Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 809
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Това ми е отговора на въпроса за забавянето...
Скрит текст:
изглежда, че всички са в очакване за голямото пазаруване, защото имаме неочаквано много клиентски запитвания.Моля, имай предвид, че поради голямото търсене в момента, времето за изчакване може да е по-дълго.Нашите оператори правят всичко възможно, за да обработят входящите заявки и ще се свържат с теб възможно най-скоро.

Също така можеш да намериш отговори на много въпроси в нашия FAQ. Разгледай следното:

За съжаление, не могат да бъдат обработени следните заявки за промени след направена поръчка:

Промяна на адреса за доставка

Анулиране на поръчката

Анулиране или промяна на артикули в поръчката

Начин на плащане

Успя ли да намериш отговор на твоя въпрос или пък може би въпросът вече е разрешен от само себе си?

Тъй като не искаме да те занимаваме с писане на ненужни имейли, можеш да кликнеш върху следния бутон:

Благодарим за твоето търпение.

Екипът на ABOUT YOU

# 61
Същия автоматичен отговор получих и аз.

# 62
  • Пловдив
Алелуйя! Имам превод! Simple Smile

# 63
Връзкарка, аз нямам. 😄

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 09:35 от Lemy

# 64
И аз нямам, ама съм щяла да имам утре, ме увериха по телефона.
Това FAQ, винаги го чета като факю
Скрит текст:
(fuck you)
😆😆😆

# 65
Мода ли е да се общува на "ти" с клиентите?

# 66
Скрит текст:
(fuck you)
😆😆😆
И аз така.

# 67
  • Пловдив
то е някъв гугъл превод ... Smiley

# 68
Скрит текст:
(fuck you)
😆😆😆
И аз така.
И точно си го повтарям в момента, че някакъв идиот ми заля за първи път облечената бяла блуза с кафе. Освен от бели маратонки, някой разбира ли и от бели дрехи?
Една част е от памук, една част от вискоза, това дали ще се изпере и как, не ми се е случвало? 🤔

# 69
Напоследък третирам петна със сапун на ДМ, намазвам участъка и оставям да подейства, ако материята позволява четкам с приставката, че е твърда.
Скрит текст:

# 70
  • Бургас
Аз използвам Спот за различни петна. Напръсквам и оставям няколко часа, докато пусна пералнята. И белите дрехи задължително с прах, не гел за бяло пране.

# 71
Напоследък за петна(особено кафе) съм се спряла на:

Изцапах наскоро с кафе една бяла платнена чанта и използвах трите препарата едновременно(знам че е лудост Joy ), страшно упорито петно беше, но се получи.

# 72
  • гр. София
Меглио при блузката на дъщеря ми сработи. Цялата беше в кал и не се изпра с вениш и прах. Напръсках с меглио, оставих 20 мин, изплакнах и пуснах пак в пералнята. Излезе чиста.

# 73
Има един прах от ДМ- Denkmit oxi power- ползва се с накисване, без накисване, за подсилване на перилния препара. Много пъти ме спасява, беше около 7лв.и е много икономичен.

Пуловера трябваше днес или утре да пристигне, никакъв го няма, а в петък дават захлаждане 😅

# 74
то е някъв гугъл превод ... Smiley
Не само е гугъл превод Simple Smile При кореспонденция с поддръжка, абсолютно всеки път ми говорят на "ти", което ми вади очите направо.

Още един глас за това прахче от DM - Oxi power, наистина е икономичен, и се използва за добавка към основния прах (не гел) за бялото пране. Използвам такъв и за цветното пране, много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт