Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 766
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • No Line On The Horizon
Моята е с 79 по БЕЛ, по математика ме е срам да кажа.

# 106
  • Варна
Браво на всички успешно справили се деца!
Позовавайки се на 5-тата поправка, категорично отказвам публично да обявявам колко има синковеца. Simple Smile

# 107
  • някъде ... тук ...
И аз като Деспина....

# 108
И аз, но си знаех предварително. А
като го гледам младежа изобщо не се е притеснил. Нали госпожата по математика му е оставила колкото е казала въпреки резултата...

# 109
Моята е с 79 по БЕЛ, по математика ме е срам да кажа.
Моята е със 75 по БЕЛ, а по математика не иска още да ми каже, явно по същата причина! Laughing Но.. каквото.. свърши се и това! При нулева подготовка - и самостоятелна, и училищна, бива. Сега да видим ще има ли драма в класирането за желаните профили и да се свършва напълно този злочест 10. клас!

# 110
Брех, аз допреди малко се правех, че няма резултати, даже малко предварително се депресирах, щото съм си Тома Неверни.
Сега си викам - защо не бяха такива оценките след 7-ми клас, ама нА - то сега му дошъл акъла в главата на моето, май. Не се знае обаче, що ще се случи след две години...
БЕЛ - 88,5; мат. - 92.0 (може би с добавката от 4 т., защото нямаха добавено време).
Е, аз помърморих малко за БЕЛ, ама така - само за протокола.
Иначе всички годишни оценки ги оформиха преди резултатите.

# 111
Моят синковец 71 по бел, 84 по мат
Аз съм доста доволна, очаквах около 60 с целия му непукизъм относно събитието Simple Smile

# 112
  • Варна.
94 МАТ
74 БЕЛ, тук очакваше повече и иска да си види работата.

# 113
  • София
И аз за статистиката
75 БЕЛ
72.5 МАТ
Очаквах по-нисък по Мат и по-висок по Бел. А той е доволен Rolling Eyes

# 114
  • Северозападна България
и при нас добре по мат- 95т. ( с бонуса предполагам) и 70т. по БЕЛ. В класа имаме по 95т. две момичета, отличникът на класа е със 75т. това са мисля най-високите точки по БЕЛ.

# 115
И аз да се отчета, като подчертавам, че мен не ме е срам - да се срамува този, който ги е изкарал:
БЕЛ 67
Мат 28
Коментарът на заслужилия ги: Еми като не съм учил по математика от три години съм екстра Scream

# 116
  • някъде ... тук ...
Беки, моят каза "Без учене - толкоз. Безсмислена матура, пука ми". Не го било срам.

# 117
  • В средата на времето
Той сам, без родител, може да си разгледа работата по БЕЛ, нали?

# 118
  • София
Мислех да ти мълча и кротко да бия, ама ще кажа:
БЕЛ 62
МАТ 48.5
И продължавам с боя. До 12 клас дано да има ефект.

# 119
Е, Лейди, няма по-нисък резултат от на моя, така че не бий и не се карай на детето Kissing Heart С памуче ѝ извади душата Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт