Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 075
  • 768
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! Вчера ми направиха проследяваща биопсия след като в неделя ми поставиха pmbc. Също така ми съвпадна биопсията и с поставяне на блокиращата инжекция, тъй като ме готвят за дълъг протокол. Притеснява ме, че вечерта имах на определени интервали някакви пробождащи болки много ниско в ляво. Сега продължавам да ги имам и не знам каква може да е причината. На някоя от вас случвало ли й се да има такива симптоми?

# 556
Напротив, имат пакет, казва се Спокойствие и се изследват още 2 неща допълнителни за 50лв, аз там вече 2 пъти пускам.
Здравейте, предстои ни трета инсеминация, но вирусологията ни е изтекла. Четох някъде, че може да се направи някъде навън  и излиза по-евтино. Иска ми се поне от нея да спестя някой лев. Може ли някой да сподели правила ли е и къде. Също и каква е цената? Благодаря Ви 😘
В Цибалаб излиза към 70.00 лв. - нямат пакет, поотделно се калкулират отделните изследвания.

# 557
Напротив, имат пакет, казва се Спокойствие и се изследват още 2 неща допълнителни за 50лв, аз там вече 2 пъти пускам.
Здравейте, предстои ни трета инсеминация, но вирусологията ни е изтекла. Четох някъде, че може да се направи някъде навън  и излиза по-евтино. Иска ми се поне от нея да спестя някой лев. Може ли някой да сподели правила ли е и къде. Също и каква е цената? Благодаря Ви 😘
В Цибалаб излиза към 70.00 лв. - нямат пакет, поотделно се калкулират отделните изследвания.
Явно е нов пакетът. Аз като правих в началото на Юли, нямаше. Или поне така ми казаха ..

# 558
Момичета, прегнил 100 по какъв начин би се отразил на ЧХГ? Днес вечерта трябва да си го поставя, а утре трябва да си пусна изследването?

# 559
  • София
Аз точно юли гледах този пакет в Цибалаб и го имаше, включва и  хламидии, понякога тези на регистратурата са много заблудени, преди година правих някакъв тест за Ковид, който бях видяла от сайта им и трябваше да покажа какво искам, защото служителката не знаеше.
А вирусологията в клиниката последно на каква цена е?

# 560
Аз точно юли гледах този пакет в Цибалаб и го имаше, включва и  хламидии, понякога тези на регистратурата са много заблудени, преди година правих някакъв тест за Ковид, който бях видяла от сайта им и трябваше да покажа какво искам, защото служителката не знаеше.
А вирусологията в клиниката последно на каква цена е?

В Надежда е 80 лв. Аз започнах да си правя в Рамус и ми излиза на половина

# 561
Момичета, прегнил 100 по какъв начин би се отразил на ЧХГ? Днес вечерта трябва да си го поставя, а утре трябва да си пусна изследването?
При мен изобщо нямаше отражение, но аз го бях поставила предния ден сутринта. В твоя случай не би трябвало да даде повече от 10-20 единици разлика.
Имам въпросче, някоя от вас изпращала ли е проби в епруветка по Еконт до болницата. В нашия офис момчето не беше наясно каква точно трябва да е хладилната чанта, а от имунологията казаха пробите да не са върху лед! Май ще заявя чантата по националния телефон, дано там да знаят и да изпратят необходимата чанта/кутия. Става въпрос за Крос мач тест.

# 562
Момичета, на някоя слагали ли са й РВМС на 7ми ден преди ЗЕТ? След това слагате ли отново през няколко дни? Правим подготовка с доки, но последната ми биопсия не беше добра и ще слагаме лекарство. Интересувам се дали в същия месец се прави ЗЕТ или в следващия, за да може да излезе резултатът от новата биопсия? Благодаря!

# 563
Такаааа за пореден път. Simple Smile Прегнил 100 дава 4-5 единици.Нищожно малко.Правете си теста.
На мен ми се случи да ми пращат Зарзио и др. С Еконт.Слагат ги в стиропорена кутия с нещо като вещество,което го чупели при опаковане на пратката и ги държи студени без лед.Така от обяд на единия ден си бяха добре студени до др.ден.Това са предложили в офис на място и така ми прати инжекциите.
При мен беше на сл месец след лекарството.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 11:16 от reninel

# 564
  • София
Asya, едва ли ще ти слага PBMC, нещо друго ще е, PBMC се слага след започване на прогестерона.
Ако ти прави нова биопсия и тя е само имунологична, незнам дали може да е преди прогестерона, но ако иска пак да е на 5 ден след прогестерона няма как да имаш ЗЕТ в този цикъл.

# 565
Не е нов пакета на цибалаб, през 2018 сме го пускали за пръв път. На мъжа ми го бяха предложили, а аз като отидох явно попаднах на друг служител, който трудно го намери.

# 566
  • София
Аз бях взела ваучери през Omed и ни излезе по 25 лв. на човек в една малка лаборатория Med-dia. Провери сега има ли някакви промоции там. Иначе ги дадох на регистратурата и те ни ги качиха в досиетата.
Ей сега погледнах и има ваучери - излиза 24 лв, явно там ще я направя, само дано стигна до трансфер.

# 567
аз имах болки и след pbmc (15 мин след поставянето ме заболя корем, и ме държаха болките поне час и на следващия ден имах болки), по време на биопсията също ме боля въпреки че бях пила нурофени и но шпа, и отделно цикъла ми дойде 4 дни след биопсията, така че може да е ПМС

Всеки организъм е различен.

Ако болките са силни и те притесняват, най-добре звънни в манипулационната и питай

Здравейте, момичета! Вчера ми направиха проследяваща биопсия след като в неделя ми поставиха pmbc. Също така ми съвпадна биопсията и с поставяне на блокиращата инжекция, тъй като ме готвят за дълъг протокол. Притеснява ме, че вечерта имах на определени интервали някакви пробождащи болки много ниско в ляво. Сега продължавам да ги имам и не знам каква може да е причината. На някоя от вас случвало ли й се да има такива симптоми?

# 568
Здравейте.Някоя да е правила абразио скоро в Надежда?Колко струва?Как протича самата процедура?Има ли болничен престой?Май ще летя до Бг да се видя с моята докторка.

# 569
Здравей те. Сега се сетих и се притесних. Този път не ми изписаха кортикостероиди или метадон. В манипулационната не ми казаха да си купя и да пия. Спре ли са да ги изписват в Надежда?

Общи условия

Активация на акаунт