Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 301
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 615
Сладко будалче дето си дава парите зАлудо си ти!

# 616
Аз пък е в един дм видях как охраната, една заскучала се дама, си отваряше да души някакви продукти един по един, душ гелове ли, шампоани ли, не помня.
Едно нещо общодостъпно ли е, няма как да си мислите, че ще непокътнато, това сочи практиката.

# 617
  • София
Тези продукти са отворени от деня на производството си, както и всеки друг, който не е херметически затворен.
Знаците за 6 / 12 месеца са парлама откакто имат право да не фиксират "най-добър до".

# 618
  • София
Аз спрях да купувам козметика за грим от dm след като видях как продавачката, консултирайки клиентка, отвори няколко спирали и после пак ги върна на рафта.

# 619
А знаете ли, че има опция ако не ви хареса гребена, който сте си купили от ДМ, че може да го върнете до 1 месец??

# 620
Аз спрях да купувам козметика за грим от dm след като видях как продавачката, консултирайки клиентка, отвори няколко спирали и после пак ги върна на рафта.
Не са ли с една пластмасова капсула, която се маха на каса? Аз само такива спирали взимам.

# 621
  • Пловдив
А знаете ли, че има опция ако не ви хареса гребена, който сте си купили от ДМ, че може да го върнете до 1 месец??
Практически всичко,  от което не си останал доволен можеш да върнеш с касов бон и само във филиала, от който е закупено. И на самата бележка го пише Wink.

# 622
Не съм сигурна, дали аз нещо не разбирам по отношение на връщането. Наскоро взимах фондьотен и попитах дали мога да го върна (понеже нямаше тестер за да преценя цвета), отговорът беше - Не.
Практически всичко,  от което не си останал доволен можеш да върнеш с касов бон и само във филиала, от който е закупено. И на самата бележка го пише Wink.

# 623
  • Пловдив
Не съм сигурна, дали аз нещо не разбирам по отношение на връщането. Наскоро взимах фондьотен и попитах дали мога да го върна (понеже нямаше тестер за да преценя цвета), отговорът беше - Не.
Това категорично не е така. Понякога не им става приятно, но вадят книгата за рекламации, пишат и дават парите.
При теб е било - ако мине...

# 624
Може ли препоръка за крем за ръце, който попива бързо, не е лепкав и не оставя мазни ръцете?

# 625
  • София
Не са ли с една пластмасова капсула, която се маха на каса? Аз само такива спирали взимам.
Две от спиралите бяха с такава, но тя ги отвори. После пак ги закопча. Имаше и без капсула.

# 626
Две от спиралите бяха с такава, но тя ги отвори. После пак ги закопча. Имаше и без капсула.

Ужасс! Защо го правят? Тая спирала после е за боклука!

# 627
  • Сливен
Може ли препоръка за крем за ръце, който попива бързо, не е лепкав и не оставя мазни ръцете?
Не е по темата,но след дадени незнамсиколко пари за кремове за ръце с две ръце препоръчвам този на Биодерма
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026035
Ръцете ми бяха като шкурка ,не смеех да обуя чорпогащник и бяха започнали да се цепят. За максимум седмица ръцете ми се оправиха и отговаря на твоите изисквания.
Подобен ефект ,но му трябва повече време постигам и с крема за ръце SOS на Лидл,но той е само за вечер много е тежък и не на всеки се харесва.

# 628
  • Варна
не е от ДМ, но само той ме спасява зимата  на Биотен SOS, сега съм си взела този за проба, добре се държиправи мека кожата, не Лепне и омазнява, но не ми хидратира достатъчно. но другия повече ми харесва

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:00 от Daisy_D

# 629
  • Somewhere far away
Препоръчайте парфюм от дм, от по -евтините под 50лв.

Общи условия

Активация на акаунт