Египет /Тема 13/

• 81 654
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Асо сте за Шарм дори и виза не ви трябва

# 91
  • Beyond the Frontiers
Асо сте за Шарм дори и виза не ви трябва

Освен ако не ходят до Кайро.
Все пак не е някакъв огромен разход....

# 92
Все пак е излишен ако не ходят 😀

# 93
В момента не се изискват ваксини. На влизане в страната в Кайро на летището си купувате виза и я слагат в паспорта.
Колко струва визата? И само за Кайро ли е нужна

# 94
  • На планетата Земя
25 долара, само за Кайро.

# 95
  • София

А за екскурзия от Шарм до Луксор не е ли нужна виза?

# 96
  • Beyond the Frontiers

А за екскурзия от Шарм до Луксор не е ли нужна виза?

Виза не е нужна, ако си стоите на плаж в Шарм и района.
Ако се ходи до Кайро, Луксор и т.н. се закупува виза. С вас ще има гидове, те ще ви съдействат и ако е нужна виза ще ви информират.

# 97
Здравейте и ние си резервирахме края на октомври за Хургада.След доста четене решихме да заложим на Desert rose/ в темата имаше добри отзиви за него.Сега се чудим за допълнителните пакетни забавления.Колебая се за вечернис круиз по Нил който е с ориенталско шоу и вечеря.Някой ходил ли е и може ли да даде отзиви дали си струва ?

# 98
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви за агенция ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ. При тях хотела, който съм харесала е 200лв надолу, но за пръв път ги чувам.

# 99
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой има ли отзиви за агенция ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ. При тях хотела, който съм харесала е 200лв надолу, но за пръв път ги чувам.
Фирмата е от доста години на пазара. Програмата не е тяхна със сигурност. В момента има доста промоции.

# 100
Колебая се за вечернис круиз по Нил който е с ориенталско шоу и вечеря.Някой ходил ли е и може ли да даде отзиви дали си струва ?
За мен си струва, вариантите за вечерни забавления извън хотелите не са много. Хареса ни и обстановката, и вечерята, и разходката, и програмата - и на възрастни и на децата. Но нямам спомен колко бяхме платили, само че останахме доволни. Програмата е традиционна и няма да ви изненада, ако сте ходили преди. Вечерята ни беше без напитки, тях си ги поръчвахме отделно и са очаквано скъпички. Допадна ни, че при нас масите не бяха сбутани една до друга, както ни се е случвало другаде. Имаше гости от различни националности и континенти. Казвам го защото ни бяха обяснили, че хотелите са профилирани към различен пазар туристи - европейски/руски/близкоизточни, етс. и за мен миксът на кораба беше интересен плюс.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 09:57 от Doro

# 101
Здравейте.

Ориентираме се към круиза на Екватор с вътрешен полет през октомври.
Пише, че изхранването е без напитки. Какви са цените им - на водата например? Струва ли си да се доплаща още около 280 лв за all inclusive на кораба?  Може ли да се качи поне вода на кораба или трябва да се купува от там?

# 102
  • София
Ние в крайна сметка резервирахме хотел в Шарм с полет на 20 октомври през Тез тур. Гледам, че полети до Кайро от Шарм има всеки ден и човек може и самостоятелно да се метне на самолета. Въпросът ми е, някой знае ли  местни агенции в Кайро, които могат да организират посрещане на летището в Кайро с кола с шофьор, трансфери до пирамидите и Египетския музей и връщане на летището?

# 103
  • На планетата Земя
Свържете се с https://goluxortours.com/ и им поискайте цена за услугата. Гарантирам за тях.
Кажете им, че ви праща Милена от България, бивш и бъдещ клиент със сигурност.

# 104
Колебая се за вечернис круиз по Нил който е с ориенталско шоу и вечеря.Някой ходил ли е и може ли да даде отзиви дали си струва ?
За мен си струва, вариантите за вечерни забавления извън хотелите не са много. Хареса ни и обстановката, и вечерята, и разходката, и програмата - и на възрастни и на децата. Но нямам спомен колко бяхме платили, само че останахме доволни. Програмата е традиционна и няма да ви изненада, ако сте ходили преди. Вечерята ни беше без напитки, тях си ги поръчвахме отделно и са очаквано скъпички. Допадна ни, че при нас масите не бяха сбутани една до друга, както ни се е случвало другаде. Имаше гости от различни националности и континенти. Казвам го защото ни бяха обяснили, че хотелите са профилирани към различен пазар туристи - европейски/руски/близкоизточни, етс. и за мен миксът на кораба беше интересен плюс.

Благодаря за инфото.Досега не сме били на такъв тип шоу така че ще е нещо ново за нас.Мисля че ще го опитаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт