СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 42 316
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Първото ми беше нормално, за сега и това ще е така. Дадоха ми списъка за болницата, трябва да оправя първо това и куфара, след това бебешките дреболии.
Пенелопе, ако това ви е първото дете, просто се наслади на безгрижието, сори ако звучи клиширано. Аз за толкова време в нас, освен че работих, изчетох една камара приятни книги, оцветявам книги за възрастни и слушам Сторител или нещо от Ютуб. Определено и на мен ми писна всичко, но давам идея.
Сега искам да наваксам с каката  толкова много  я лиших от присйствие, детето само не може да повярва,че сме излезли двете в парка, макар и за 30 мин... чак ме разплака, тая тъпа вина...виждам колко и липсвам, та днес се наревах качествено и си пуснах и депресарска музика 😂😂😂да се довърша.
Опитвам се, но като че ли от пржблемите които имах се изнервихме И двамата. Ние също не сме излизали въобще хората Си мислят , че сме развидини ю🤣. Разбирам чувствата ти емоциите които те връхлитат, но мисли, че когато се роди бебчето ще намаксвате разходките, игритефв парка и другите занимания . Не се обвинявай, всичко ще си дойде на мястото

# 586
Ох момичета как се чувствате? Аз съм много изнервена. Вече определихме дата за секциото и се напрегнах рязко. Честно да ви кажа страхувам се, от упойкото от болката, от това дали бебчето ще е добре, ще изплаче ли веднага , ще ме заболи ли поставянето на упойката все такива мисли. С нетърпение очаквам септември вече, но нервите ми издават багажа , постоянно съм на нож и ми се кара с мм (не знам защо😆 тоя път без причина ей така) днес ми каза , че още малка няма да мога да влизам през вратата което е лъжа, а и да не беше е тъпо от такива коментари. И ми скапа настроението , никакви дрехи не ми стават вече и това още повече ме напряга ( взимам на майка ми )😆 , другото което е се изпускам като кихна права … цирк. Още малко това са повтарям 🙏🏻♥

Много се извинявам за въпросът, но колко дни по-рано ви определиха? Аз съм при д-р Дяволов, а той е отпуск и ще се видим чак на 30 август и най-вероятно тогава ще ми даде дата, но искам да съм подготвена. Благодаря и леко раждане !

# 587
Ох момичета как се чувствате? Аз съм много изнервена. Вече определихме дата за секциото и се напрегнах рязко. Честно да ви кажа страхувам се, от упойкото от болката, от това дали бебчето ще е добре, ще изплаче ли веднага , ще ме заболи ли поставянето на упойката все такива мисли. С нетърпение очаквам септември вече, но нервите ми издават багажа , постоянно съм на нож и ми се кара с мм (не знам защо😆 тоя път без причина ей така) днес ми каза , че още малка няма да мога да влизам през вратата което е лъжа, а и да не беше е тъпо от такива коментари. И ми скапа настроението , никакви дрехи не ми стават вече и това още повече ме напряга ( взимам на майка ми )😆 , другото което е се изпускам като кихна права … цирк. Още малко това са повтарям 🙏🏻♥

Много се извинявам за въпросът, но колко дни по-рано ви определиха? Аз съм при д-р Дяволов, а той е отпуск и ще се видим чак на 30 август и най-вероятно тогава ще ми даде дата, но искам да съм подготвена. Благодаря и леко раждане !
Здравейте, няма проблем . Моят лекар също ще бъде в отпуск и поради тази причина уточнихме и датата по-рано за да имаме готовност . Той ни даде избор ние да я изберем след 37 седмица която дата си пожелаем макс две седмици преди термин.

# 588
Penelope2233, да те “успокоя”, че весело и ведро не ми е било за повече от час откакто бях бременна с големия преди 4 години. 🤣
Но то това е на късмет, виждала съм деца, които не реват постоянно, не са винаги недоволни от всичко, че даже се и усмихват, нашият откакто се е родил е като най-киселия тийн на света. Не ми се мисли какво ще е след 10 години. 😀
Надявам се и нас да ни огрее с второто с едно послушно и усмихнато дете… Ако не, поне имаме тренинг.

# 589
Момичета и аз се чувствам ужасно, имам проблем с ходенето до тоалетна, не съм ходила 5 дни, 3 дни пих дулкософт, преди много ми помагаше, а сега не. Вчера звънях на лекаря, каза да си взема дуфалак, та почнах и това да пия, вчера и днес пия и двата сиропа, ефект никакъв, вчера цял ден ядох само плодове и днес ще съм така, като хапна нещо и ще ми се пръсне корема.... За капак и възпалени хемориоди имам Sob  преди малко ходих до аг, каза че дуфалака щял да ми подейства чак след 4,5 дни, ами до тогава какво ще правя, свещички не можело, защото предизвикват контракции... За хемороидите ми предписа цикатридина маз, аптекарката ми каза че това, било за рани.. На всичкото отговоре бебетата са застанали страшно ниско долу, много ми тежи и като мръднат боли, имам чувството че шийката няма да ми издържи, притискат ми пикучния мехур и постоянно ми се пишка, направо съм като парцал, тая нощ почти не спах....

# 590
Момичета и аз се чувствам ужасно, имам проблем с ходенето до тоалетна, не съм ходила 5 дни, 3 дни пих дулкософт, преди много ми помагаше, а сега не. Вчера звънях на лекаря, каза да си взема дуфалак, та почнах и това да пия, вчера и днес пия и двата сиропа, ефект никакъв, вчера цял ден ядох само плодове и днес ще съм така, като хапна нещо и ще ми се пръсне корема.... За капак и възпалени хемориоди имам Sob  преди малко ходих до аг, каза че дуфалака щял да ми подейства чак след 4,5 дни, ами до тогава какво ще правя, свещички не можело, защото предизвикват контракции... За хемороидите ми предписа цикатридина маз, аптекарката ми каза че това, било за рани.. На всичкото отговоре бебетата са застанали страшно ниско долу, много ми тежи и като мръднат боли, имам чувството че шийката няма да ми издържи, притискат ми пикучния мехур и постоянно ми се пишка, направо съм като парцал, тая нощ почти не спах....
Лизи, вземи си буркан с печени чушки и хапни , много добре отпускат стомаха. Вземи си и круши с две чаши студено прясно мляко изпий , ще ти подейства.

# 591
Ще си взема чушки и круши, сега закусих със сини сливи.... Но аз и вчера пих топла вода с мед, две чаши на гладно и после закусих плод + двата вида сироп и днес повторих процедурата..

quote author=Penelope2233 link=topic=1458125.msg45119760#msg45119760 date=1659421017]
Момичета и аз се чувствам ужасно, имам проблем с ходенето до тоалетна, не съм ходила 5 дни, 3 дни пих дулкософт, преди много ми помагаше, а сега не. Вчера звънях на лекаря, каза да си взема дуфалак, та почнах и това да пия, вчера и днес пия и двата сиропа, ефект никакъв, вчера цял ден ядох само плодове и днес ще съм така, като хапна нещо и ще ми се пръсне корема.... За капак и възпалени хемориоди имам Sob  преди малко ходих до аг, каза че дуфалака щял да ми подейства чак след 4,5 дни, ами до тогава какво ще правя, свещички не можело, защото предизвикват контракции... За хемороидите ми предписа цикатридина маз, аптекарката ми каза че това, било за рани.. На всичкото отговоре бебетата са застанали страшно ниско долу, много ми тежи и като мръднат боли, имам чувството че шийката няма да ми издържи, притискат ми пикучния мехур и постоянно ми се пишка, направо съм като парцал, тая нощ почти не спах....
Лизи, вземи си буркан с печени чушки и хапни , много добре отпускат стомаха. Вземи си и круши с две чаши студено прясно мляко изпий , ще ти подейства.
[/quote]

# 592
Лизи, ако не може свещички, защо не опиташ с клизма? Хем няма медикамент,който да предизвика контракции,  хем със сигурност ще подейства.

# 593
Лизи , мелилакс детски клизмички му е майката , а за хемороидите -Масту маз , Хемопро хомеопатични или Проктен крем Erbagil якото спасение 😀

# 594
Пробиотик панда и Изилакс бимби детско сиропче, при детето след тежък запек само това помогна.
Овесени ядки, Активия .. Много идеи, дано нещо сработи 😊

# 595
Топла вода сутрин на гладно и повече вода през деня за ходенето до вц.

# 596
Благодаря, момичета! Опитвам се, да пия много вода и да хапвам повече плодове, сутрин пия топла вода с мед на гладно. Според мен всичко идва от желязото, което пия, предишния път го спрях за ден, два и нещата се получиха, днес не съм пила, дано има ефект.

# 597
Със сигурност е от желязото, според мен! Ако не ти понася, АГ ще ти го спре. Така де не мисля, че ще те остави да те мъчи :/
Аз също пия Сорбифер и макар да нямам стомашни проблеми, моят ми позволи да го намаля или дори спра, като обясних, че отстоянието от магнезий и млечни ме побърква, а показателите ми се вдигнаха.

# 598
Желязото и протеина заричат яко. Аз пия и двете по 3 дни не ходя, но с повече чушки при мен действа 🤣.  Пия мн вода , но и тя не ми действа по 3-4 л . Свикнах да не ходя, поне съм спокойна , че като тръгнем на път няма да ми трябва тоалетна , но пък коремчето ми се втвърдява от не-ходене.

# 599
  • София
Краят е близо!мале, като чета, че някои вече сте 36 гс...то не останало. Аз още бутам 32. А вече едва ходя, гледам всички сме с еднакви драми, а като се запека се вкизвам още повече-днес опитах да изходя 10 м. Да си взема обяд, ми щях да умра, сравам като някой неадерталец, с гъза нагоре на задна, иначе ме боли жестоко.
Мен пък не ме изнервя някой да ме пита кога ще раждам или как, аз не знам-нито кога,нито как😀 също не ме обиждат коментари за големината ми, мм вика, че съм като дорижабъл,факт е, аз самата се наричам кит, едва минавам през разни тесни места, малкият постоянно се гъне, много е мило, но често ми се повдига, натиска мехури и черва...а добавяме у диетата за гест. Диабет....блах
уговорих час за след 2 седмици да се видя с Ташков,който искам да ме изражда, предполагам той вече ще каже как-естествено или изкуствено, гледах,че и цените са еднакви, което ме изуми...баси и златното раждане, знам, че все пак болницата е частна, ама...

Общи условия

Активация на акаунт