СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 42 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Зависи, бактериите никога не са добре да ги има, но следящият те лекар може най-добре да прецени, дали и до колко е проблем.
Стискам палци да не е
Момичета, пуснах днес ПКК и урина, имам завишено СУЕ и бактерии в урината, според вас притеснително ли е?

# 571
Зависи, бактериите никога не са добре да ги има, но следящият те лекар може най-добре да прецени, дали и до колко е проблем.
Стискам палци да не е
Момичета, пуснах днес ПКК и урина, имам завишено СУЕ и бактерии в урината, според вас притеснително ли е?

Говорих, да. Знам, че не е, предният път си полежах с една такава бактерийка в болница 😀

# 572
СУЕ е нормално да е ускорено при бременни , не е патология моето напр е 45
Бактерии в урината не е нормално да има, ако сте спазили правилата за вземане на урина -резултата е достоверен . Ако не сте - повторете го. Ако отново има АГ ще ви насочи как да постъпите.

# 573
Аз бих ви посъветвала да повторите изследването. При мен излезе такъв резултат и след 2 дни повторих в друга лаборатория задължително след сутрешния тоалет обикновена урина със седимент и излезе чиста. Това беше по съвет на моята АГ. А за СУЕ и моето беше завишено няколко месеца подред, но сега пък е в норма.

# 574
Аз съм със СУЕ 54  и ЦРП 45, но минах през Ковид. АГ не се впечатли на резултатите, личният ми лекар каза, кой изобщо те накара в последен триместър да изследваш ЦРП..
Ако може да Ви звучи като успокоение.

# 575
Аз бях с много разбъркана урина един път, дори не можах да повярвам. На следващият ден изследвах пак, в същата лаборатория и беше съвсем нормална, затова моят съвет е да повторите изследването. СУЕ също ми е завишено всеки път, но доколкото знам при бременност е нормално. ЦРП изследвах покрай Ковид, повишаваше се (заради Ковида), пих антибиотик и след това не съм изследвала отново, но предполагам е влязло в норма.

# 576
Аз съм със СУЕ 54  и ЦРП 45, но минах през Ковид. АГ не се впечатли на резултатите, личният ми лекар каза, кой изобщо те накара в последен триместър да изследваш ЦРП..
Ако може да Ви звучи като успокоение.

Пускат рутинно хаха

Благодаря, момичета. Ще повторя със сигурност 🌷

# 577
Здравейте, кои майки са се насочили към болница Св. Лазар и с кой екип? Бих искала да им пиша на лични! Благодаря!

# 578
  • София
Около 34 гс имаме право на пкк и урина за последно преди раждането през жк. Сигурно оттам- на мен нирмална урина също ми излезе няква смотана, но после ми назначи(демек платих си) стерилна и беше чиста.
На мен днес не ми е ден- от тези е, в които едва ходя, адски боли и имам чувството, че ще изскочи отдолу😮‍💨

# 579
Около 34 гс имаме право на пкк и урина за последно преди раждането през жк. Сигурно оттам- на мен нирмална урина също ми излезе няква смотана, но после ми назначи(демек платих си) стерилна и беше чиста.
На мен днес не ми е ден- от тези е, в които едва ходя, адски боли и имам чувството, че ще изскочи отдолу😮💨

И аз съм така с ходенето - удари ме в ставата и куцам 😃

# 580
И аз съм така + постоянната пулсираща болка в зъбите и “лудото” танцуващо бебе в корема ми
На мен днес не ми е ден- от тези е, в които едва ходя, адски боли и имам чувството, че ще изскочи отдолу😮💨

И аз съм така с ходенето - удари ме в ставата и куцам 😃

# 581
Ох момичета как се чувствате? Аз съм много изнервена. Вече определихме дата за секциото и се напрегнах рязко. Честно да ви кажа страхувам се, от упойкото от болката, от това дали бебчето ще е добре, ще изплаче ли веднага , ще ме заболи ли поставянето на упойката все такива мисли. С нетърпение очаквам септември вече, но нервите ми издават багажа , постоянно съм на нож и ми се кара с мм (не знам защо😆 тоя път без причина ей така) днес ми каза , че още малка няма да мога да влизам през вратата което е лъжа, а и да не беше е тъпо от такива коментари. И ми скапа настроението , никакви дрехи не ми стават вече и това още повече ме напряга ( взимам на майка ми )😆 , другото което е се изпускам като кихна права … цирк. Още малко това са повтарям 🙏🏻♥

# 582
Всеки има страхове. Моят страх да не родя преждевремено, вече 27ма седмица на легло просто и аз съм на ръба. В 35+4 съм вече и започна  по-малко да излизам, имам предвид с колата до яслата и обратно, до магазина или куриер.
Понеже хората не са ме виждали от зимата и много ме изнервят с въпроси като ме срещнат или ми пишат по 100 пъти едно и също. Още нищо не съм вадила от каката дрехи,количка,помпи и принадлежности. В петък съм на преглед и ще видя кога ще ми махнат серклаж,че с това ходене изведнъж ме е страх да не тръгне раждане от тежестта на бебето.
Пенелопе, аз също имам като твоите страхове, но целият фокус ми се измести към "  дано не родя по-рано", то вече съм "спокойна".
Мисли позитивно за този ден, болката си отминава и се забравя. Ако става дума и след серклажа много ме боля, в Надежда просих Кетонал чак, а аз търпя яко. Имам и две цветни снимки с пълни упойки и след тях много ме боля корем, все едно ме бяха ритали, моят АГ много ми се чудеше как е възможно.
Таааа по пътя си има все страхове и болка. Не знам фенове ли сте на медитация,но има добри предложения в ютуб, визуализации с емоции и т.н.
 На всички нас пожелавам късмет и спокойствие!!! 🍀🍀🍀

# 583
Ох направо се чувствам като психопат честно 😆, много ми е нервно . Дори и музика не ви се слуша, телевизия не ми се гледа, другото което е лекарката ми препоръча да устискам на леглото до 36 седмица и да започвам с разходките. Но като се сега как и мен ме спират да ме разпитват и също и на мен ми пишат……. Не ви се излиза. А въпроса кога ще раждаш направо ми иде да им тегля майните вече ( на чуждите хора ли ще кажа кога ще и) сигурно аз съм тесногръса, но не обичам чак такова внимание айде няма нужда.
На мен и медитация няма да ми е в полза( дори и лексотан едва ли ще ми дейстава хахяха 🤣) Като буря съм вкъщи искам да ви е весело, забавно, да ми е ведро Еми не става. Дано после ми се оправи настроението , че никой не мога да понасям.
🍀 hope ти по какъв начин ще раждаш

# 584
Първото ми беше нормално, за сега и това ще е така. Дадоха ми списъка за болницата, трябва да оправя първо това и куфара, след това бебешките дреболии.
Пенелопе, ако това ви е първото дете, просто се наслади на безгрижието, сори ако звучи клиширано. Аз за толкова време в нас, освен че работих, изчетох една камара приятни книги, оцветявам книги за възрастни и слушам Сторител или нещо от Ютуб. Определено и на мен ми писна всичко, но давам идея.
Сега искам да наваксам с каката  толкова много  я лиших от присйствие, детето само не може да повярва,че сме излезли двете в парка, макар и за 30 мин... чак ме разплака, тая тъпа вина...виждам колко и липсвам, та днес се наревах качествено и си пуснах и депресарска музика 😂😂😂да се довърша.

Общи условия

Активация на акаунт