Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 820
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Много сте старомодни, значи! Сутиени и гащи си купуваме от тях, как да ни говорят на Вие? Така сме си истински близки! 😆

# 76
  • Бургас
От АбауЧуту да ми говорят на ти не се смущавам. Ама учителките на синовете ми като започнат и се изприщвам направо. Само за да не го отнесат децата не им правя забележка. Че са си патили от голямата ми уста и мрънкат да съм внимателна с госпожите им. Grin

# 77
Сапунът на ДМ изкарва всичко.Натърквам и пера .

# 78
Joy Отварям сайта уж само да проверя кой е размер в наличност, за който ме информира полученият имейл, и хоп - вече съм поръчала палто (как пък не рокля за пореден път Joy). А уж се заричах до края на лятото нищичко да не купувам. В оправданието си да кажа, че отдавна исках палто в бордо, че нямам. Малко след дъжд качулка, но да питам, дали размерите на марката Guido Maria Kretschmer Collection си отговарят? Не съм поръчвала нищо на тази марка.

# 79
Днес имам превод за блузата, която върнах. За три обличания стана на топчета. Доволна съм от уважената рекламация!

# 80
  • Пловдив

Твоят код: mnb3geyr

# 81
  • София
Още 1 код за Tommy
kdusg3dq

# 82
  • Варна
Имам 2 персонални кода за 20%, които изтичат днес.
Мисля, че не са обвързани със 100 лв минимална сума и хващат вече намалени.

97u3k9du

JCDHB9Y9

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 13:04 от missNoir

# 83
  • София
Код за 20%-утре изтича

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 13:22 от I.R.

# 84
I.R. името ти се вижда

# 85
  • София
Момичета, знам че някой пита за ботите PC Poelman Chelsea, когато беше намалението. Дали ги поръча и получи съответно, мнение и дали отговаря номера.
Ето тези: https://www.aboutyou.bg/p/ps-poelman/boti-chelsea-6915843
Благодаря!

# 86
Да ги похваля , че  днес ми върнаха парите за последното връщане за по- малко от седмица...докато при предишното минаха 6 дни от позвъняването и пращането на декларацията...Върнаха ми доверието...Grinning

# 87
И моите пари дойдоха днес ,за 6 дни ги върнаха

# 88
  • Пловдив
Леми, а твоите дойдоха ли?

# 89
И моите, както обещаха вчера по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт