Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 68 294
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравей,

Аз исках по мое желание, но д-ра категорично ме отказа. Съветвам те да питаш кординаторката си, те имат отговор на всичко.

Привет на всички! Искам да попитам вече бременните мами дали са правили генетични тестове в Бахчеджи? За колко време излиза резултата?🤔
Вие при кой лекар сте? Ние сме при др.Карлъкая обсъдихме го и той се съгласи на следващия преглед да направим и пренатеста, но забравих да попитам за колко време излизат резултатите

# 331
И аз съм при него, ние сме с неизяснен и за първи път правим инвитро. В момента съм в 7 г.с, аз исках също да направя, но каза, че не ни го препоръчва. Основната му обосновка беше, че съм млада, нямам предишни аборти/неуспешни опити и видими проблеми, освен СПКЯ.

Здравей,

Аз исках по мое желание, но д-ра категорично ме отказа. Съветвам те да питаш кординаторката си, те имат отговор на всичко.

Привет на всички! Искам да попитам вече бременните мами дали са правили генетични тестове в Бахчеджи? За колко време излиза резултата?🤔
Вие при кой лекар сте? Ние сме при др.Карлъкая обсъдихме го и той се съгласи на следващия преглед да направим и пренатеста, но забравих да попитам за колко време излизат резултатите

# 332
И аз съм при него, ние сме с неизяснен и за първи път правим инвитро. В момента съм в 7 г.с, аз исках също да направя, но каза, че не ни го препоръчва. Основната му обосновка беше, че съм млада, нямам предишни аборти/неуспешни опити и видими проблеми, освен СПКЯ.

Здравей,

Здравей, на колко години си(ако не е тайна),че така те е посъветвал?Питам с цел и ние да се ориентираме горе долу дали е необходимо генет.изследване на ембрионите?Благодаря оредварително!

# 333
И аз съм при него, но само пунцията ми  направи д-р Оздамар, защото Карлъкая беше хванал вирус и не можа да дойде. След пункцията на следващия ден се прибрахме в къщи. Не съм питала и не са ни предлагали генетични изследвания на ембрионите, с тежък мъжки фактор сме, аз съм на 38 години. Тук следящата ми АГ пита за Пид, чак тогава запитах координаторката защо не сме правили такова изследване, като отговора беше, "че не е проблем, че няма пид, затова се правят изследвания по време на бремеността".

# 334
Пункцията реално ми я направиха ден преди да навърша 31 🙃

Здравей,

Здравей, на колко години си(ако не е тайна),че така те е посъветвал?Питам с цел и ние да се ориентираме горе долу дали е необходимо генет.изследване на ембрионите?Благодаря оредварително!

# 335
Здравейте дами, днес започвам процеса на ин витро оплождане в Бахчеджи София. Пожелайте ми късмет!

# 336
Горещо стискам палци и нека завърши с пухкав финал 🤞🏼🍀

Здравейте дами, днес започвам процеса на ин витро оплождане в Бахчеджи София. Пожелайте ми късмет!

# 337
Желая успех!🍀

# 338
Много затихна темата Бахчеджи...Аз съм от неуспелите пацинетки, но за коректност да добавя че бях на 45г... След 2 стумулации, ПИД, анеуплодоии, 3 стимулация без ПИД и два трансфера-неуспешни, решихме да сменим клиниката...Мисля логично, макар да харесвах всичко там, но нямахме успех... И смяната ми е струваше най-разумното решение...Аджибадем Маслак - никак не ми хареса, заради ПРП - един опит с трансфер.... Имаше и Ковид...Последваха и 2 опита в БГ неуспешни .... Почивка и реших пак да питам Карликая, но преди да питам за него, попитах за Азиатскаат част, др Умут... Все пак бях решила да се върна при Карликая, но той ни отказа, чрез асистентката, по Вайбър, не препоръчвал вече процедура.... Тези дни му писах, дали би трансферорал два оказа се останали, запазени ембриона 5СС, без намерено ДНК от изследваните след ПИД ембриони.... Той отказа и намеси сега лекуващия ме лекар, а няма такъв?!... Леко съм разочарована от несериозното и непрофесионално отношение, при това че за нас тези ембриони са важни... Когато му бях пацинетка, беше склонен да ги трансферира, тези същите, с ненамерено ДНК - 5СС, но тъй като са с ниско качество, решихме трета стимулация без ПИД, тогава.... Сега отказва, не трасферирал и евентуално втори ПИД препоръчвал... Тогава към 2019, беше казал, че втора проба няма да издържат и препоръчав трансфер с изрично съгласие от нас, заради ниското качество....Един вид сега не съм му пациентка, последно съм била там 2020... Много несериозно и каква връзка има... Някаква обида прозира в поведението му... Разочарована съм.... Смятах че е над нещата, дава шанс и обича успеха вчера или днес...

# 339
Ембрионите къде са в момента?

# 340
При тях, в Бахчеджи, под негова опека...
Затова се обръщам и към него. Тогава той ни беше лекуващия лекар... И, в интерес на истината, имахме най-много ембриони и то до 5 ден, годни за ПИД... Не ми тежаха стимулаците, въобще опитите... И до сега съм с най-добри усещания за др... Учудва ме лекомисления му отговор и отказ...Той самия беше склонен да трасферира тази двойа ембриони, тогава....
Преди 5-6 месеца, получих съобщение онлайн, че здравното им министерство искало повторно съгласие за унищожаване на анеуплодните ембриони и тези с ненамерено днк, на англисйи език. До тогава смятах, че те са унищожени, ние подписвахме док на турски език.
Та затова възниква този казус с ембриони след ПИД и ниско качество...

Ембрионите къде са в момента?

# 341
Прощавайте за невежеството ми, но как ембриони без ДНК?
Съвместим ли е този ембрион с живота?
За пръв път чувам без ДНК, че може да има ембрион.
Нали за да се случи оплождането се сливат ДНК на майката и бащата...

# 342
Момичета, някоя от вас правила ли е подготовка за ЗЕТ в София?

# 343
Здравейте, някой местил ли е замразени ембриони от Бахчеджи в друга турска болница?И ако да, трудно ли е?И къде?

# 344
Аз съм с подготовка за ЗЕТ от София.

Момичета, някоя от вас правила ли е подготовка за ЗЕТ в София?

Общи условия

Активация на акаунт