Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 131
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Имам биопсии в 2 поредни месеца и всеки път го слагам ректално през цялото време-Стаменов ми го натърти доста ясно. И да-слага се сутринта преди биопсията,както ще го слагаме и сутринта преди трансфера(да стигнем до там де).
Късмет 🍀
Много благодаря, стискам палци всичко да е наред и при вас!😊🍀

# 511
Девилче, много се радвам, че писа и си по-добре. Хайде сега пълен напред! Прегръдки!

# 512
Много ви благодаря,прекрасни момичета 🙏🏼❤
Дай Боже всяка от нас час по-скоро се похвали с положителен тест и здраво бебче 🍀

# 513
Браво, стягай се, че няма почивка. Мисля те, можеше заедно да бременеем. Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че си по-добре.
Аз какво да кажа... Колкото съм оптимист и се надявам накрая и моето чудо да се случи, толкова съм и реалист и гледам да не очаквам прекалено много. Знам си шанса. До теста има време. Датата ми е 21.08.,но ще видя дали да не направя по-рано. Искам да видя като предния път дали е имало имплантация. Не че като имаше тогава нещо се промени, но пак ми е някаква утеха, че все някога ще стане. Blush
На втория ми трансфер имаше малък проблем, че и ембрионите върнаха за малко обратно на ембриолозите. Дано не им е станало нещо. Имам крив канал и е малко мъка при мен с трансфера.

# 514
  • София
Да не би най-накрая да промениха приложението за закъсненията Rolling Eyes, вече минаха цели 10 минути от часа ми за преглед и все още не е изчезнала информацията, а не съм се регистрирала.
Bobby стискам палци, айде дано повлечеш крак, че ние динозаврите съвсем изгубихме надежда Grinning

# 515
Kupu, нямам против предложението ти. Grinning Вярно като динозаврите сме. Точно тези дни си мислех как почти всички около мен, с които стартирахме борбата и се запознахме покрай нея, вече или имат деца, или са бременни. Само аз се мотам още и навъртам година след година.
Дано са променили приложението, защото се губи смисъла да трябва да отидеш да се регистрираш и пак да се прибираш като видиш, че има 2-3 часа до твоя номер.

# 516
  • София
Дано не е инцидентно, но продължава да показва закъснението.

# 517
Здравейте, след направени биопсия и импл. прозорец ми звъннаха, че не са с добри резултати и има изместване на прозореца. Казаха ми на 7ми ден от цикъла да отида за поставяне на лекарство за по-големи шансове при ЗЕТ, което се слагало после пак след няколко дни, след което нова биопсия.
Някоя дама, която е слагала това лекарство, може ли да ми каже за какво се слага и в същия месец ли е трансфера?
Питам, защото не съм се виждала все още с док, а по телефона само това ми казаха в бързината.

# 518
PBMS  е лекарството , после контролна биопсия и после евентуално ЗЕТ
Здравейте, след направени биопсия и импл. прозорец ми звъннаха, че не са с добри резултати и има изместване на прозореца. Казаха ми на 7ми ден от цикъла да отида за поставяне на лекарство за по-големи шансове при ЗЕТ, което се слагало после пак след няколко дни, след което нова биопсия.
Някоя дама, която е слагала това лекарство, може ли да ми каже за какво се слага и в същия месец ли е трансфера?
Питам, защото не съм се виждала все още с док, а по телефона само това ми казаха в бързината.

# 519
На мен миналият месец ми слагаха някакво лепило на 7 ден от цикъла...след това ме следяха и когато ми мина овулацията ми сложиха PBMC, за което ми вземаха в два различни дни венозна кръв, като вторият път беше в деня на поставянето. И от този месец ми следиха отново овулцията , но този път "действахме" с моя мъж, тъй като др.Стаменов иска естественно да опитаме. Контрола не ме е карал да правя.

# 520
Здравейте дами.Искам да ви разкажа моята история.Забременях с инсеминация в Бг.Заминах за Англия в 6 г.с след като видяхме сърдечна дейност.Всичко беше нормално до преди една седмица,когато се появи кафяво зацапВане и много скоро ярко червена кръв.Отидох в спешното и се установи че ембриона е спрял развитие и вместо в 11 г.с в която се предполагаше че трябва да е вече ,сега отговаря на 4та.Не се видя ембрион а само околоплодното сакче ако не бъркам името.Три дни бях с болки и изхвърлях съсиреци.След това една седмица бях със леко зацапВане и сега спря.Бях на ехограф преди два дни и се видя че не съм се изчистила напълно.Останала е кръв в маатката и част от сака.Видя се малка черна точка.Оставиха ми две седмици да видят дали ще се доизчистя и да си направа тест за бременност. Ако е положителен трябва да си запиша час за ехограф и ще ме приемат в болница за медикаментозен аборт.Има ли шанс със следващия цикъл всичко да изпадне и да ми се размине болницата? Има ли дами преминали през същотото и как протече при вас? Много ме е страх.Решила съм да се боря отново.След колко време мога да пробвам пак?

# 521
Sob Tuk.tam, мила съжелявам, че това ти се е случило Cold Sweat Все се сещах за теб, когато мислех за пример за забременял след първо инсе в Надежда и от Ч.Толкова мие болно за теб, наистина. Sob Ще се връщаш ли в Надежда?

Надявам се да се изчистиш по естествен път! Стискам ти палци. Как така ембриона е отговарял на 4та седмица, да не претърпял обратно развитие? Кога е спрял да се развива казаха ли ти?

# 522
Sob Tuk.tam, мила съжелявам, че това ти се е случило Cold Sweat Все се сещах за теб, когато мислех за пример за забременял след първо инсе в Надежда и от Ч.Толкова мие болно за теб, наистина. Sob Ще се връщаш ли в Надежда?

Надявам се да се изчистиш по естествен път! Стискам ти палци. Как така ембриона е отговарял на 4та седмица, да не претърпял обратно развитие?

Благодаря ти
Да ще пробвам пак в Надежда.Аз съм доволна от вниманието там.И аз не знам какво точно се е случило.Тук не обръщат голямо внимание на абортите преди 12г.с За тях е нещо нормално.Като питах какво се е случило просто вдигат раменете.Не се видя изобщо ембриона.Само голяма черна точка.А в България всичко беше на ред.На последния преглед видях сърцето.Дано втория път е наистина успешен.Много ми е болно.

# 523
Сега може и трябва да си силна. Кураж! Успех ти желая първо с изчистването и после със забременяването. Щом веднъж се е случило, ще се случи пак просто повторете стъпките. Скоро пак ще си бременна и ще се отчетеш в темичката Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 524

Надявам се да се изчистиш по естествен път! Стискам ти палци. Как така ембриона е отговарял на 4та седмица, да не претърпял обратно развитие?

Благодаря ти
Да ще пробвам пак в Надежда.Аз съм доволна от вниманието там.И аз не знам какво точно се е случило.Тук не обръщат голямо внимание на абортите преди 12г.с За тях е нещо нормално.Като питах какво се е случило просто вдигат раменете.Не се видя изобщо ембриона.Само голяма черна точка.А в България всичко беше на ред.На последния преглед видях сърцето.Дано втория път е наистина успешен.Много ми е болно.
И при мен след 2 мисед аборта имаше остатъци в матката. Уви, не се изчистих естествено и първия път правих абразио, втория път - медикаментозен аборт. При всяка такава процедура трябва да се изчака поне един редовен цикъл преди стартиране на нов опит. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт