Любители на котки - Тема 174

• 29 615
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
Колко е  доволна Тутито... Smile

Моренце, вета е прибрал някакви излишни кинти от теб, очистил малко рафтовете... Laughing Колко струва една ваксина против бяс?

# 301
Един задокеански аризонски пустинен котарак, кой си е намерил нов дом.

Сестра ми и зет ми живеят във Финикс от четвърт век. Племенничкта е родена там. Сестра ми и щерката са невероятни котколюбителки (явно много доминантен ген 😀) и постепенно са превъзпитали зет ми.
Сестра ми и племенничката от близо месец са далеко на север в Орегон (госпожицата завърши висше и реши там да работи, майка ѝ помага за настаняването.) И преди малко прати снимка на рижавия красавец. Отдавна се въртял в двора, похапвал от оставената храна (хранят на вън всички приходящи котки) и постепенно сладурът намерил котешката вратичка и започнал да влиза вътре на прохлада (там цяло лято е над 40). Ето и коментара на сестра ми към снимката:
Най-послушният и деликатен котак! Съобразява се с всеки (имат проклета котка и котарак) и е много щастлив, че ни осинови и си има дом!

# 302
Много интересна окраска има.

# 303
Голям красавец!

# 304
  • София
Здравейте!
Бях споменавала наскоро,че Изи има проблем с изхожданията от повечето от 2 месеца .В крайна сметка реших да и сменя храната и марката.
Днес е 4 ден откакто е на новата суха храна и от вчера започна да се изхожда оформено. Олекна ми....
Бях опитвала и с Гастроетестинал ,както и хипоалергичната на Роял Канин и нищо.Една година се хранеше с Канин за капризни и нямаше никакъв проблем и изведнъж се започна с диарията .
Дано от сега нататък няма проблеми!

# 305
Доста често паучове и течна храна ги разстройват

# 306
  • София
Паучове и течна храна не давам! Проблема вероятно е бил в сухата храна.Странно ми е как след 1 г хранене с нея ,  започнa изведнъж проблемa ..

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 15:05 от ♥ Димяни ♥

# 307
И в крайна сметка, коя е новата храна, която оправи положението?

# 308
Лежим си със Сина, че навън вали.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 00:27 от cardhu

# 309
Да споделя, че след посещението за обезпаразитяване на нашата Оли, още не смея сами да й даваме хапчета , според ветеринарите е в чудесна форма. Килцата са 2,850 кг., два месеца след кастриране, на около 10 месеца е сега. Хапва си със завиден апетит и всичко.
Дописвам, много, много е сладък Сина.
Димяни, радвам се, че сте намерили своята храна. Дано все така добре да й понася на Изи.

# 310
  • София
Prins "Sterelised"

# 311
Prins "Sterelised"
А, сега де! За първи път я чувам. Flushed

Това ли е храната? https://www.emag.bg/hrana-za-kotki-prins-vitalcare-sterilised-10 … 123/pd/D8K1M9MBM/

# 312
Извинявам се ако изтървах,
Какво стана с раничката на Сина?

# 313
Ей, колко хубаво ми става, че питате за нашия Ушко Heart Eyes Завехва и затова още не сме го водили на док. Оправя се. Мм говорил с вет и в събота все пак имаме рандеву.
Много уютна темичка, с приятни мацки и котки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 314
  • София
Prins "Sterelised"
А, сега де! За първи път я чувам. Flushed

Това ли е храната? https://www.emag.bg/hrana-za-kotki-prins-vitalcare-sterilised-10 … 123/pd/D8K1M9MBM/
Да,тази е .

Общи условия

Активация на акаунт