Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 200
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 020
Wanderlust, благодаря ти, купих канела!

Днес ходих основно за канелата и да видя какво да взема с отстъпката за рожденик. Уж нямаше какво… накрая 80 лв пазар! Купих основно неща като душ гел, дезодорант, дезинфектант за пране, тампони, такива неща. Пуснали са някаква нова декоративна козметика, уж хипоалергенна. Реших да взема кафява спирала, защото никога не съм се виждала с такова нещо. Един молив за устни, защото изхвърлих 90% от гримовете си преди дни, защото бяха стари.

Искам да кажа, че не е имало проблем с отстъпката, маркираха qr кода и се начисли.

# 1 021
  • ту тук, ту там
На коя марка е кафявата спирала? 😌

# 1 022
На коя марка е кафявата спирала? 😌
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bell-spirala-za-migli-hypoallerg … 902082504016.html
Не намирам линк към кафявата точно, но е на тази марка.

# 1 023
  • Pazardjik
Кога са вдигнали цената на праха DM ?

# 1 024
Бел е не е нова марка в dm, поне от година и половина ги има. Аз много харесвам марката.

# 1 025
  • Бургас

Хич не съм доволна от този серум хиалурон серум за очи и устни. Нанасям го естествено около устните, а не върху тях.  Не попива изобщо, изсъхва и остава на слой, който после се лющи като кир.

Този серум с ретинол е по-добре. Малко лепне, но го ползвам за нощен и не ми е драма обаче парфюма ми е много неприятен, бабешки тип.
Кожата ми е нормална.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 18:27 от vivi.vivi

# 1 026
Кога са вдигнали цената на праха DM ?

Преди около месец. Пуснах сълза.

Crystal noir, аз чак сега я видях, а ходя редовно в дм, но може аз да не съм я забелязала...

В дм всичко беше празно по щендерите на есенс и другите марки. Май само мейбълийн беше добре зареден...

# 1 027
Vivi, преди месец се оплаках точно от този ретинолов серум. Ужасна миризма - на граниво. За съжаление бях изхвърлила касовата бележка, но отидох все пак да се изкажа в магазина. Една дама почна да отваря разни аналогични серуми на марката и да ги миришем и ме убеждава, че е нормално, защото били от естествени продукти. А че трайността е 6 месеца след отварянето, а тя наотвори няколко шишета, които кой знае кога ще бъдат купени или ползвани. Може и моето да е било такова отваряно.

# 1 028
  • София
allllimei, първата спирала съм ползвала. Всъщност тя ми е най-първата, ползвана някога, не ми лютеше на очите. Бързо почна да засъхва в опаковката.Рони се в края на деня, но не много. Спирала като спирала.

Между другото обикалям и никъде не мога да намеря звуковата четка на dm.  И на сайта не я намирам вече. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/zdrave/ustna-higiena/elektricheski-chetki-za-zabi

# 1 029
Какви пачове за очи и околоочен крем ще препоръчате? На 34 години съм, кожата ми е по-скоро суха

# 1 030
горчива, много благодаря, че писа.
Аз пък ходих до dm преди да успея да те прочета и да дочакам още мнения, но на място стигнах до същия извод, доста суха ми се видя тази, та реших да взема другата на Alverde, пък после и аз да споделям впечатления от първа ръка.WinkJoyJoy

Да, ама не стана, защото бях със скрийншот на QR кода на ММ и не се отрази отстъпката за РД, а купонът е активиран!?
Явно за техния app не става така. Confused

Сега ще трябва пак да ходя, но понеже изобщо нямаха от хипоалергенните спирали
на Bell, които също исках да видя, тъкмо ще проверя за тях и в друг филиал.

# 1 031
Много интересно и онлайн и в приложението е свалена тая четка, а като си кликна на поръчката си излиза, че даже май и мога са си поръчам,защото ми показва в кои магазини я има в Пловдив.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-elektricheska-chetka-z … 058172215254.html
Аз като я поръчах показваше 3 бр. на Капитан Райчо, веднага след поръчката станаха 2 бр, а като отидох в магазина нямаше нито една освен мострата , а в сайта си стоеше информацията за налични 2 бр.
На следващия ден вече показваше, че има 1 налична и до сега е така, но според мен няма четки в онзи магазин.

# 1 032
  • Козлодуй
И аз не съм доволна от серума за очи и устни наистина засъхва и се рони по кожата после.
Много ми се искаше да участвам в томболата за остров Мавриций и старателно маркирах приложението и изхвърлях бележките а то какво се оказа че освен да маркираш приложението е необходимо и да регистрираш номера на касовата бележка - стана дълга и широка - много съм разочарована

# 1 033
За Мавриций не се изискваше покупка изобщо, само за предметните награди (над 30 лв.)

# 1 034
Днес си купих душ-пяна 😍
Довечера ще я изпробва.

Общи условия

Активация на акаунт