Сто и втора всесезонна плетаческа тема

• 51 979
  • 903
  •   1
Отговори
# 705
Аз от началото на годината нямам никакво време за плетки Cry но живи и здрави да сме

# 706
  • В полите на Пирин планина
Три месеца плета един шал, но с много тъничка прежда (с мерино) и не му се вижда края, но и как, като изплитам по 5-6 реда вечер и толкова...
(Ама служебните срокове не чакат) Simple Smile
Пък имам и друго хоби...

# 707
Гръм да ги удари служебните, край няма Joy
Вечер ми е тъмно и избягвам
Дано сега с промяната на сезоните остава повече време
Натрупах прежда и схеми...

# 708
  • София
А, добре, успокоих се - и аз така - по пет-шест реда успявам ...; жилетката я бях подпукала, като си останах вкъщи болна, и си викам - едно завършено нещо да си имам за началото на годината и да ми топли .. ма отиде ...
Нищо де, нали са си минути за релакс. Лошото е, че понатрупах прежди всякакви, щото нали то по-лесно да поръчаш Laughing , та си налагам вето - да видим докога ще го удържа ...

# 709
  • В полите на Пирин планина
И аз имам прежда и проекти... Simple Smile))

# 710
  • София
Здравейте,
Само ви чета и не се разписвам, че за цяла зима две шапки разписах и това е.
Паутинката от мохер още си стои на половин ръкав от финала...
Сега искам пак да опитам с чанти, но пусто време...не удурдисвам както казваше баба...
Харесаха ми някои варианти на мрежа за бутилка вода, има и на една кука и макраме...лятото все се чудя де да я дяна тая вода и все гледам с раница да изляза, а ми се иска да имам нещо специално за шише...
Това, което обаче със сигурност предстои, е една работилница в детската градина на малката за другата седмица на тема Великден. Приготвих за децата (4г) картинки на цветя, яйца, зайчета, морковчета, с идеята да лепим прежда в различен цвят по контурите на картинките. За сега там използват само сухо лепило, пробвах го у дома и става, но малко се притеснявам да не се разлепи преждата....та се зачудих дали няма течното да е по-подходящо...в клипчето, което гледах използват такова, но ми се стори по-цапащо за малките ръчички...

# 711
  • Бургас
Моята паутинка стана, но ще бъде за в къщи, пооплесках малко нещата Simple Smile, но като цяло не е чак толкова зле.

# 712
Здравейте на всички!
Тишина… или пролет….или задачи. Нотами пак на всички зубато настроение пожелавам   
Предполагам че някои вече видяли, но тези които още не. Вижте какво се появи на Бг пазанок
 https://hobiyarn.com/aksesoari/aksesoari-za-pletene/chiaogoo-aksesoari

И имат много нови прежди.

От мен малко , което правих

Прежда памук с пайети ( китайски, поръчвах от Украйна) + мерино/ памук

Лен/мерино/коприна/кашмир

100% мерино

# 713
  • Бургас
Анджи, както винаги нещата ти са професионално изпипани.

От злополучния ми опит с паутнката стигнах до извода, че някой ден трябва да си купя от тези куки със сменящи се корди, много по-лесно ще е отколкото с прехвърляне върху конец.Тази марка ако е добра ми се струва на прилични цени.

# 714
  • София
Галчудо Аз си взех едни на Книт про със сменяема корда и върши работа определено / в момента отлежава една жилетка с един останал ръкав за доплитане точно с нанизана корда, която си има и тапи Bowtie
Анджи Както винаги перфектна изработка и модели Flowers Hibiscus
Въпросната марка е една от най-добрите според колеги  ..; аз ще се въздържа от пазар - че оня ден реших да поподредя - ми то излезнаха прежди, дето съм забравила направо, че ги имам. Та ще понамаля малко наличностите или поне ще опитам Innocent

# 715
Анжи, прекрасни са! Силуета на пуловера ми е любим. Трябва да си направя такъв с остро деколте, но сега не мога да плета, че закъсах с тендовагинит.

# 716
Анджи, имаш ли схема на това красиво остро деколте на пуловер. Никога не съм успявала да направя нещо толкова красиво. . .Blush

# 717
Анджи, имаш ли схема на това красиво остро деколте на пуловер. Никога не съм успявала да направя нещо толкова красиво. . .Blush

Благодаря Ви.
Всеки от нас преди нещо не умеел, и аз продължавам да уча. Няколко пъти го шиех, да стане добре. Това просто два прави ластика ги кетеловах, с ютия изгладих как трябва да стоят и по този ръб с игла с трикотажен шев го ших. И зада станат красиво подредени  бримки, преправях няколко път, да намеря ритъма.

И на опакова страна ъглите леко прикачих.
Дано правилно ви разбрах и вие мене.

# 718
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
златни ръце имаш, анджи!
азмного харесвам плетени рокли, но не са за моята фигура. Simple Smile ще им се радвам на други телца.
имам много и всякакви идеи, но не съм плела.
бяхме си в България за малко и нямаше време за плетки.
Simple Smile само да сме здрави, за всичко ще се намери време.

# 719
И на мен ми се ще повече време за плетки, ама нямаше. От много време плета едно малко одеалце и бавно вървеше.Вече мога да се похваля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт