Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 45 074
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • Асеновград

Минавам да кажа че ще има намаление в рая тойс!

# 376
  • Габрово
Аз пак не спя дремнах 1 час Joy стига толкоз благодарна съм пак е нещо.
Ние играем сега и киселини ми вървят Grinning
Мъчи ме констипация и сякаш имам напъни.Отделно съм с крампа ,която не минава  от лявата страна на корема и като се погледнах гола - той корема ми се свлякал направо целия долу ниско и явно мускулите там зор  издържат тежеста та още 10 дни поне ще съм и с тази постоянна болчица Grinning
Благодаря на всички мами за куража споделили опита със спиналната имах нужда от малки кураж Heart И на вас да са леки и красиви ражданията без стрес пожелавам.
Josepha ще издържи те и до 38 дори така че горе главата ,всичко ще е наред .Аз ти пожелавам на термин да родиш.Hug
Лазур честита рожба да бъде здрава ,да има късмет  и да ви дарява много любов и радости в живота Heart
Моят човек мили седи от 2 месеца надолу с главицата от ляво обърнат с лице навътре в най-оптималната позиция за лесно естествено раждане .Милото то се нагласило бързо да излиза и да не ме мъчи ,а ще излиза през корема ,дано да му спокойно и така.Каката беше с кофти позиция и ми разказа играта щом ме резнаха накрая.Тя и сега си е инат и с много кофти характер Joyот корема вътре та до ден днешен  разказва ми играта почти на 16 ет е.Imp

# 377
И аз тази вечер се забавлявам с киселини и безсъние... Tired Face

# 378
  • Габрово
Да много е неприятно ,но в момента такива грижи ме налегнаха, че даже благодаря на киселините и безсънието ,радвам им се те са просто красота пред това което преминава покрай мен.Rolling EyesHeart

# 379
Всичко наред ли е..?

Да много е неприятно ,но в момента такива грижи ме налегнаха, че даже благодаря на киселините и безсънието ,радвам им се те са просто красота пред това което преминава покрай мен.Rolling EyesHeart

# 380
  • Габрово
Всичко наред ли е..?

Имаше трагичен инцидент с детенце в родата и други събития и наистина ми дойде в повече Cry Не искам да напрягам излишно и тук вас.Просто има неща които без да иска човек му се струпват и така ,но всичко с времето си има и такива времена има и прекрасни .Очаквам ги с нетърпение тези прекрасни времена и си пожелавам повече от тях за всички ни BlushHeart Мир и любов ,здраве и благоденствие Innocent

# 381
Добро утро. Попаднах на тема във форума за кърменето. Вярвам, че ще е от полза за повечето от нас. Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 33 https://bg-mam.ma/t/1407321
Сложих линка и в първия пост на нашата тема. В първи пост на темата за кърмене има много и полезна информация. За родилите мами тя вече е на дневен ред.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 17:03 от fillme

# 382
Честито на всички родили! Да са ви живи и здрави бебенцата, много радости да ви носят, а на мамите бързо да се възстановите! Hug
Много ме радва като прочета такива хубави новини и вече наистина нямам търпение и аз да си гушка бебето! Heart

Мен нещо ме тресе вече шубето понеже знам/или пък може би не знам какво ме чака. Снощи имах еднократни контракции със стягане и менструални болки, отиващи към кръста. Наистина еднократни, но за части от секундата изпаднах в ужас, че трябва да си хващам багажчето и да будя мъжа ми, за да тръгваме към болницата. Естествено, не спах. Цяла нощ се въртях като кебапче на скара, имах втвърдявания, ставах няколко пъти до тоалетна, пих вода. Имам чувството, че дремя, но съм напълно будна и само разни мисли ми се въртят в главата. И пулсът ми съответно не знам колко се качва вече. Умишлено не пипам телефона през нощта, защото ще ме разсъни още повече. Като легна си пускам лекции да слушам, но ми се доспива. После пък се разбуждам и цяла нощ въртене, а то пък е толкова трудно.
Сега е моментът да се наспиваме, но то пък не пита.

Не помня, но май не писах след тоновете в четвъртък. Аг каза, че за задоволителни. Бебошан наистина почиваше повече, за разлика от последните пъти. Досега акушерката все ми казва, че матката е спокойна и гледам графиката контракции до 25-30. Кръвното ми беше 100/60, албумин отрицателен. И сега аг, при която правя записа на тонове излезе отпуска и не знам къде ще ходя вече, защото се връща чак на 4-ти. В болницата не знам дали ще ме пуснат.

Имам болки много ниско долу, все едно ме разпъва и понякога ми е трудно да вървя и стоя права. Бебчо ме рита под ребрата и едновремено ръчка ниско долу, върти се, често усещам крачета в дясно как се движат. Blue Heart

Мисля да пиша на Аг, при когото ще раждам, да се разберем нещо за преглед, защото мира не ми дава вече. С първата бременност си бях толкова спокойна през цялото време, сега изобщо не е така.

# 383
  • Замък сред облаците
Аз съм с леко червено гърло, вчера прекалих с леда във водата…. Онази седмица пак бях така, взех си Фитолор за смучене, днес ще повторя. Отделно май почна лекичко да ми пада тапата, поне от време на време има един жълтеникав секрет като сопол 😁, през останалото е чист и бистър до бял както преди, та изключвам възпаление някакво (последната МБ отпреди 2 седмици е чиста).

Мис, много неприятно така. И моята АГ я няма, но акушерката й е на линия за тонове, има дежурен лекар да ги разчита.

# 384
Взимай мерки за гърлото и дано да мине бързо.

Оф, аз нали при трима АГ ходя - този от Жк, този на частно, който ще ме изражда (дано да стигна до него) и трети за тоновете. Сестрата също излиза отпуска и няма как. Аг от ЖК може да ми съдейства за болницата евентуално, но те много ще ми се зарадват, като разберат, че няма да раждам там. А и ако има раждащи в този момент никой няма да ме отрази мен. Ще го мисля след няколко дни. Може пък да не ми се наложи, ако бебето реши да излиза.

# 385
Честито пак на новите мамчета Simple Smile много здрави бебчета.
Аз от онзи ден почнах да кашлям... правих и тест за ковид уж е отрицателен.
Знаете ли дали мащерката на чай вреди през бременността?  На мен много помага за кашлица по принцип.
Иначе смуча лихенсед и слагам муконазал капчки, че уж от там се стича. (Нещо като задна хрема). Като легна е страшно....Горкото бебче.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 10:18 от Lavinka

# 386
  • Замък сред облаците
Мащерката стимулира матката и предизвиква контракции Simple Smile

# 387
  • София
Аз пък съм се сдобила с гъбички на финала баш, до сега беше всичко точчно ама сега има начало на Кандида. Явно е от скоро, защото още нямам никакви симптоми, слагах вчера Гиназол, след 5 дни ще повторя, после след 3 дни Лактажил 7 дни, бая лечение ми е избрала този път. Малкия от два дни киха яко, един бистър сопол, дано го овладеем и не се стига до лекарства. В това променливо време дано просто е настинал. Съответно цяла нощ не спахме да му духам носа и да пръскам спрей, ще видим каква сватба ще караме всички недоспали.

# 388
Мащерката стимулира матката и предизвиква контракции Simple Smile

Е чудно, ей ся тамън изпих един лекичък, ще видим:)
След малко ще пия и  магнезий 🤣
То и кашлицата не е ок за контракции, плацента и т.н

# 389
Бърз въпрос, може би малко глупав, но... На ММ му излезе херпес, нещо ми се върти в главата, че е опасно за бебето. Няма да го целува, но не е опасно да си го държи и гушка, нали?

Общи условия

Активация на акаунт