Сто и втора всесезонна плетаческа тема

• 50 879
  • 903
  •   1
Отговори
# 735
Памук. Не тежи, то е миниатюрно.

# 736
Въз-глав-нич-ка! 😊

# 737
  • София
Браво, много свежа се е получила Simple Smile

# 738
Наистина браво. Чудесна е!

# 739
Като нежна горска пяажинка Heart Decoration !

# 740
  • Бургас

Много е хубава! И аз имам да плета калъфки в зелено, вчера си намерих прежда, която съм поръчала, прибрала и и забравила Smiley

Ако имаш клипче би ли го пуснала!

# 741
Радвам се,че харесахте идеята ми.
Клипче нямам. Оплзвах схеми от Пинтерест. Ако имате интерес, ще споделя.

# 742
  • Бургас
Благодаря, но със схеми ми е по-трудно.

# 743
  • Sofia
На мен пък със схема ми е най-лесно, така че - споделяй! 👍🏻

# 744
# 745
Мнооого нежна и красива възглавничка! Прелест... Аз в момента съм забила на играчки, обаче май вече започна да ми омръзва. Така че мога и да се пробвам с нещо подобно. Благодаря за схемата!

# 746
Здравейте! Попаднах на роклята от снимката в една фейсбук група и ми хареса, но не посмях да попитам там, понеже групата беше за продажба, не за взаимопомощ. Мисля че успях да намеря схемата на самия мотив, но не съм достатъчно обиграна, за да разбера само от снимката какъв е принципът на съединяване на отделните квадрати. Освен това, изплетох първия квадрат и ми се струва, че е доста малък, а преждата е джинс на YarnArt, не е много тънка. Ако някой може да ми обясни как да съединя всички квадрати, така че да се получи ефектът на снимката, ще съм благодарна. А и друго се чудя- как се пришива подплата на плетиво?

# 747
Подплатата трябва да е от еластичен материал. Крои се по формата на плетивото и се пришива в страничните шевове към плетивото, за да не мърда и да не се усуква.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 14:29 от Титания

# 748
  • Балчик
Скрит текст:
Здравейте! Попаднах на роклята от снимката в една фейсбук група и ми хареса, но не посмях да попитам там, понеже групата беше за продажба, не за взаимопомощ. Мисля че успях да намеря схемата на самия мотив, но не съм достатъчно обиграна, за да разбера само от снимката какъв е принципът на съединяване на отделните квадрати. Освен това, изплетох първия квадрат и ми се струва, че е доста малък, а преждата е джинс на YarnArt, не е много тънка. Ако някой може да ми обясни как да съединя всички квадрати, така че да се получи ефектът на снимката, ще съм благодарна. А и друго се чудя- как се пришива подплата на плетиво?
Ако пробвате да изплетете вместо с една наметка с две стълбчетата, мисля че квадрата ще стане по-голям или ако имате достатъчно прежда може да плетете на два ката прежда.

# 749
Квадрата ти е по малък
Роклята е много готина, и аз съм в виждала
Ще потърся квадрат като този
Съединяват се по различни начини, с плетене, зашиване, както ти е удобно
Примерно виж тук, квадрата е различен, но описанието е много подробно https://wilmade.com/tulip-square-dress/
https://youtu.be/UWHSNhmjQPw

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 09:00 от х HAPPY х

Общи условия

Активация на акаунт