Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 896
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Дали поръчват много хора от тази колекция , няма много коментари сякаш ?

# 676
Аз виждам 9 нови неща и нищо с мечки. Може би не са ми се заредили всички още. Нищо не ми допада. Плажния гащеризон прозрачния кой ще си го купи за 140лв, за да иде до плажа и да го свали? Явно е правен само за кифли, които да го купят колкото да се снимат с него, иначе не виждам защо да се дават такива пари за подобен тип дреха. Черните къси панталонки са хубави, също и сините, но 120лв или дори 100 няма смисъл. Топовете с принтовете не ми харесват...обаче забелязвам на новите снимки, Мими като позира със сините къси панталонки, и стоят много свободно. Като знам колко са им миниатюрни панталонките в ХС не си представям Мими колко е слабичка, сигурно талията и е 50см.

# 677
Аз съм в чужбина и не ги виждам новите модели, защо така 🤔

# 678
Топът с едно рамо е от преди две седмици. Първият беше с Позитано принт- още го чакам де.
Да, но все пак е нов модел 😊
https://alessa.bg/too-cute-to-handle-krop-top?current_category=new
Кроп топът с мечката

# 679
То нещо се бъзика тоя сайт, имало 11 нови неща, но аз виждам само 9. Плюс, че снимките нещо премигват и не се зареждат всички..

# 680
Гащеризонът за плаж не знам как бих могла да го облека на прибиране от плаж, след като съм използвала мазила. По-скоро за плажни партита и заведения.
Топът с мечката изглежда много детски.

# 681
Поръчах Rococo банския,изглежда интересен.

# 682
Девойки, тези боти някоя има ли ги?Заслужават ли си ?Напуква ли се лака бързо?Благодаря.
Ясно,че новата колекция  нищо не ме грабва.Засега май нямам нищо оставено.Всичко съм  върнала поради някаква причина ,та затова поръчвам старички неща , а и някой са с нормални цени.

# 683
Гащеризонът за плаж не знам как бих могла да го облека на прибиране от плаж, след като съм използвала мазила. По-скоро за плажни партита и заведения.
Не знам колко пъти бихме отишли на плажно парти или заведение...дори като приемем, че тези неща са насочени за друг тип жени, които не ходят на море на Китен, Созопол или Приморско. Тези са за момичетата, които по цяло лято са на Кики бийч или там кое е актуалното тази година, не знам и аз вече, нали всяка година е различно. 😂 Та там ако киснеш цяло лято, може да го облечен 7-8 пъти гащеризона, и пак не си струва. Поради причината, че материята е изкуствена и с дългия ръкав ще се мре от жега. Edelvais123 аз имам ботите, красиви и удобни са, но са носени 2-3 пъти и не знам кожата какво качество е.

# 684
По принцип е така, но тази, която все пак си го вземе, ще обере всички точки, особено ако е слабичка...

# 685
Не знам колко пъти бихме отишли на плажно парти или заведение...дори като приемем, че тези неща са насочени за друг тип жени, които не ходят на море на Китен, Созопол или Приморско. Тези са за момичетата, които по цяло лято са на Кики бийч или там кое е актуалното тази година, не знам и аз вече, нали всяка година е различно. 😂 Та там ако киснеш цяло лято, може да го облечен 7-8 пъти гащеризона, и пак не си струва. Поради причината, че материята е изкуствена и с дългия ръкав ще се мре от жега. Edelvais123 аз имам ботите, красиви и удобни са, но са носени 2-3 пъти и не знам кожата какво качество е.

Да ти кажа, аз посещавам Бедруум бийч поне по 1 почивка всяко лято, защото ми харесва да си лежа на леглата им и да ми носят ядене и то се води уж такова “парти” място Grinning ама пак съм по цял ден по бански, обличам се само за да стигна до хотела и толкова. Като се огледам, повечето жени също са си по бански цял ден. Имам един панталон на Авин, който е прозрачен (плажен се водеше като го пуснаха), който си взех от ОЛХ от едно момиче за 50 лева, а в Авин беше на 119, скъсих го за да го нося с джапанки, и си получавам комплименти, че ми седи добре и е готин панталон за плаж.
Гащеризончето е готино, ама с дълъг ръкав аз се научих да не си взимам неща за плаж, особено полиестерни, след като една година се потих зверски на 33 градуса с един халат на Cliche. За снимки беше прекрасен, ама толкова да ми е жега… особено като се намажеш с разните лосиони и то лепне по кожата, просто кошмар. А аз по принцип нямам проблем с потенето, съвсем нормално ми е, лятото си ползвам и анти транспирант, който постоянно ми държи сухо, но няма да се подложа на такъв ужас пак Grinning станах фен на плажните панталони защото хем все пак не ходя гола до хотела, хем горе си ми е приятно без наметки, хем някакси ми издължават фигурата и ми седят добре.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 14:06 от lidiya92

# 686
И аз получих най-накрая топ с дантела , но не ми допадна .

# 687
От вчерашните неща нищо не харесах, освен топовете  с едно рамо, но определено не са моят модел. Гащеризоните ако не бяха толкова прозрачни в долната част можеше и да се замисля за черния.....  Исках скрънчи позитано, но засега има само с панделка....ако пуснат без панделка може да взема, ама се чудя за кога....още чакам топа с дантела с колибрито - помня че беше около 15 юли изпращане, ама още нямам уведомление....поръчах го още като го пусаха...
prodaljavamenatam за кой топ става дума?

# 688
Позитано дантела и този с едното рамо . Този с едното рамо е хубав , но ще помисля дали да го задържа .

# 689
Момичета, пратките имат ли опция за тест ? Мога ли да пробвам в офиса на куриера и да върна след проба, ако не се харесам или не ?

Общи условия

Активация на акаунт