Little Britain - тема ента

• 20 730
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Они, честито бебче   bouquet Не се притеснявай, съвсем нормално е да е залепена за теб в началото. Ако ти се разранят зърната ти препоръчвам Лансинох , бързо ще се оправят.

# 121
здравейте отново, благодаря за съветите и подкрепата,аз се притеснявам единствено,че немога да създам режим, като я накърмя заспива в ръцете ми,щом я сложа в леглото и започва да плаче и няма укротяване. Зърната ме болят , но търпя, мажа ги с avent за сега. извинявам се че ви занимавам така, но сме сами с таткото и нямаме помощ , ще се постарая да се включа и в другите темички за обсъждане, все пак моите проблеми са си мои..

# 122
Они на толкова малко бебе не може да му създаваш режим.Аз бях с операция и сама я гледах, и мойто не искаше да спи,слагах я на гърдите ми по корем и спяхме така на фотьойла.Не се притеснявай,всичко си идва с времето.Само бъди спокойна и бебенце ще е наред   bouquet

# 123
Они, гушкай я колкото се може повече, особено в началото. Та тя сега е дошла на този свят. Иска да е с теб. После като по отрасне  ще си създавате режим.

# 124
  • Bristol
Mери, пратих ти едно съобщение отдавна за спално чувалче, дали го искаш или не? Много е конфузно да предложиш на някой услуга, а той/тя дори да не отговори.
anan, благодаря за предложението!  Hug Не отговорих веднага на писмото ти, а трябваше! После съм се отнесла и въобще съм забравила! Много виновна съм!!!  Blush Аз пробвах Ели да спи без чувал тогава и установих, че така сънят и е много по-спокоен. Вече и ние сме без чувалчета, като свободни електрони в леглото  Crazy

oni, всяко начало е трудно  Laughing режим въобще не се опитвай да създаваш! Лично за мен открих много полезни съвети в кърмаческия, а и акушерката, която идваше първите 10 дни, също много ми помогна със съвети и ми вдъхна увереност. Аз първите 5 дни никаква кърма нямах, малката нон стоп висеше на гърдите ми, гладно било детето. А за тези 5 дни с мъж ми се побъркахме  Crazy Хапвай редовно, пии много течности, спи, когато малката спи, въобще не гледай часовника и дали е тъмно или светло вън. Ако имаш проблеми споделяй, нали за това сме тук  Hug

# 125
здравейте отново, благодаря за съветите и подкрепата,аз се притеснявам единствено,че немога да създам режим, като я накърмя заспива в ръцете ми,щом я сложа в леглото и започва да плаче и няма укротяване. Зърната ме болят , но търпя, мажа ги с avent за сега. извинявам се че ви занимавам така, но сме сами с таткото и нямаме помощ , ще се постарая да се включа и в другите темички за обсъждане, все пак моите проблеми са си мои..

И аз използвах крема за зърна на Авент и много ми помогна. Мисля си, че и при теб ще има ефект. Иначе не се тревожи сега. Гушкай я повече. Тя е съвсем мъничко бебе още, има нужда да усеща мама. И то милото още не знае къде се намира. Не се опитвай да създаваш режим. Рано е още. И по-спокойно, мамче  Simple Smile Всичко ще бъде наред.  Heart Eyes

# 126
oni, честита ти дъщеричка, да ти е жива и здрава! Да носи много радост и усмивки!

За режима не се притеснявай, бебето само ще си го създаде, но когато му дойде времето, сега му е рано още. Гушкай го, така ще се чувства спокойно, все пак е било 9 месеца на топло и уютно място. Гледай да си поспиваш с него, почивай си повече. Hug

# 127
  • UK/София
miravmbd 
, благодаря за подкрепата и разбирането!Стана ми много мило Heart EyesОще не сме решили къде ще се местим, това ще стане пролетта, или лятото.Аз искам да е далеч от Лондон в някой град за постоянно.Искам да се установим някъде и да запишем Алекс на училище.Не може да се местим постоянно в такъв случай.Още преди да дойда в Англия Мери ме предупреди да не се привързвам към дома си  в тази държава, но ми е трудно.Въпреки, че днес за пореден път нямаме парно(как го оправят този бойлер не знам), но тук ми е мило.
  м_е_р_и 

, радвам се, че ви е харесал тутманика!Мислех, че рецептата от дълго стояне непокътната се е обезцветила WinkЗа мазнината си права, аз също мисля, че поне 50гр. може да се намалят.Миналта седмица направих тутманика преди да дойде англичанката.За мое учудване много и хареса и поиска едно парче и за мъжа и.Дадах за цялото семейство почти цялата тава....за мъка на мъжа ми Simple SmileНо много се зарадвах, че поиска и че и хареса.Чудя се Елена как спи без чувал.Аз от БГ взех зимен и летен, но Алекс ако не е в чувал не спира да плаче.Всички деца са различни.
 oni , като кърмех и ме боляха зърната ползвах Гармастан и крема на Авент.Не ми помогнаха, бяха ми станали рани.Накрая от отчаяние се съгласих да използвам бабините деветини препоръчани от майка ми.Накара ме да си сложа на зърната листа от кисело зеле.Може да не вярвате, но направо ми просветна и облекчението беше огромно. Thinking
 Момичета, що се отнася за изпращането на документите за британски паспорт в Хоум офиса, след теста, ви препоръчвам да използвате услугите на Чекинг сървизите към общините.Мъжа ми като подаде от там му казаха да чака отговоР м/у 6 и 8 седмици.Писмото с одобрението дойде за по-малко от 3 месеца.Тези сървизи за това са направени, да могат хората да получават по-бързо паспортите.Още повече там проверяват всички документи и шанса за иск на допълнителна информация е много по-малък.
 Дано ме разбрахте, че почти още спя.Отиваме да се оправяме за церемонията за клетвата на мъжа ми.Приятен ден на всички!

# 128
Успех Били!  bouquet

# 129
Mомичета, много много на бързо искам да ви попитам, ако сте изпращали пакетчета до България, кога го направихте и знаете ли дали са получени?

# 130
  • ENGLAND
Мира, последния срок за пращане за Източна Европа беше на 11 декември, миналия понеделник. Аз тогава пратих на сестра ми, но още не са го получили. В края на ноември пращах на родителите ми, в сряда го пратих, в петък го получиха, направо невероятно. и то в Хасково, не в София.

# 131
  • Bristol
Мира, за по-малко от 10 дни пристигнаха моите колети! Ако го пуснеш сега, по-вероятно за НГ да го получат.
Мерси, за информацията за грамър скулс! Обаче излезе, че ние в тукашната община само частни такива имаме! Ще трябва да се задоволим с нормално училище, за съжаление. За сега 8 хил паунда 7 години подред, не ни е възможно да плащаме.
Били, то и при нас може да се очертае някое местене в скоро време  Crazy Не е приятно, но ако искаш да има хубава и добре платена работа, просто няма начин. Фирма на мъж ми непрекъснато, купува, продава или се обединява с други фирми, мести си офисите по целия свят, всичко това с цел да повишават профита. Сега има планове техния отдел от Холандия да го местят в Бърно, за тукашния не става още дума. Ние обаче психически се подготвяме Tired
Имам познат, който на няколко години се мести от един град в друг и все за една и съща фирма работи. Жена му и децата живеят в Нотингам и той се прибира само по празниците и през уикендите. Решили са да не се мести нон-стоп цялото семейство, но те и двамата са от там и поне е заобиколена с много роднини и приятели. Преди по-малко от година напусна Бристол и отиде в Шотландия, скоро го информирали, че ще се обединяват с друга фирма и много вероятно пак да го изместят в Бристол, а той точно си продаде къщата и разкара покъщнината тук Crazy

Да се оплача, в училището на Жорко върлуват въшки! Друг път никога не обръщам внимание на това, защото беше с много къса коса, но нали лятото я оставих да порасне, за да има по модерен вид и хоп, въшките го нападнали и него. Подстригах го много късо и реших да не ходи на училище тази седмица, за да не ги пине отново. Добре, но от училището заявиха, че не става. Щом бил третиран да се връщал Rolling Eyes Много ме е яд, никаква политика нямат за тези въшки. Чудя се дали да му оставям пак косата да порасне или докато не започне гимназия да я поддържаме къса  newsm78 А Ели, живот и здраве, не знам какво ще я правя, майките на момиченцата са се побъркали от тази напаст Confused По този повод прегледах нетмъмс отново, имаше една голяма тема как да се справим с проблема. Ще пробвам методите при Жорко, като му порасте пак косата, дано да вършат работа!

# 132
Аз почти се отказах да вярвам, че моите пакетчета ще стигнат някога. Изпратих ги края- на Ноември до Плевен и Видин и до днешна дата -нищо. Да му се не види!!! По мои изчисления трябваше да пристигнат на 4 Дек. За една седмица стигат писмата със снимки до майка ми и по това изчислих. Ако някой си ги е присвоил направо не знам. Все се надявам, че никой няма да падне толкова долу да  за да вземе малко пакетче със сладости. Затова и все се надявам да пристигнат със закъснение, но доста дълго вече пътуват, а БГ пощи не са ЧАК толкова претрупани като английските. Едно е козметика, техника, пари, но близалки от по 45п пакетчето Rolling Eyes Тукашните пощальони са доста съвестни ( за разлика от това, което съм чувала и гледала по Лондон) и от моя приятелка знам (мъжа и е пощальон) как прецизно пипат всичко. Имат си собствени детективи и хващат несъвестните без време. Ще видим.
Мери, аз четох навремето някъде, че нашата област една от много малкото, които са запазили грамър скулс. Говореше се, че от Лондон хората се местят тук за да могат децата им да кандидатстват в такова. Но то тук е пълно с Лондончани (и Бръмита  Wink Дорет 'айде и вие)

Дорет, твойта щерка  Heart Eyes ме изненада, като четох за развитието и, говорното. Спестила ти е толкова грижи. Аз много се бях загрижила за късното проговаряне на Алекс. Знам, че двуезичните проговаряли по- късно, но непрестанно грижата ми беше в главата. Сега януари пак ще ходим на логопед -те го наблюдават "ей така, за по сигурно". Голяма сладурана,много ми стана смешно ' дето се изправяла пред телевизора да си търси пубилика Grinning

Мери, как се справяте с проблема с въшките? Мойто комшийче непрекъснато с въшки. Докато идваше в къщи, и Алекс,  и аз сме хващали на няколко пъти. (той е с дълга косица, но ник'во стригане, само малко буклите ги подкъсявам)

Били, аз драпам да сме по близо до Лондон (много неудобен транспорт имаме -5.5ч път с влак, автобус, смени), а ти обратното Simple Smile Гледай да сте по- близко до летище, че как се пътува с малки деца. То не, че това е критерий за избор на град де Grinning
КАто тръгнете да си избирате град, казвай на къде сте се насочили, та и  ние от тук да помагаме с инфо.
Наистина тук хората много се местят. Около мен доста народ се измести. Тамън направя някое свястно приятелство и те -хоп и се преместят. Отделно, че и много сменят къщи и квартири. Не като при нас -в панелката до живот.  Grinning

# 133
Мери, недей си го слага на сърце. Аз с едно едвам се оправям и нямам време за нищо, започнах да забравям накъде съм тръгнала и за какво из къщи Embarassed, пък ти с 2, не знам как се оправяш.
Ако някой иска спално чувалче  18-36 м, ще го изпратя. Използвано е много малко, много бледо розово на зайчета и пеперуди. Като за момиче е, но кой ще го гледа в леглото. Елена побесняваше като я сложех в него и така си седи.
Ох, аз съм много доволна, че най-после успяхме да махнем памперсите. Мъчим се от 1 г и накрая за 2 седмици се научи!!! На 3г и половина момата!
Тиквичката, оня ден си местила кар сита и и извхръкна хернийка долу на коремчето. Много се чувствам виновна защото я чух да пъшка и ахка и не отидох веднага. Не помня какво правех, в тоалетната ли бях какво, то голяма радост ако мога да отида там без нейното височайшо присъствие!, и тя се подреди така  Cry. Докторът каза да я следим да не порастне и че може и да изчезне без операция. Чувствам се ужасно задето не отидох да я видя какви ги върши и задето не преместих кар сита в друга стая. Откъде да знам, че ще го мести, то е един тукмак, а тя да го премести, та да си сложи малката масичка, да се качи на нея и да си играе с ключа на ламтапа Twisted Evil.  И пак аз - един ден ме видя да се качвам на стол за да стигна нещо на полицата в трапезарията и оттогава си мести табуретката навсякъде и всичко стига Twisted Evil.  Тя бели не прави де, но от едно такова невинно нещо на пръв поглед, какво си докара.
То за 2 мин да не ги оставиш сами, не знаеш какво ще натворят бръмбазъците.
Въшки и в нашата градина има, предупредиха ни да проверяваме, дано да ни подминат.
Биляна, и аз живея в малък град и знам за какво говориш. Големи са сноби, ако можеш намери някой, който наскоро се е преместил там. Може да е по-сговорчив.

# 134
Анан,  не се обвинявай за хернията. То си е за ядосване, но станалото станало. Моя син е същия, не се усеща и вдига, бута такива тежки неща, торби. Аз непрекъснато се опитвам да му обяснявам, че е много тежко, но то не се разбира от дума. Ние сме като вас- просто е въпрос на време и чист късмет, ако ни се размине.  Confused 

Общи условия

Активация на акаунт