Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 825
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Леми, а твоите дойдоха ли?
Сега погледнах, дошли са, 300 кинта, ше им се не знае пръдльовците.
И пак не са ми изплатили всичко, остава за едно долнище да чакам до 5 юли.

# 91
  • Пловдив
Мислих, че някое кодче ще им се откъсне, ам не...

# 92
Вярно, преди пращаха кодове за извинение, сега нямам нищо.

# 93
  • Бургас
Aз искам пък някое намаленийце, като Тамариските от 23 лв и пр. Да пуснат пак такива цени, пък да си стискат пикливите кодове. Grin

# 94
Кодове не съм получавала от близо година...иначе преди малко ми пратили мейл да оценя поръчката, за която чаках 20 дни да ми върнат парите...Joy
И аз искам намаления като предното лято ....сандали Риекер по 16 лв....скечърси по 31 лв...Hands Pray

# 95
  • София
Аз сега се заглеждам в съобщението за кода си и ми стана чак интересно кога е пуснат, че казват, че утре изтичал да побързам 😀Ми той вчера пуснат 🤣

# 96
То вярно че дори и да пратят код, тези пикливи 20% за нищо не стават. На следващите намаления ще пазарувам само на 60-70% и нагоре, ако има 😄
И ние имаме миналогодишни Скечърки от 30 лв, но тази.....🤔

# 97
Нещо трябва ли ти спешно? 😆

# 98
  • Бургас
Че за по 20-30 лв на кой не му трябва. Joy

# 99
И аз очаквам връщане, но е посочено като дата 7 юли, та има да чакам.
Искам да питам за якета Navahoo/Marikoo - отзиви, как са? Размерите дали си отговарят, или са уголемени/умалени? С търсачка намерих няколко отзива от предните теми, едното яке (без мъхесто вътре) е уголемено, едното с мъхесто вътре умалено, за друго няма ясни отзиви, дали са умалени или уголемени. Много ми хареса, че има дълги и изцяло с мъхеста (дебели ли са такива?) подплата якета, а ми трябва нещо такова за -30 гр.студени дни и виелици. Че и изглеждат много добре, поне на картинките. Често ли им се случват намаления? Дали ги намалят по време на по-големите намаления? Ако има някой някакво инфо относно тези якетата, бих се радвала, ако сподели.

# 100
Скоро връщах и за много кратко време ми бяха възстановени сумите. Последната поръчка обаче вместо маратонки получих два чифта дънки. Върнах ги и днес се досетих да проверя, дали някой тук си ги чака…

# 101
А как да си сменя адреса? Никъде не виждам тази опция 🙄

# 102
  • пустинята Гоби
Аз тия дни имах рожден ден и ми пратиха код за 20%,  който важи 14 дни. Няма да го ползвам, ако някой го иска, да свирка.

# 103
И аз  преотстъпвам код за - 20%
       hkfydy7u
 Важи и за сума под 100лв, срок на валидност не са упоменали.

# 104
Получих и черен цвят боти на appele of eden, оставям ги. За тясно до нормално стъпало са.

Скрит текст:

Edit: явно са решили да разкарат тези боти с екстра намаление.
Взех и цвят - коняк.  И естествено, пак връщане и купуване на бежови заради по-евтината цена
  https://m.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/boti-chelsea-stella-10-7657980

https://m.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/boti-chelsea-stella-97-7652533

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 12:10 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт