Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 832
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • addicted
Гледам четвърти сезон на Маите, целият е в ХБО Макс, но се е превърнал в такава безумна сапунка, че не се трае.
Откакто разкараха Kurt Sutter дори не могат да си навържат интригите свястно, поредица от нелогични решения взети със смешни доводи, безумно съсипани персонажи. Имам жестоко дежа вю с TWD.

# 107
  • Вестерос
Аз изгледах и трети сезон на Чадърената академия, страхотен беше, много съм доволна. Любимецът ми Клаус както винаги на ниво 😁 Алисън е мега дразнеща вече, Ваня/Виктор нещо куцаше малко този сезон, дано за четвърти да в по-добре.

# 108
за любителите на медицински кримита да препоръчам Coroner по Нетфликс. Сезон 1 беше супер, има още 3 Simple Smile
https://www.imdb.com/title/tt8593252/

# 109
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
 Evil
Magnum P.I. с два сезона, въпреки че беше спрян
Paradise PD с 4-ти последен сезон
See с 3-ти последен сезон, който ще излезе август
True Detective  за 4-ти сезон с Джоди Фостър в Аляска

СПРЕНИ
Night Sky
Your Honor след втори сезон
The Time Traveler's Wife
Why Women Kill няма да има трети сезон

# 110
Изгледах White lotus, Ами хареса ми
Чудя се във втори сезон какво ще дават

# 111
🍀HAPPY 🍀, добре, че ми напомни за него. Имам много лошия навик да зарязвам сериали, които не ме грабват, после да захващам някакви други и списъкът ми със започнати не спира да набъбва. Така не съм доизгледала втория сезон на The Flight Attendant и последния епизод на The Time Traveler's Wife. Сега като се замисля, и Euphoria спрях по някое време. Въобще напоследък не ми се получава да намеря нещо, което ме заковава пред екрана.

# 112
Така се радвам че няма да ни мъчат със Защо жените убиват.Вторият сезон беше потресаващо зле,първият ставаше.
Нищо не гледам в момента,времето не ми стига,а тв не съм включвала от над месец.Но ви следя и си записвам,все някога ще наваксвам.

# 113

Theo James Heart

# 114

Theo James Heart
аууу
Дано пак голичък да е

# 115
  • UK
Аууу, ама то и втори сезон ли ще има. Първи го довърших единствено заради гледките на остров.
Coroner, този канадския сериал ли?  Аз гледах първи и втори сезон, интересни случаи имаше, но после тръгна в някаква странна посока и даже не помня дали довърших втори сезон.

# 116
  • Бургас

Theo James Heart

Да се връща у Сандитън, че без него е скръб. Стига да е миткал по другите сериали.

# 117
Привършвам третия сезон на The Umbrella Academy и за момента май ми е любимият сезон на сериала. Саундтракът отново е на ниво. Само мен ли безбожно много ме дразни Алисън? И преди имаше такива моменти, но в този сезон едва я изтрайвам.

# 118
  • Вестерос
Горе писах същото за Алисън  и на мен ми стана любим сезон 😁

# 119
Тиф, извинявам се, тази част съм я пропуснала. Като видя коментари за нещо, което още не съм изгледала, макар и да не е спойлер, не чета много съсредоточено. 🙈 Видях какво си написала за Клаус обаче, защото и на мен ми е любим, вторият любим след Номер 5.

Общи условия

Активация на акаунт