Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 960
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
и мен ме разпъва тези дни доста ниско долу и си боли, даже си се събуждам от болки, ама понеже няма нищо циклично в тях, чакам да минат и си заспивам пак Simple Smile Предполагам и аз, че бебето просто се намества. Иначе ритниците са все по-малко, по-скоро пада голямо дупене и местене на дупето наляво и надясно. Това също боли вече. Все още нямам нищо, което да ми прилича на контракции, утре съм на лекар - на тонове и може би ще ме проверят как се движат нещата, надявам се силно, че ще има някакъв прогрес Grinning

# 451
HappyRSmile , очакваме новината ! Дано си добре и ти е леко! Спокойно няма да ти е,ние жените сме си лудости. Ама ще мине! Позитивна енергия!

Аз утре съм на посещение при АГто...да го тормозя за всичкото подробности....как,кога,защо......че баща ми вече се готви от миналата седмица да прави маси,да кани гости и да се напива...за втори път тази година! (Първия беше Януари,когато се роди племенника ми).
И дядото нетърпелив...само ме напъва....иска подробности. Той по-шашнат от нас с мъжа ми.

Снощи имах чувството,че ще родя. Отново....такива болки в срамната кост....че за капак и краката ми се схванаха сутринта,та бяхме като на Уембли с мъжа ми. Той доктор,аз като след 90-тата минута футбол. Голяма забава бил този заветен девети месец.....който не го е изпитал,той не го е проумял! 😁🤗

# 452
Здравейте момичета
Моята бебка много хълца последните 3 седмици по 7-8 пъти на ден.
При вас как е? Чували ли сте за чести хълцания?

Сега съм 35 -та

Има ли мами над 38 год? Аз съм на 38.

И аз не мога да спя от болки в таза, дупето, мускулите между краката. Спя ту ляво, ту дясно. Ляво ми предвизвика контракции по-често. Тук в Англия последно ме гледаха с ултрасон 24-та и е доста дразнещо и сташно да не знаеш как се развиват нещата. После само два пъти ме мериха с метър и прослушваха тонове. На частен е скъпо и съм в невидение за килограми, води, позиция…. Нямало нужда. Плаче ми се..

# 453
Здравейте, мами!
И аз да се похваля, днес, 38+4 се роди първородният ми син Иван-Александър. Терминът ми беше 06.07.2022 г.
Естествено раждане, ще пропусна подробностите.
Желая късмет на всички и на финала здрави дечица!
Ще продължавам да Ви чета и се надявам да продължите да развивате групата!

# 454
Да ти е жив и здрав малкия юнак! Много се радвам като чуя такава добра новина. Бързо възстановяване 🥰🥰🥰

# 455
Да ти е живо и здраво.
Бъдете щастливи и весели.
Много се радвам,честито на ваз родителите!

# 456
  • Замък сред облаците
Живи и здрави, бързо възстановяване!

# 457
Честита радост, много здраве 🍀💝🍀

# 458
Александра, честито бебче! Живи и здрави бъдете, бързо възстановяване!
HappyRSmile, стискам палци!

# 459
Честитооо! Да сте живи и здрави, да си се радвате взаимно! Бързо възстановяване!! ❤️❤️

Здравейте, мами!
И аз да се похваля, днес, 38+4 се роди първородният ми син Иван-Александър. Терминът ми беше 06.07.2022 г.
Естествено раждане, ще пропусна подробностите.
Желая късмет на всички и на финала здрави дечица!
Ще продължавам да Ви чета и се надявам да продължите да развивате групата!

# 460
Честито бебеце, да е много здрав! Относно ленивото бебе и моето в 37  +3  спи постоянно през деня и само вечер се активизира, ей тая нощ в 4 като се разрита докато не се наядох, не се кротна няколко часа, спя накъдето мога, уж лягам на ляво, ама си се будя и по гръб и на дясно. Тук там нещо опъва, усещам един малък крак,който любезно ме подпира в дробовете и едвам седя, даже като ям, съм все прилегнала назад.

Относно Ася Демирева, ми е малко 50/50, със сигурност си разбира от частта с кърменето, но и на мен ми идват малко крайни тея включвания, а най ме дразни тая реклама на Мустела нон стоп. Относно клишетата и "рамките" мен от сега в все някой ме  хули и много не отразявам, че не съм се движела, че съм си седяла в нас, че детето не наддавало,защото аз не ям, ама каквото може, та не ми пука особено много. В края на краищата аз си преценявам, да мога да съм по цял ден навън и после да лежа с дни от контракции или за задържане, затова според мен всеки трябва да има режим какъвто си го усеща,че е добре за тялото и естествено лекарите одобряват за състоянието в момента.

# 461
Александра Пламенова, честито! Да ти е здрава рожбата. Да спинка, да се храни и да няма колики.

Дами, приканвам всяка родила да споделя по нещо за самото раждане. Хубаво е майчетата, които ще раждат за първи път да придобият поне обща представа за това, какво и как се случва в болницата.

Аз лично бях като в небрано лозе. Неизвестността понякога плаши повече от самото раждане.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 20:56 от fillme

# 462
  • гр.Пловдив
Честито и от мен на Александра Пламенова ,да сте живи и здрави ! Flowers Hibiscus

Fillme,много добре го каза,нека да се споделят повече неща относно раждането ,винаги може да бъде от полза

# 463
Александра, честито бебче! Да е жив и здрав, бързо възстановяване на теб!
HappyRSmile, стискаме палци🤞!

Бебка реши да ме успокои и яко е активна от 1 час, даже май ми докара леки контракции, да уплаша тук ММ 😁

# 464
  • Замък сред облаците
Аз лично четох темата за подготовка за естественото раждане: https://m.bg-mamma.com/?topic=1184547

Има и за секциото, но не съм я чела (реших че ако се стигне до там екипа си знае работата): https://m.bg-mamma.com/?topic=1296578

Предупреждавам, че не са само розови истории, но са истински и мен ми беше по-спокойно да знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт