Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 45 075
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Честитооо! Да е жив и здрав, много щастлив! Бързо възстановяване! ❤️

Момичета, днес на Еньовден в 10:13 след планирано секцио в 38+6 се роди нашето момче.
3600гр., 51 см.
 Чувството е несравнимо!
Успех на всички, очаквам новините ви. Simple Smile

# 361
Честити бебчета и на двете мами! Да са ви много здравички!

# 362
Отчет и от мен. Днес бях на тонове, контракции никакви, само активности на матката, прегледа ме за разкритие - близо 2 см. Терминът ми е 3.07, така че съвсем си наближава. Докторът каза, че бебка си прави местенце лека полека без да ме притеснява и  че може да се случи всеки момент. Засега ще е естествено раждането, което много повече ме устройва. Много е вълнуващо, в един момент си казвам “Хааайде да идва бебка”, в следващия “Нека си постои още малко, а аз да поспя и тази нощ”.

Не остана, момичета, сякаш не е реално ❤
Аз се подготвям психически вече, защото физически просто няма как.

# 363
Честито на всички мами и да за живи и здрави  бебоците!

За отчет - минах на тоновете, няма и помен от контракции, според АГ даже имам шанс да пренося, което даже ме успокоява, хем има 100 неща за вършене, хем малчо да качи някой и друг грам, защото според мерките от миналата седмица е качил само 100  грама, но аз много не вярвам, сега измериха главата и крачето по-малки, което не ми се струва реалистично хич  при един и същ апарат и лекар. Явно  вече се е сгушил надолу и се крие  и само ми се повтаря как не ям достатъчно.

Да попитам и за протеина, че не мога  да намеря точно коментара на АА за суроватъчния на Биогейм, след като алергизирах към Прагнакото искам да го сменя, но  днес в аптеката до нас от тези на Биогейм ми се видяха с много добавки и се чудех, кой беше подходящия за бременни?

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 20:23 от mexicana___

# 364
  • Замък сред облаците
По въпроса за аптечката за път, училище Бебе вчера са качили такъв пост, прилагам скрийншот, с уговорката, че др Й. Паскалева, която го е препоръчала явно е хомеопат (аз съм скептик за ползите й):

За новородено пинсети и игли за трънчета, гелове за рани са излишни, а за слънцезащитата не трябва да се прилагат продукти с химични филтри до навършване на 6мес възраст.

Мекси, 100% whey protein трябва да пише, те вярно имат много видове. Ей сега ще ти прикача линкове за подходящите типове, но имай предвид, че голяма част от съдържанието просто са нормални аминокиселини и др съставки (витамини, минерали) на суроватката.

https://remedium.bg/biogame-isowhey-100-surovatachen-protein-s-a … 250-grama-11745/p
https://aptekamedea.bg/biogame-surovatachen-protein-250gr
https://aptekamedea.bg/biogejm-8870-surovatchen-250g-v1

Разликата между троте е в аромата - ванилия, банан, ягода. Гледай хубаво да не вземеш Isomilk, вместо Isowhey. Вторият е с по-добра усвояемост.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 20:26 от АА

# 365
Lazur, честита рожба! Бързо да се вдигнеш на крака и да си го гушкаш.

# 366
  • Велико Търново
Lazur , честита радост! Бъдете здрави и много щастливи! Бързо възстановяване! Heart

# 367
  • Асеновград
Лазур честита радост! Бързо възстановяване! 💙💙💙

Отчет и от мен. Аз днес бях на тонове и преглед, всичко е наред, бебчо много е порастнал, много се зарадвах. Записахме и час за секцио, за края на юли. Никакво време не остана.😅😁

# 368
Гегидеми и Лазур, честита да са ви бебенцата! Много здраве и прекрасно детство Simple Smile Бързо възстановяване на вас и да си се радвате на мъниците!

# 369
Да ти е жив и здрав юнака Лазур! Бързо възстановяване 🙂

# 370
Лазур, честито бебче 🤗

# 371
Честити рожби на всички родили майки! Бързо и леко възстановяване и много прекрасни изживявания с бебоците Simple Smile

# 372
Честито и от мен на родилите мами! Да са ви живи и здрави рожбите , а на вас бързо възстановяване !

# 373
Честито на всички новородени майки и пресни бебчета! ☺

Относно спиналната упойка и момичетата с планово секцио - първото ми дете се роди така, изобщо не е страшно, наистина по-скоро е странно, но моментът, когато извадят бебето е назабравим! Спомням си как чух да казват “ето я дуплата, излиза с дупето нагоре” (беше седалищно), в следващия момент я чух да плаче, екипът взе да се смее, че плачела много смешно, а на мен някак от нищото ми текнаха сълзи и започнаха да ми пълнят ушите 😅

Аз съм си подготвила един чувал с въпроси за АГ, много ми се иска този път да имам истински първи контакт, кожа до кожа, а и онзи ден се пошегувах с мъжа ми дали иска да присъства на раждането, и той отговори “ако може”, което ме втрещи 😄 Разбира се, ковид ограниченията си стоят и според мен няма никакъв шанс, но съм му обещала да питам. Преди да забременея си бях казала, че този път ще раждам при Зебрите, ама с едно дете, което ме чака вкъщи, реших, че няма да е удачно да пътувам от Пловдив за София при започнала родова дейност.

В неделя сме на сватба и се очертава това да ми е последното светско събитие за сезона, но пък и в Пловдив е 450 градуса, тъй че ще си седя на климатика след това и ще си чакам.

# 374
  • София
УУУ и ние сме на сватба утре. Ще видим колко ще изтърпят бебешорите Grinning Моята от два дни само се върти, не ме рита а се върти и корема ми придобива всякакви форми и е ужасно. На моменти така го подпира, че става като камък, имам чувството, че буквално гърба и пипам. Добре си седеше седалищно, главично като е много дивее. :/

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 23:49 от Десислава``

Общи условия

Активация на акаунт