Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 742
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 240
Имам от оранжевото още, от старите запаси, понеже много го харесвах. Другото също го ползвах, страхотни къдрици прави наистина.

В момента не ги ползвам, но, когато използвах активно, не слагах върху корените, че бързо ми се омазняват, а само по дължината. Не ми утежняваха коса. Чакам да дойде момент пак да почна да ги използвам, и вече тогава ще тествам и новото мляко с кокос Simple Smile

# 241

Вчера взех този твърд балсам за премахване на грим.
Мирише много готино на манго, обаче е 9 лв за 75 гр.
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-feste-gesichtsreinigung- … 058172783067.html
Да видим колко ще издържи при ползвне 1-2 пъти дневно....
Първо измих грима с олиото на Балеа, а после сложих и този балм.
Лицето беше добре почиствено, но не знам дали ще и ако мина само с балм-а.
Довечера ще пробвам.

# 242
  • Сливен
След почти 3 седмици ползване искам да похваля измиващия гел на VZK пробиотик https://shop.lillydrogerie.bg/za-lice-100-ml.В сайта го дава изчерпан,аз го купих от Сливен.Много приятен,добре измива,не изсушава.

# 243
Абсолютно същия имам и аз, похвален от една влогърка. Ползвах го от седмица, без забележки, до вчера, когато за пръв път това лято сложих сенки на очите си и си излязох от банята със същите сенки на очите. Значи се оказва, че цяла седмица е замазвал мръсотията по лицето ми, за това ми се проявиха и две пъпки, а аз съм си мислила, че мие добре, докато не сложих грим. ( Не съм променяла козметичните продукти с нови, предния ми гел на билка ги измиваше добре ).

# 244
  • Варна
Абсолютно същия имам и аз, похвален от една влогърка. Ползвах го от седмица, без забележки, до вчера, когато за пръв път това лято сложих сенки на очите си и си излязох от банята със същите сенки на очите. Значи се оказва, че цяла седмица е замазвал мръсотията по лицето ми, за това ми се проявиха и две пъпки, а аз съм си мислила, че мие добре, докато не сложих грим. ( Не съм променяла козметичните продукти с нови, предния ми гел на билка ги измиваше добре ).
Кое имате предвид- барчето или гела с пробиотик, че не ми стана ясно ?

# 245
Имам един продукт за почистване на лице на Фитокод(не помня тоник ли се водеше, флуид ли), от който ми е останало малко и ползвам за тест.
Случвало се е да почистя с мицеларна вода, да измия лицето и след това като мина с тампон с въпросния продукт, все още да има фдт.

# 246
Кое имате предвид- барчето или гела с пробиотик, че не ми стана ясно ?
Говоря за продукта, който хвали потребителката преди мен. Тя е сложила и линк в нейния пост.  Ако отворите линка и видите продукта ще ви стане ясно. Ще се ориентирате там и за цената и качествата му. За същия говоря и аз , че не ми хареса .

# 247
След почти 3 седмици ползване искам да похваля измиващия гел на VZK пробиотик https://shop.lillydrogerie.bg/za-lice-100-ml.В сайта го дава изчерпан,аз го купих от Сливен.Много приятен,добре измива,не изсушава.

След видеото на Зори и аз го купих. Каквото е препоръчала бюджетно, винаги ми е пасвало. Ползвах го като втора стъпка след мицеларната вода и ми хареса. След друг коментар тук, тази вечер влязох под душа с всичкия грим, който е останала в края на деня Wink Спирала,ФДТ, сенки, бронзант, руж и т.н. Особено държах на спиралата да се махне. Нанесох гела разпених хубаво няколко минути и махна всичко. После тествах с тампон с глюколова киселина. Чист остана. Така че маха грим поне ежедневен такъв.

Друг мицеларен гел, който премахва грима е на Сиен, но го зареждат веднъж годишно. Разкошен продукт.

# 248
Купух този део спрей след тази препоръка. Засега съм изключително доволна. След месец ще стане ясно дали оставя жълти петна по дрехите или не. За последната 1 година смених сигурно 10 вида, включително прехваления на Юсерин. Засега този ми е фаворит.

Минавам да похваля този Део спрей. Купувам за втори път и ще продължа с него. Преди използвах Нивеа, пак стъкленото шишенце.
Много ми е удобен, обикновено си пазя старо шише и прехвърлям количество, което стои на работа, а другото шише вкъщи, а и не съм фен на аерозолите. Справя се толкова добре, колкото и Нивеата.  
Взех и този душ гел, не съм го ползвала.
Исках да си взема и спрея за коса на Балеа с морска сол и така и не се престраших, не знам какво точно ще ми направи с косата. Ползвали ли сте го? Какъв е ефекта?
И това загледах, отзиви за него имате ли?мляко за коса, без отмиване.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 22:06 от OwlKitty

# 249
...
Първо измих грима с олиото на Балеа...
Може ли снимка как изглежда?

# 250
  • Сливен
Аз ползвам саво слънцезащитен и от време на време пудра,освен това имам странна кожа ,комбинирана е и с всичко което съм ползвала с изключение на един полски гел от makeup ,чувствам кожата си опъната.Гела на VZK и аз го видях от Зори.

# 251
Включвам се и аз да похваля маслото с портокал на Алверде. Взех голямата опаковка. В ДМ на Халите има доста бройки от двата вида - и с макадамията, и с портокала. Разнася се лесно, не оставя бели следи, хидратира сухи участъци много добре, миризмата му е една идея химична /портокалов пунш/, но пък след около 2 мин сякаш се омекотява и се понася доста по-лесно. Има разлика с другия вид - този с портокала си е с консистенция на масло, доколкото другия е като по-гъст крем. Общовзето, супер продукти на добра цена. Бих повторила покупката.

Преди време бях питала дали някой има мнение за ДМ-ските кърпи за мебели. Вече почти изразходила опаковката мога да споделя, че не са лоши. Действат върху не толкова големи замърсявания, освежават повърхността. Самата кърпа е плътна, мирише приятно. Минус е, че изсъхват бързичко, но предполагам това е нормално. За бързо почистване, ако не ви се занимава с препарати, кърпи и хиляди пластове кухненска хартия - вършат си работата. Blush

И последно - гелът за бръснене на Балеа в розовото шишенце с Алое вера и авокадо. Консистенцията му е много интересна Grinning ,излиза от флакончето като гел, но при допир с вода става като крем-пяна. Нужно е малко количество. Според мен си върши работата, пробвах го за краката - определено бръснача се плъзгаше доста по-лесно /сравнение с душ-гел/, а след бръснене кожата не драскаше и беше омекотена. За по-чувствителна кожа върши чудесна работа. Аз си бях взела мъничката опаковка за тест, сега ще взема и голямата /200 мл/. Цената му беше нещо около 2.99.

# 252
И последно - гелът за бръснене на Балеа в розовото шишенце с Алое вера и авокадо. Консистенцията му е много интересна Grinning ,излиза от флакончето като гел, но при допир с вода става като крем-пяна. Нужно е малко количество.
Те и мъжките гелове за бръснене правят същото 😃 т.е. всички гелове за бръснене се трансформират по един и същи начин.

# 253
И последно - гелът за бръснене на Балеа в розовото шишенце с Алое вера и авокадо. Консистенцията му е много интересна Grinning ,излиза от флакончето като гел, но при допир с вода става като крем-пяна. Нужно е малко количество.
Те и мъжките гелове за бръснене правят същото 😃 т.е. всички гелове за бръснене се трансформират по един и същи начин.

Да, възможно е. Нямам спомен да съм ползвала гел, само пяна. Grin

# 254
...
Първо измих грима с олиото на Балеа...
Може ли снимка как изглежда?

Общи условия

Активация на акаунт