Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 790
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Рикер не са много много по естествената кожа, повечето им маратонки не са, ботите също. Или поне моделите в сайта.

# 31
На мен Райкър са ми най-удобните обувки , сандали и изобщо. Доста накупих от сайта последните 2 години и съм без забележки откъм удобство и качество, въпреки изкуствената кожа. А ММ е страшен разсипар на обувки и се виждам в чудо с него, но Райкър изкарват прилично време при него, така че определено съм много доволна Sunglasses

# 32
Отговарят ли си размерите на марката Only или са уголемени?

# 33
Уголемени са си.

# 34
  • пустинята Гоби
Вече масово са уголемени размерите на дрехите, та в този смисъл за мен ОNLY си отговарят. Аз съм XS от всички марки, купувам XS и от ONLY. Отделен е въпроса, че не съм нито слаба, нито дребна. Не знам истински слабите хора с нормална височина, какво пазаруват.

# 35
Тениски имам отговарят си, за другите дрехи незнам.

# 36
И моите тениски си отговарят.

# 37
Като човек, страдащ от уголемяването на кройките, бих казала че напоследък леко се нормализират нещата. Действително преди 5-6г. не можех почти нищо да си купя от физически магазини. Има си марки, които заобикалям. ММ е М размер, миналата година си купи зимна парка С и му е идеална.

# 38
  • Sofia, Bulgaria
Да споделя отзиви и за моята поръчка от намалението:
https://www.aboutyou.bg/p/kamik/sandali-wildcat-7968308
Чудесни детски сандали. Взех ги за 30 лв. Ходилото е гъвкаво и на синковеца са му удобни. Изглеждат наистина качествени.
https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/kasi-botushi-s-vrazki-7198548
Тези боти са ми много удобни. Но цветът е по-маслиненозелен отколкото изглежда на снимката и са доста лачени. Малко екстравагантни идват за моя вкус, но може би ще си ги оставя, заради удобството, а и ги взех за 34 лв. Не са с дебела подплата, за преходен сезон са.
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-stan-smith-7069154
За първи път ми се случва да обуя обувка или маратонка и тя да ми лепне перфектно. Аз съм малък номер, но имам кокалче и висок долен свод, та доста съм трудна на обувки. Мека стелка, от никъде не ме стискат. Разходих се из къщи и директно отрязах етикета. Голяма находка за мен - за 58 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/dockers-by-gerli/niski-maratonki-5026530
Тези не са ми удобни. Стягат в предната част, за по-тесен крак са. Ще ги предложа и на щерката, че ние сме един номер, ако не се одобри ги връщам. Красиви са иначе.

# 39
  • Пловдив
Мерси за темата!

Бях забравила за една върната тениска на мм...оня ден чак дойде мейл за одобрено връщане. Много забоксуваха нещо...Поръчката ми е от 4-06. Върнах веднага на сл.ден...Да искам компенсация...м? Grin

# 40
  • Варна
Отговарят ли си размерите на марката Only или са уголемени?
Нося размер 36 и техния 36 ми е точно.
За поли говоря.

# 41
Така, още нямам превод на парите, като в разговора по телефона ми казаха че 28-ми е крайният срок в който трябва да ги получа. Вчера им писах, и днес получих по пощата потвърждения на връщането, а аз съм ги върнала преди поне три седмици. Е успяха да ме нервират.

# 42
А с карта ли плащаш или наложен?

Заявих връщане и още не успявам с времето да  пусна обратно.

# 43
  • София
И аз им се ядосах вчера. Известиха ме, че банският от "Любими" е с намалена цена (от 55 на 18 лв). Отворих и се оказа, че намалението е точно за номера, който ми трябва. Сложих го веднага в кошницата, но там излезе на пълна цена. Пробвах и през приложението, и през сайта, но е все така. И това се случва поне за 5-ти път. Веднъж си загубих времето да им пиша, като приложих и снимки, но се оказа, че са напълно "невинни" и аз съм в заблуда. Simple Smile

# 44
Щефи, с наложен платеж.
За първи път се случва такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт