Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опитът с Гинопеварил глобули?
Къде мога да намеря удобни нощници за кърмене?
Какви са мненията за бебешките гнезда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опитът с Гинопеварил глобули?
- Форумът включва опита на една от участничките с Гинопеварил глобули, които й бяха предписани за бактерални инфекции. Въпреки че дозата й изглежда странна, тя се уверява, че вече е в 9-ия месец и не би трябвало да навредят. Тя споделя, че бебето й е голямо и изразява надежда да издържи още 3 седмици до раждането.
-
Къде мога да намеря удобни нощници за кърмене?
Участниците във форума споделят различни източници, от които са закупили нощници за кърмене. Един участник споменава, че е намерил такива в магазин WC Waikiki и ги намира за удобни за кърмене. Друга участничка препоръчва магазин Слънчице в Красна поляна (София) и предоставя линк към техния уебсайт. Освен това някои участници са поръчали нощници от уебсайта на Pippilotta и са доволни от тях.
-
Какви са мненията за бебешките гнезда?
Участниците във форума споделят различни мнения за бебешките гнезда. Една участничка споделя, че е получила бебешко гнездо като подарък и го е използвала до 4 месеца, като смята, че е било полезно. Друга участничка споделя, че е взела бебешко гнездо назаем от приятел и го е използвала до 4 месеца, като смята, че е било подходящо за бебето. Въпреки че не беше скъпо, тя вярваше, че си заслужава. Освен това други участници споделят, че са получили голямо и меко бебешко гнездо като подарък и се надяват да го използват.
-
Как мога да намеря еднократни гащи на Molicaire?
-
Какво е раждането и как да се подготвя за него?

киселини в излишък и жегата хич не ми помага..
Аз пък не спирам с храната и изобщо не съм усетила да не ми се яде. Особено вечерта се почва едно ядене. А сладоледа е задължителен всеки ден.
Цялата съм нашарена със стрии. Само по корема нямам, чак се чудя как удържа все още. Месо не ям всеки ден, от последните изследвания се успокоих май, че ми е добре протеина. Наблягам на яйцата, гледам поне по 1 на ден да ям. Дано са добър заместител.