Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 78

• 40 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Смърфиетка, много ми харесва жилището ви. Особено този детайл с кръглото огледало и конзолата. И другото всичкото е чудесно!  Това с метроплочките как съм го проспала?
За по-различни от масовката предмети, виж в N8, както и в техния голям склада, също и в Gamma design, в Genesis, също в Scandia На пръв поглед за тези места се сещам.

Нелс, прекрасно е станало. Много ми хареса, че столовете са в различен цвят дърво, съчетала си ги чудно с масата.

За тв ви съчуствам. Ако зависеше от мен, у нас нямаше и един да има, но милото е тв човек и няма как. Обаче поне не си пада по грамадните 😅 Иначе ако трябваше да решавам подобен казус, съм харесала един мисля Samsung, в бяло. Черно-бялата снимка с ездачите 😃

# 466
ЧеКа..... скрина до дивана?

Простете, че се намесвам във вашия разговор. При това без да мога да помогна с друго, освен с някои цени на серията „Мистрал“.
Магазинът е норвежки и цените, съответно, са в крони. Сумата, разделена грубо на 5, дава стойността в лева.

https://www.bohus.no/stue/kolleksjoner/mistral-design-for-your-life?page=2

# 467
  • Пловдив
Ох ,ами част от интериорките се познаваме по -задълбочено  и не всички знаят ,че у Чека ,всичко е много марково  , оригинали от дизайнери ,затова цените не ме сюрпризирват .
  Лоис, златен мъж си имаш ! И аз се бях засилила да купувам онзи "шариф" ли беше ,свободностоящият телевизор  на крака ,но се тупна и отсече ,че Тв било най-важното .

# 468
  • Велико Търново
Вече може да прекръсти те темата на " шампионска лига на интериора" Simple Smile
Прекрасно!

# 469
  • при него
Тъй... тъй... и аз въздишам последните страници. Браво, момичета!

# 470

Простете, че се намесвам във вашия разговор.

И аз имам усещането, че станах като воайор на чужд прайвит разговор..

Да питам, някъде в БГ да сте мяркали огледало с такава форма ?

# 471
Погледни в сайта на Юск.

# 472
  • Велико Търново
В юск наистина има подобно. Вижте и в мьомакс.

# 473
Сума време го рових тоя юск за други неща и не съм го видяла това огледало Simple Smile мерси!

# 474
Благодаря ви, момичета! Има още много работа, но бавно-бавно, нещата ще се наредят!
Гледала съм и Zara home, и H&M home, JUSK, VIVRE, Kenay home, WestElm, West Wing, Made UK и т.н., и т.н. Доста неща успях да намеря там, но още трябват. Сега ще прегледам и предложените от Лоис.

truetrue -
Скрит текст:
креслото е от тук:
https://www.westelm.co.uk/slope-leather-lounge-chair-h2965
Всъщност бар столовете, креслото и офис столът са от същата серия. От този сайт са също и конзолната маса, нощните шкафчета и няколко осветителни тела в баните.

Килимът е от немския амазон:
https://www.amazon.de/-/en/RugVista-Rectangular-Oeko-Tex-Standard-Polypropylene/dp/B07PWLYY18/ref=sr_1_7?crid=7KSB0MGCQBE4&keywords=rugvista%2Bvintage&qid=1658869439&sprefix=rug%2Bvis%2Caps%2C108&sr=8-7&th=1

Лоис -
Скрит текст:
преди точно 10 години обзавеждах малък апартамент в Бургас, който го нарекохме морско-ваканционен. Изцяло е с мебели на Икея и бях категорична, че трябват метро плочки за кухнята. Намерих ги за буквално 3 лева на квадрат в Баумакс (тогава май се казваше по друг начин) и после показах снимки тук. Едва ли съм пионер (метро плочките са евъргрийн), но май бях една от първите тук. Иначе към днешна дата апартаментът се нуждае от декоративно освежаване, но ще видя кога ще остане време за него. Тези 10 години не живеехме в БГ.

# 475
  • В заешката дупка
Е, не, Нелс, няма такова нещо. Всякави неща има у дома. ЧБ килим е икейски, примерно. А и в скандинавието е по-скъпо по принцип в стравнение с останалата Европа. Мистрал са средна класа мебели за тук.

# 476
Нашата стена е 6м и няма нито врата ,нито прозорец ,ТВто ми е трън в очите ,но с картини и книги смекчавам черната дупка .
Ето и друго решение за “черната дупка”.

# 477
Open MouthRelievedНееее, изтървах снимките на Смърфиетка...Sob Може ли пак, за малко?...Flushed

# 478
Здравейте, дами! Имам въпрос, който не знам дали е по темата, но съм истински новак тук (въпреки че чета от години) и предварително се извинявам.

Знаете ли iOS или web програма, с която подобно на Фотошоп, мога да сменя цвета на даден елемент от снимка?

Получих първи визуализации за кухнята от магазина, от който ще я поръчаме. Понеже не ми се чака за корекции, бих искала да си поиграя сама с цветовете, преди да поискам промени (надявам се са окончателни).

Също, ще се радвам ако получа съвети от вас как да подходя със смяната на цветовете. Не искам нито бяла, нито супер тъмна кухня, но паркетът е такъв какъвто е на визуализацията. Благодаря!
Ето я:
Скрит текст:

# 479
Много ми харесват цветовете, не ми харесва, че едната част на кухнята не е до тавана.От гледна точка на бързане на прах.Там може да направите куфар от гипсокартон.
Единственият недостатък на тъмната кухня мат, е това, че остават следи от пръсти върху боята.Може би вече има бои, които да не задържат петна, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт