СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 800
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Запис и от мен за нашата си статистика: БЕЛ - 73, МАТ - 75 Simple Smile
Доволна съм като цяло, защото можеше и много по-зле да е, но за съжаление бал 374 ( 5-ци и двете годишните оценки - БЕЛ, МАТ) няма да му стигне за нито едно от желаните училища Sad  Единствената ни надежда е чудо - да се окаже, че баловете ще паднат драстично - звучи смехотворно, нали?! Grinning

# 616
  • София
дали има вероятност днес да качат статистиката на РУО София или ще остане за другата седмица?

# 617
Има ли вече някъде пусната скала за оценяването по математика?
Разбивка на точките по задачи присъстваше още във файла със задачите, публикуван на страницата на МОН в деня на изпита.
Точките от години не се преобразуват в оценки.

# 618
  • София
Влязох! Разгеле Joy
От бел съм доволна - 83т., мат очаквано е нисък резултата - 73.25, но все пак по-висок, отколкото очаквах, като видяхме колко неща е омазал на втори модул. Та, в крайна сметка - доволна и тук!
Каквото и да си говорим, детето положи много усилия, много се труди, така че аз ще му спестя критиките и ще се надявам, когато порасне, стресът да не го събаря така. Емоционален е явно, макар и да не дава вид.
Дано има късмет и добрият резултат по химия да му помогне за НПМГ. Поговорихме си, май все пак това ще е първото желание. Да видим!
Късмет на всички деца, дано всяко си намери мястото! Сега подреждайте умно!
Аз тепърва ще започвам да проучвам варианти за алтернатива на НПМГ, макар да ми се струва, че поне за паралелката с немски балът би трябвало да стигне. Нямам никаква представа от повечето училища - с баткото желанията бяха ясни, балът стигаше и не съм проучвала въобще. Доста четене ми се очертава....

# 619
НГДЕК са пратили разпределението по зали за утре, вижте си в дадените за обратна връзка пощи.
СИН химикал. 45 мин по-рано ги искат, т.е . до 9,15

Успех и късмет утре на децата, явяващи се в НГДЕК.

# 620
  • София
НГДЕК са пратили разпределението по зали за утре, вижте си в дадените за обратна връзка пощи.
СИН химикал. 45 мин по-рано ги искат, т.е . до 9,15
Има, да.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 19:14 от aria_82

# 621
  • Пловдив
Браво на децата!Сега ще чакаме статистиката...Нашия бал варира  в зависимост от училищата и балообразуването.Имам една седмица време да убедя момата все пак да пишем  НТГ.С оценките ,които е изкарала ще ми е супер тъпо да се навре в някое СУ,при положение,че има шанс за Езиковите и НТГ.Добре,че все пак е сколонна за Хуманитарната-там със сигурност ще я приемат.Нещо и към Патриарха взе да се оглежда ...Абе пълна каша ми е

За НТГ какъв и е бала?
Моя хубостник натам се е насочил, но е под въпрос ще му стигне ли бала.
Бала и 413.Аз завърших преди доста години НТГ ,но тогава имаше квоти-16 момичета и 10 момчета в паралелка.Сега мисля,че са отпаднали.По мое време момчетата влизаха с много по-нисък бал от момичетата,което ни се струваше ужасно несправедливо.

Нали имате предвид, че МАТ се утроява за бала в НТГ? Вече няма квоти там

# 622
  • в очите на дъщеря ми
Чакам някой нормален с бал под 480 да се разпише Stuck Out Tongue
😊😊😊 91 и 87.5 😊😊😊
Що ние с бал под, кво да си правим децата...
Малко съобразителност и такт, дали...

# 623
# 624
Браво на децата!Сега ще чакаме статистиката...Нашия бал варира  в зависимост от училищата и балообразуването.Имам една седмица време да убедя момата все пак да пишем  НТГ.С оценките ,които е изкарала ще ми е супер тъпо да се навре в някое СУ,при положение,че има шанс за Езиковите и НТГ.Добре,че все пак е сколонна за Хуманитарната-там със сигурност ще я приемат.Нещо и към Патриарха взе да се оглежда ...Абе пълна каша ми е

За НТГ какъв и е бала?
Моя хубостник натам се е насочил, но е под въпрос ще му стигне ли бала.
Бала и 413.Аз завърших преди доста години НТГ ,но тогава имаше квоти-16 момичета и 10 момчета в паралелка.Сега мисля,че са отпаднали.По мое време момчетата влизаха с много по-нисък бал от момичетата,което ни се струваше ужасно несправедливо.

Нали имате предвид, че МАТ се утроява за бала в НТГ? Вече няма квоти там

В сайта на РУО с данните пише че се усвояват МАТ и БЕЛ. Вчера и на сайта на НТГ видях, че се усвояват. Сега остана нещо да не съм разбрала...Бягам пак да проверя Simple Smile

Проверих. И на двете места пише удвоени оценките от матурите.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 19:23 от беба28

# 625
  • София
😊😊😊 91 и 87.5 😊😊😊
Ами да има и деца с БЕЛ 70 и МАТ 60т.Ненормални ли са ни децата?

# 626
Смятам броя ученици по паралелки в СМГ и НПМГ - ами че той дори за пълните отличници с по 100 т. по Мат не стига.
Извинявайте, ама далеч не всички деца със 100 т. са в София Wink
Е, някой да го каже Simple Smile

# 627
  • Пловдив
В сайта на РУО с данните пише че се усвояват МАТ и БЕЛ. Вчера и на сайта на НТГ видях, че се усвояват. Сега остана нещо да не съм разбрала...Бягам пак да проверя Simple Smile

Проверих. И на двете места пише удвоени оценките от матурите.

О, много се извинявам - явно това е променено. Преди 2 г., когато каката кандидатстваше не беше така. Innocent

# 628
😊😊😊 91 и 87.5 😊😊😊
Ами да има и деца с БЕЛ 70 и МАТ 60т.Ненормални ли са ни децата?
Параход търсеше сродни души (деца с по-нисък бал) и иконката подсказва, че е шеговито, никой никого не обижда, недейте така.

За мен матурите не са мерило за съвременните деца и не бих си позволила да слагам етикети спрямо резултатите. Имайте предвид, че форумските деца са с доста по-високи резултати от средните и му се струва на човек, че са много високи по принцип, като масово се споделят над 90т.

За протокола наборката е с 96.50 по Мат и 93.50 по Бел. Тя няма да участва в класирането, но все пак сме щастливи от резултата Blush

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 19:35 от Tickles

# 629
😊😊😊 91 и 87.5 😊😊😊
[/quote]Аз,детето ми е с 84 БЕЛ и 52 МАТ+6 от училище и съм супер

Общи условия

Активация на акаунт