Отговори
# 705
"А и някакви върхове изкачваха и се срещаха отгоре".
Някаква халка ли, пръстен ли виждам. А пък може и да се заблуждаваме и тя да рекламира гривната.

# 706
DeniAra, много е вероятно да е имало годеж, защото в петък или събота Сандра публикува едно стори с украса светещи две гълъбчета, чийто човки са свързани с една халка. Аз още тогава се усъмних, че е имало годеж, а и други момичета от руските групи се бяха усъмнили. Но една от тях обясни, че това е логото на американската фирма "Pinкo",чийто дрехи Сандра продава. Но сега с тези снимки съмненията, поне у мен, отпадат.

# 707

Дениара спокойно те не са от бързите, дет се вика шест години е чакала да се реши да й предложи с пръстен, може още 16 години да минат докато се стигне до узаконяване а те нали и без това си живеят на сейни начала.....

Охх, колкото ще да минават, само тази руса глава да не виждам редовно по снимки с него. Хич не ме интересува каква му се явява в живота или каквото е там. Искам да го виждам в роли, с партньори в сериали, реклами или сам. Тази ми е толкова безлична и безразлична, че не разбирам интереса на репортери и фенове към нея. Даже не разбирам интереса на феновете към личния живот на когото и да било от коментираните имена. С кой си искат с него да живеят, мен ме дразни когато се навират разни смешки и започват да стават известни само защото си лягали с любимци на феновете. Ми много важно!!! И без това в онзи свят се женят, развеждат и разделят за "добър ден", други пък имат по повече от една жена едновремено. Така че, тези им шумни церемонии за сватби и годежи са тинтири - минтири. Всяка снимка излязла от списание или репортер е предварително договорена. Всеки клик на видео или снимка в официалните им профили прави трафик в социалната мрежа и рекламодателите хвърчат от радост. С едно изречение - хората знаят как да правят пари от феновете си.

# 708
Дени, ето, желанието ти веднага е изпълнено

Много красиви снимки на Акън, сам

# 709
Това е друго нещо без блондито.Живота си е техен на звездите и избора винаги ще се коментира и ще има недоволни. Ко са безразлични и безлични и само известни ,щото живеят с любимеца им. Те богати, красиви и известни.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:42 от femmi2

# 710
Много харесах тези външни снимки, а патенцата са ми любими.
Едно не може да им се отрече на турците. Умеят да си популяризират природата и забележителностите.
Факт е, че показваното в сериалите им било то природа или район, къщите в които се снимат си е сериозна реклама по света и много допринасят за развитието на туризма им.

Цитат
cvetansk Днес в 19:21

Ама наистина много са хубави рекламните материали с Акън, които Хекимоглу периодично пускат.

Я Бансу как уверено си хапва алкохолната черешка, жената има опит в семейните отношения, даже май преди няколко месеца се справиха с криза в барака си, та ако има нещо ще му удари едно рамо помощ...

Цитат
DeniAra  Днес в 19:15

Ми много важно!!! И без това в онзи свят се женят, развеждат и разделят за "добър ден", други пък имат по повече от една жена едновремено. Така че, тези им шумни церемонии за сватби и годежи са тинтири - минтири.

Много си правя, сега се сетих нали има една турска певица Хадисе, която имаше 2-3 годишна връзка с не помня как се казваше момчето, та след като на няколко пъти се разделяха и събираха, накрая наистина приключиха и тя  няколко месеца след това се ожени за новия, с когото изкара в брак 4 месеца, и стигнали до извода че не са съвместими, дали го направи на пук на бившия не съм сигурна, но на това му викам както се изразяваш узаконяване/разаконяване за добър ден.

# 711
Хич не ме учудват тези разводи и бракове при тях. Като гледам по сериалите им то влюбените с години стоят на "сухо", защото не могат да сключат брак с любимия. Като ги гледа човек, ще си каже, тези без да са женени с*кс не правят.

Да сложа и конкуренцията на Капан в сряда.

# 712
Я Бансу как уверено си хапва алкохолната черешка, жената има опит в семейните отношения, даже май преди няколко месеца се справиха с криза в барака си, та ако има нещо ще му удари едно рамо помощ...

daniela1504, ако знаеш как ме разсмя! Благодаря! Написала си барака вместо брак и аз си представих една такава нестабилна постройка и Акън се промъква през лесно отварящата се врата... Blush Едни такива работи се представих... Blush То помощта може да бъде от всякакъв вид, нали? Предполагам ме разбрахте. Моля за извинение, ако съм наранила нечии нежни чувства. Просто не удържах фантазията си.

# 713
Даниела , харесвам  Хадисе като певица.
Това е пресният пример ожениха се с Мехмет Денчилер богаташ и след 4 месеца се разведоха.  
Съдиха се за глупости искаше да и върне годежният пръстен.  
Съда реши друго.
Мехмет е от богато семейство ,  пишат че било пред фалит.
Нека си живеят семейно не им трябват бракове и после разводи. Разбира се има и стабилни такива.

Цеце , по родната тв стоят на сухо на платформите се награбват от раз. Joy
Бенсу и мъжа преживяха криза но се оправиха.  
Хакан Баш не я спира да снима. Важни са доверието и подкрепата.

# 714
Това е най готиния лапсус, който съм чела някога.
"криза в барака", това си е въздействието на Вятъра. Все пак там започнаха с криза в барака

# 715

Да вземем да се върнем на капана от 19 октомври, че да възвърна душевното си равновесие Grinning

Радвам се, че няма руси сред каста Joy

Цвети, извинявай за споделянето. Не знам дали ще ги ползваш за новата тема, но даже и да ги ползваш, няма лошо да ги има тези снимки в две теми. Все пак са красиви и излъчват огън Nature Fire

# 716
По мои изчисления трябва да има още три представяния на актьори. Един мъж /хакера/ и две жени.

Красота от феновете

Дени, спокойно. Моите са различно представени. А снимките са красиви.

# 717

daniela1504, ако знаеш как ме разсмя! Благодаря! Написала си барака вместо брак и аз си представих една такава нестабилна постройка и Акън се промъква през лесно отварящата се врата... Blush Едни такива работи се представих... Blush То помощта може да бъде от всякакъв вид, нали? Предполагам ме разбрахте. Моля за извинение, ако съм наранила нечии нежни чувства. Просто не удържах фантазията си.

Недлен жива и здрава да си, оправи ми вечерта. В бързината хич не съм обърнала внимание на лапсуса, нямаше и да забележа, така като се прочетох, а после и коментара на Цвети, бая си се посмях, чак сълзи ми потекоха.

# 718
Аз продължавам с поредната красота

# 719
Току що изгледах Рибарчето, с идването на семейството от Антеп нищо хубаво не се задава в перспектива в Истамнула, в дома на Халис агата яко ще се вихри разврата.......Случайно видях че и това дизи било адаптация по книга на психоложката Гюлсерен, тоест по реална история.

Да приключим вечерта с АкРу вечерното парти от Кан.

Общи условия

Активация на акаунт