Phyto

• 94 199
  • 388
  •   1
Отговори
# 315
janiz и аз благодаря ва инфото, а за кауфланд-може във Варна да е различно, аз останах с такова впечатление, но може и да греша.  Peace

# 316
  • варна
За нищо момичета Hug

# 317
Минах през доста от аптеките във Варна и резултата е лош, навсякъде почти всичко е изчерпано и нямало да се зарежда повече имало проблем с вносителя Sad

# 318
  • варна
Минах през доста от аптеките във Варна и резултата е лош, навсякъде почти всичко е изчерпано и нямало да се зарежда повече имало проблем с вносителя Sad
Те и преди имаха проблем с вносителите newsm78Затова минах на Рене Фуртерер.Преди е имало само Рене Фуртерер като лаборатория за козметика за коса,след това един от учениците/лаборантите /във фирмата се отделя и прави своя продуктова линия-Фито.Сходни са марките,сходни са и като краен резултат.Ходи ли до Марешки на Владислав Варненчик-там имаше доста от продуктите им?
http://www.framar.bg/product.php?cat=%CA%CE%C7%CC%C5%D2%C8%CA%C0 … CE&ses_cat=01
В карен случай,ако много държиш си поръчай от аптека Фрамер.За мен са се вдигнали цените или самата аптека е по-скъпа newsm78

# 319
Аз намерих каквото търсех , за мое щастие от едната аптека имаха останали две бройки шампоани единия беше точно, който ми трябваше, а в марешки пък имаха две маски, там намерих и маската, която търсех, но просто се учудих как навсякъде няма и няма да има.След тия ще пробвам и рене пък може да ми понесе по - добре Simple Smile
А за фрамар, всичко им е доста по-скъпо, може би защото са единствената онлайн аптека.

# 320
От години ползвам лака за коса - много приятен ефект, косата не стои като каска, придава и блясък

# 321
Започнали са пак да внасят, вече има навсякъде, но са малко по-скъпи и Фитожоба е малко по-редичък  Grinning

# 322
Бая по скъпи са.  #Crazy Днес исках да си купя шампоан и разликата беше 5 лв в сравнение с последния, който бях взела декември.

# 323
Бая по скъпи са.  #Crazy Днес исках да си купя шампоан и разликата беше 5 лв в сравнение с последния, който бях взела декември.
На каква цена го купи ?

# 324
Phytosedrat преди беше 17лв, а сега е 22лв

# 325
аз от една седмица близо пия хранит. добавка на phyto.рано е  още да се каже дали има ефект, след като препоръчват да се пие 4 месеца за добър резултат...дано имам търпение и да не прекъсна Praynig до колкото разбрах са по-добри от пантогар, мерц и други Thinking
иначе исках да ви попитам дали има продукт на phyto, който да подхранва самия косъм, а не да се втрива в корените Rolling Eyesтърся си нещо без отмиване за много изтощена и третирана коса  за всекидневна употреба примерно Rolling Eyes

# 326
  • Варна
aya79, разгледай кремчетата Phyto 7 и Phyto 9... със съответно 7 и 9 билки...те са без отмиване и подхранват косата много хубаво  Heart Eyes ...аз преди месец свърших поредната тубичка Phyto 9  Crazy

# 327
Pipilqga  Hug
  bouquet

# 328
А има ли някой, който е ползвал шампоаните за обем, моята коса е тънка и рядка и ако стане прекалени мека и гладка си загубва пък обема, аз си взех цитрус ш-н + маска, хубави са, но обем няма Sad

# 329
исках само да споделя, че phyto 9 явно вече е спрян отпроизводство Sad
за сега предлагат само phyto 7- надявам се също да е добър и подходящ за изключително увредена коса Praynig но цената вече не е 20лв, а 27лв...Защо така .. при положение, че горе долу се препокриват двата крема, да не говорим, че по-евтиния съдържа повече екстракти според описанието Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
имате ли идея дали ще пуснат заместител на phyto 9 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт