Phyto

• 93 857
  • 388
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
момичета- искам да ви попитам- вие кога видяхте някакво подобрение върху косата си при използването на phyto newsm78
от близо месец пия фито- хр. добавка и близо седмица използвам фито 7.. знам, че е много малко време, но не виждам никакво подобрение в косата Rolling Eyes

Вземала съм си няколко пъти хранителните добавки...първият път забелязах ефект в косата си след около месец...от Phyto 7 и Phyto 9 косата ми става много жива и мека 5 мин след нанасяне...аз не знам ти какъв ефект очакваш да видиш от тези кремчета, но те са за подхранване и грижа...ефекта се вижда в косата която сега расте  Peace на теб как точно ти се е изтощила косата ... в смисъл от какво?

# 346
Ами Pipilqga..  доста отдавна имам проблем с косата си, че не расте и никой не може да разбере защо. Сбърках се от ходене по лекари- естествено нищо, напрвиха ми ВСИчКИ необходими тестове, изследвания... единият каза имаш хронично възпалени сливици, другия лекар каза- не е така и нямало изследвания които да го потвърдят.... no comment....! Всичко друго си е наред и в границите на нормалното. На всичкото отгоре ми се появи алопеция ареата, която е с неизяснен произход .. и така от поне 10 години Cry Сега пия цинк, селен, желязо, геритамин нео, вит ц,- 2 месеца фито-1 месец (много трудно го намерих). Всяка седмица правя маска с икаров- за бърз растеж+бадемово масло и т.н.. и т.н... половината ми живот се превърна в грижи и време за косата Embarassed Embarassed
Но да си призная все пак и аз имам вина, защото се боядисвам от черна се правя светло русо-с щадяща боя наистина, но все пак си е третиране..
така че... ако имате идеи.. готова съм да ви изслушам и да се заемам  Peace

# 347
  • Варна
Мажи си косата със зехтин, когато имаш възможност. От опит знам че русата коса е много суха коса (поне моята беше като метла). Според мен растежа не бива да те притеснява толкова, ако си здрава и се грижиш и косата ти да изглежда добре и да е здрава дали е дълга или къса пак ще е красива. Домашните маски, хранителните добавки и подхранващи кремчета това е всичко според мен...ти правиш всичко ...според мен просто не я следи как расте, не я чакай да порасне...грижи си се за нея и за себе си...след време ще има резултат гарантирам ти  Peace

# 348
Pipilqga- благодаря за ти за обнадеждаването
  bouquet
може би наистина трябва да имам малко повече вяра и да спра да я гледам всеки ден дали е порастнала Tired
а това за зехтина- дали да го позлвам като маска и по колко време е добре да стоя newsm78. или направо да смесвам с маслата на икаров- мисля, че няма да навреди Rolling Eyes

# 349
извинявам се, че малко отконих темата от същността й Embarassed

# 350
  • Варна
  bouquet
може би наистина трябва да имам малко повече вяра и да спра да я гледам всеки ден дали е порастнала Tired
а това за зехтина- дали да го позлвам като маска и по колко време е добре да стоя newsm78. или направо да смесвам с маслата на икаров- мисля, че няма да навреди Rolling Eyes

И да смесваш и да не смесваш все е добре. Аз понякога съм спала с намазана със зехтин коса, понякога слагам за 30 мин. преди да вляза да се изкъпя...всичко е според времето и възможностите, а с твоето желание съм сигурна, че и време ще намериш   Crazy

# 351
определно ще намеря време Laughing Laughing Laughing
още веднъж- благодаря Peace

# 352
  bouquet
Аз правя така:
1л. зехтин, 1л.кокосово масло,1л. бадемово, 1л.стимулант Ик, 1л.оцет,1л. кисело мляко( ти не слагай, че е за мазна коса, яйцето също, гроздовото масло също ) и седя два часа със найлонова шапка и кърпа.После мия два пъти с обикновен шампоан за да махна маслата и един път накрая с по-хубав, маска и балсам не слагам, слагам после на леко подсушена кристали на Биофарма Simple Smile и за един месец така има ефект, доста по - добре изглежда косата ми от преди.

# 353
благодаря Azza за изчерпателната информация- значи спокойно мога и да смеся всичко и да стоя колкото мога (честно казано повече от 2 часа не издържам и ме хваща съклета)  Hug
още веднъж се извиняваям на всички почитателки на фито, че поизместих темата настрани

# 354
  • Варна
AzZa, Е как няма да има...това са грижи все пак   bouquet ...аз в кристалите не вярвам омазняват ми косата вместо да я хидратират, а и от различни фризьори знам, че заглаждали косъма нищо повече...предпочитам подхранващи кремчета от типа Phyto 7 и 9  Crazy

# 355
AzZa, Е как няма да има...това са грижи все пак   bouquet ...аз в кристалите не вярвам омазняват ми косата вместо да я хидратират, а и от различни фризьори знам, че заглаждали косъма нищо повече...предпочитам подхранващи кремчета от типа Phyto 7 и 9  Crazy
Аз точно за заглаждането ги слагам, и малко по - лъскава става, но наистина омазнават, ама тя мойта и без това си е мазна и с тях и без тях Simple Smile

# 356
Днес си купих Phytocyan против косопад, но има едно нещо, което ме тревожи... На опаковката пише, че забавя процесите на стареене. Та мисълта ми е може ли това да ми навреди по някакъв начин на скалпа или косата и има ли ограничения във възрастта при използването на Phytocyane ?

# 357
flawless, a откъде точно си го купи ? Защото аз мисля да си го взема, та направо да знам къде да отида..

# 358
Реших да споделя и моят опит по темата,а именно:С руса много дълга коса съм/до кръста/,доста гъста,но с тънък косъм,всяка година през есента почва да ми пада доста,но тази година направо се изплаших,по две шепи коса при ресане и през останалото време постоянно падаше по дрехите ми...направо ShockedБях чувала тук във форума за ампулите Vichi против косопад и реших да ги пробвам с голяма доза скептицизъм си взех 10бр. и се намазах веднага.На другият ден при ресане 1-2 косъма ми паднаха,ходих и да я подстригна малко връхчетата,там ми сложиха маска и след сешоара на четката на фризьорката имаше пак 2-3 косъма,което направо ме изуми...Засега съм мазала 3 дни и косата ми изглежда като коприна и косопада спря,наистина се надявам ефекта да се запази и да е още по-добър.Наистина всичко си е строго индивудално и незнам дали при всеки ефекта е един и същ,но реших и аз да напиша една червена точка за този продукт:)

# 359
  • Варна
Момичета, знаете ли къде във Варна се продават хапчетата на Phyto против косопад... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт