Phyto

• 93 861
  • 388
  •   1
Отговори
# 330
Не е спрян, може би просто не се внася.

# 331
хм.. странна работа Rolling Eyes явно това им е по-лесно да обясняват Confused
а някой може ли да ми обясни защо по-малкия брой билки струват повече Rolling Eyes това вече наистина ми се вижда странно.. имам чувството, че не съм прочела май нещо важно за продукта Whistling

# 332
Според една от аптекарките, вносителя видял, че се купува много и решил да забогатее явно и е вдигнал много всички цени, и ако се е продавал повече тоя с по - малкото билки защо да не му качи и цената повече... Sad

# 333
Phyto 7 имаше "юбилейна" версия за 40-годишнината на марката, в златна опаковка с 20 % повече количество, но в чест на юбилея беше на същата цена като нормалната опаковка. да не би да са се опитали да ти пробутат нея?
Иначе аз не живея в Бг и тук цената е една и съща и за 7, и за 9.

# 334
empress - благодаря з изчерпателната информация   bouquet
ами - опаковката ми изглежда съвсем нормална, ето:

http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-7-%D0%BA%D1%80%D0% … -pid30061095.html

# 335
Днес в Санита във Варна разгледах серията - шампоаните бяха по 20 лв, а Фито 7 - 25 лв
Вероятно няма да внасят Фито 9 (не съм питала, но го нямаше)

# 336
Iganka-  не знам в коя аптека си го гледала, но в събота минах през санита- срещу окръжна, взех последната опаковка фито 7 и цената беше 27лв. Sad
не споря за цената, защото и без това бях ги прежалила тези пари, но опаковката ми се стори изключително анемична и малка ooooh!

# 337
каня се да прочета пак темата, че съм забравила отзивите  Grinning
а докато си сменя шампоаните има поне година (имам време да я прочета, че съм наредила сега Давинес, Клоран и то голяма опаковка...)
aya79 , става дума за Санита срещу пощата (по Владислав която е), там имаше поне 5 опаковки на Фито 7 и беше 25 лв цената  Peace Аз до сега не съм си вземала от този крем и не мога с друго да помогна  Hug
По-късно може да кача новата им брошурка, която ми дадоха  Peace

# 338
iguanka- много ти благодаря за инфото  Hug
поне приятелката ми ще си вземе от там  Peace

# 339
 Hug
ето обещаните снимки (има цени, които са ориентировачни, вадила съм си ги от нета)
http://www.iguanka1987.snimka.bg/album.php?album_id=364194

# 340
iguanka безценна си!  Hug Hug Hug

# 341
Дъщеря ми ползва за чуствителен скалп от две години в момента който го смени и става ужас. Преди около година смениха опаковките. Последно го купих преди месец може би за 15 лв. Аз пиех таблетките antiage, но от година може би няма внос. Зависи от аптеката как зарежда. Случвало ми се е да пообиколя две три докато го намеря. По оборотните аптеки поддържат по-богат асортимент.

# 342
момичета- искам да ви попитам- вие кога видяхте някакво подобрение върху косата си при използването на phyto newsm78
от близо месец пия фито- хр. добавка и близо седмица използвам фито 7.. знам, че е много малко време, но не виждам никакво подобрение в косата Rolling Eyes

# 343
момичета- искам да ви попитам- вие кога видяхте някакво подобрение върху косата си при използването на phyto newsm78
от близо месец пия фито- хр. добавка и близо седмица използвам фито 7.. знам, че е много малко време, но не виждам никакво подобрение в косата Rolling Eyes
Предполагам старата коса няма как да стане много по-добра , би трябвало да се отразят на новата, но като се има в предвид за колко време израства... ти сама прецени кога ще видиш резултата Simple Smile А от шампоана поне след измиване трябва да има малак ефект и в/у старата коса, но той е временен поне при мен е така, първия ден изглежда по - лъскава и хубава от шампоана + маската (Цитрус имам аз).

# 344
Azza- Благодаря за отговора Wink
аз не позлвам пълната серия на PHYTO. шампоанът и балсамът ми са на керастаз (много ми е зле косата), уж като по-професионални...
може би аз прекалено бързам с резултатите Cry
ако имате други идеи и хитринки как да я накарам тая коса да расте- моля ви споделете Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт