Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 019
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Така, още нямам превод на парите, като в разговора по телефона ми казаха че 28-ми е крайният срок в който трябва да ги получа. Вчера им писах, и днес получих по пощата потвърждения на връщането, а аз съм ги върнала преди поне три седмици. Е успяха да ме нервират.
и аз нямам...мейл да, пари не.

# 46
И аз нямам пари, но онези жълти надписи "текущи връщания" вече са само "връщания" и се надявам утре да са в картата ми, че днес едва ли ще има повече връщания.

# 47
Азалия, и при мен така, пише, че парите са ми върнати, а датата за връщане на парите от 24 юни, се смени на 1 юли. Писах им отново, да видим дали ще ми отговорят и какво.

# 48
Ама пише, че сумата е върната и е обновено днес в 12:47 значи превод ще имам утре, щом е след 12
Скрит текст:
Ъ, тоя час се променя при рефрешване и отваряне на ново. Ма няма друга дата за връщане, пише просто, че са върнати парите.

# 49
И на мен така ми ми пишеше на 22.06,но пари още нямам Simple Smile

# 50
Азалия този час се обновява на всяко твое влизане, не е на онези от сайта.
Пълнолуние, писа ли им, какво стана?

# 51
Още не съм им писала, но ако и днес нямам превод ще им пиша.

# 52
Най-после и аз усоях да си взема пратките.Белите Тамариси са ми тамън, не са ми дървени, ще си ги оставя.Черните и те са хубави, и те са ми точно.И те остават, само че са за есен/зима

Има ги и в бежово.
Бих си поръчала и тях, ако ги намалят

# 53
  • Бургас
Аз чак сега получих пантофите за малката и съм много приятно изненада. На снимките ми изглеждаха по-дебели, а всъщност изобщо не са. Точно такива харесвам, че дори и през зимата в ясли и градини е много топло. А нашата по принцип е свикнала да ходи боса или най-много с чорапи вкъщи. Ще заредя и по-голям номер, ако пак ги намалят.
https://www.aboutyou.bg/p/superfit/domashni-pantofi-spotty-7679837

# 54
  • София
Девойки, имате ли впечатления от марката Oasis?
Чудя се за едни боти, но фактът, че има всички номера и че са намалени със 70% нещо ме притеснява
https://www.aboutyou.bg/p/oasis/boti-chelsea-7736099

# 55
Мария,и аз съм доволна и от сандалите и от пантофите.Ще взема и аз затворени за зимата.

# 56
  • Бургас
Бобчи, ако попаднеш на нещо изгодно да се обаждаш, моля Simple Smile
Хубави им обувките определено.

# 57
  • пустинята Гоби
OASIS само дрехи имам, доста добро качество са. Английски бранд. За обувките нямам идея, малко са ми подозрителни обаче предвид, че правят предимно дрехи. Но това са мои съждения, не съм пробвала.

# 58
Актуален код за отстъпка?

# 59
Denica15 - 15% за над 100лв

Общи условия

Активация на акаунт