Little Britain - тема ента

• 20 740
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  Честита Нова Година!
Нека тя ви донесе много успехи, радости и щастие!

Jessy I, аз личен опит нямам, но предполагам, че дъщеричката ти ще се адаптира много бързо и езика ще научи, на децата им е по-лесно. Дано нещата се развият в положителна насока. Успех. fingerscrossed

# 211
Джеси, няма да има никакви проблеми с училището. Децата бързо се адаптират. Мери има опит и ще те насърчи, когато се появи на линия.

Успех с борбата с/у бившия. В такива моменти се оценява обичта на човека до нас (настоящия)  bouquet
Успешна нова година!!!

# 212
  • Bristol
За много години момичета!  Hug

Ние се прибрахме  Crazy Страхотно изкарахме седмицата в Холандия, искам пак, само не знам дали домакините ще ни искат отново  Laughing
В УК влязох без да показвам виза  Wink Добре дошла Европа или Welcome Europe, както беше написано на един голям плакат на концерта в София Mr. Green

Jessy, никакви проблеми няма, само елате  Flutter

# 213

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6207758.stm
Азис - най -популярния певец в Бълария. И в Англия му се развя славата Laughing

# 214
здравейте мами,днес времето тук беше много хубаво, за съжаление неуспях да изведа малката на разходка Sad утре мисля да го направя и за мой "късмет" ще вали дъжд ....
хайде доскоро и повече усмивки ( аз все още несъм се наспала от раждането ,но..) Flutter

# 215
Добро утро момичета:).Гледам темата ни пак зациклила:(.Вчера ми се случи нещо хубаво.Срещнахме съвсем случайно едно момиче с което живеехме преди години на една улица.човек,който ми помогна много при адаптацията ми тук.Но както се получава при много от нас,живеещи с над 30 българина на едно място се получиха интриги и разни такива работи.В резултат прекратих връзка,дори и с нея.Ей така без обяснения.Просто трябваше да съхраня семейството си.Та това момиче вече е мама:) и си има бебче.Много й се зарадвах наистина.Сега се опитвам да накарам съпругът ми да се свърже с неговия приятел,който също имал бебче.Изпокараха се заради глупости.Нека му пусне едно съобщение да му честити рожбата,а той ако има желание ще му отговори.Много сме горди хората еййййййййййй.Не сме свикнали да прощаваме и забравяме ,а трябва.Остава само да му издирим телефона на въпросния приятел.Иначе моите хубавици вече се пооправят.Голямата ми е ОК,ама малката и аз още сме сополиви и кашляме.Лек ден на всички и без болести ей:)

# 216
 а само при нас българите ли се получава така? писна ми от тези интриги и клюкарски истории......

# 217
а само при нас българите ли се получава така? писна ми от тези интриги и клюкарски истории......
Они не бих казала,че при българите се получава така.Бих казала,че при доста хора при определени условия се получава.Живяла съм и с чужденци,но не съм била чак толкова навътре в нещата:).Отношенията м/у нас сънародниците си ги обяснявам като м/у "прясна"снаха и свекърва:)живеещи под един покрив.Всяка гледа в началото да се покаже,че е по-по и е най-най.Старите давак акъл,младите пък държат на тяхното и така се получават конфликтите.Като им се напаснат характерите се получава равноденствие дет се вика:).А още по-добре ако и заживеят отделно.Та и с българите е така.По-далече,по-добре.Тогава всички са ми симпатични.Дори и тези с които не сме се разбирали.Просто понякога попадаме не на място и не на време за да контактуваме човешки:)

# 218
ех мами  да ви се похваля, днес ми беше първата разходката с малката без таткото, бяхме си самички .е, в началото беше паника,количката,дрехите и като тръгнахме такъв рев му удари,че чак съжалих защо сме тръгнали,но после се успокои и си направихме час и половина разходка до близките магазини. Странно е ,досега несъм пазарувала с количка и бебе ,но се справихме криво ляво като за първи път Simple Smile

# 219
Добро утро, банда! Ама нищо не пишете.  Crossing Arms

oni, на мен ми беше много готино да излизам с количката. Нищо не нося, не мъкна, хвърлям в кошницата и забравям. Да обаче, сега Габриел не иска и да чуе за нея. Много му се ходи на диването. Само да го сложа в количката и се започва един рев на отиване, и на връщане. Добре, че е зима, а до лято ми се струва, че няма да имам вече никаква нужда от нея. Което ме радва. Често ми се случва да видя големи деца да ги возят в количките.  Confused Не знам що за мода е това.  newsm78

Я, да ви попитам някой гледа ли Green wing в четвъртък? Че аз приспивах Габи тогава и хванах само началото на първа и края на втора серия. Какво стана, че Каролайн се омъжи за Мак, а не за Гай? И това заключителни серии ли бяха? Много ми харесваше този сериал. Жалко, ако няма да има друг сезон.

# 220
По повод количката Laughing. Ела да видиш моя хубостник как хубаво се вози в нея, Също така е доста голям за възрастта си Heart Eyes. Но тъй като аз много вървя - на излизане ми се събират около 5мили, ако не и повече. Абсурдно е да го карам да върви толкова много

# 221
Охх и моята количка така се разби вече и малката не иска да седи в нея,ама и на мен понякога ми се налага да ходя и няма начин.А да не говорим  за столчето за кола...изобщо не ще и да чуе за него ама се учим,какво да я правя незнам?
Нана не съм го гледала това нещо.

# 222
Здравейте.

Искам да ви помоля за съвет. Чудя се какъв подарък/ци да изпратя за внуците на един наш познат от Англия. Той направи направо фантастични подаръци за нашите деца и бих искала да изпратим нещо на което ще се зарадват.
За съжаление нашите подаръци ще са доста символични, но искам да е нещо, което да им хареса.
За него и съпругата му взех календар с изгледи от България. (не знам дали ще се хареса, но се надявам). Но за децата?

Той има 6 внуци:
1 момче на годинка и половина,
1 момиченце на 3-4 годинки
1 момче на 7-8.
1 момче на 10-12 години
2 момичета на 15-16.

Бих искала да е нещо, което го няма при вас и в същото време би им харесало.
Например от една жена в САЩ разбрах, че там няма вафли като нашите. И нейните внуци много харесват българската Мура и вафлите Милка.

Мисля, че съм виждала в английски сайтове Милка и затова може би това не е подходящо. Но има ли нещо подобно, за което се сещате?
Мислих да им изпратиме шоколади. Защото повечето деца обичат сладките неща.

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 02:40 от Stryper

# 223
  • Bristol
Привет момичета!
Почти оправих къщата. Хем една седмица ни нямаше и уж бях отметнала всички задачи преди да тръгнем, а като се върнах толкова работа ми се насъбра  Crazy
Ели голям рев рева днес за баща си и брат си. Винаги е много разстроена сутрин, като тръгват на работа и училище. И аз като излизам реве. Никога не съм имала подобен проблем с брат й  newsm78
Stryper, а защо си решила и за внуците подарък да правиш? Такъв жест не е много характерен за тукашните традиции, поне по мое наблюдение  Thinking Да те предупредя, ако ще пускаш колети, не приемат нищо хранително от БГ за УК. Иначе нямам идея какво по специфично би зарадвало децата  newsm78 И нашите баби винаги са пред подобен проблем. Пращат книжки, списания, дискове на български (това на теб не ти върши работа) и вафлички, но сега вече и вафли не може  Rolling Eyes

# 224
Какво става сега  с посещенията на Българи в UK ,в смисъл s Bg лична карта влиза ли се вече? Питам специално за тук,а не за останалата част на Европа.

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 17:06 от macoball

Общи условия

Активация на акаунт