Little Britain - тема ента

• 20 755
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив сега England( Farnham)

Момичета, искам да ви пожелая малко предварително  Embarassed Весело искарване на Нова година smile3525, дано тази година бъде по-добра от прдишната и по-плодотворна за вас !
 Ние тръгваме днес и се надявам поне времето да е малко по-добре от тук Praynig, че както казва Мира, направо ме побърква това време. Добре ,че бях на работа тези три дни и не го усетих много.
 На Бъдни вечер и на Коледа си бяхме в къщи. Искарахме доста спокойно и добре, а на 26 само имахме гости. За 1-ва година от как сме тук сме само със семейството и май по ми хареса спокойствието от суетата и бързането за много гости. Пами получи много подаръци и е много щастлив, парата от питата се падна пак на мен  newsm78, а аз от няколко месеца работя и всяка година е на мен  Mr. Green.
 Сега се чудя да се хваля ли или да плача ,че Пами тъкмо се научи да ходи на гърне и трябва да пътуваме, та представете си гледката- 2 куфара , 2 чанти , гърне в найлонова торба и играчки в раница, направо не ми се мисли, но се съмнявам в хотела да имат, така че предпочитам да нося Naughty. . Това е май от мен, толкова се надявам да со починем наистина там ,че....

Още веднъж поздрави на всички и много усмивки от нас !!!!

# 196
Влизам да ви пожелая:

Весело посрещане на новата 2007-ма година!

# 197
Диди весело изкарване в Тунис (нали там щяхте да ходите?)

Искам да ви пожелая, момичета една изпълнена с удовлетвореност нова 2007 година.
Каквото искате да постигнете да успеете да постигнете.

bouquet

# 198
  • UK/София
Момичета, весело посрещане на Новата година!Зная, че пожелания по-рано не се отправят, не било на хубаво и за сега ще си мълча Confused
 Умирам от яд, че моите познати ще са на Копривщица(колко е хубаво на Нова година там Hug), но се надявам до година по това време и аз да съм там.....

# 199
За много години момичета.Живи и здрави бъдете вие и вашите семейства.Само хубави неща да ви се случват през новата 2007.Наздраве!!!

# 200
  • На село (близо до Лондон)
честита 2007 момичета!!!!
Нека имаме много усмивки и всички (или поне част) от това за което си мечтаем се сбъдне!!!!

# 201
  • ENGLAND
честита ни нова 2007 година!!!
Да сме живи, здрави и много щастливи
.

# 202
За много години! Много успехи и щастие през новата 2007-ма!

п.с. Дочакахме я тази 2007-ма.  Flowers Bouquet

# 203
За много години, момичета! Бъдете здрави вие и семействата ви.Бъдете щастливи и обичани и много късмет през новата година.

# 204
  • UK/София
Честита Нова Година!Бъдете живи здрави и мнооого щастливи!Дано годината е изпълнена само с хубави моменти!

# 205
Честита Нова Година!
Здраве,щастие и детски усмивки!

# 206
  • UK/София
Palatina, пощата ти е препълнена и от няколко дни се опитвам да ти изпратя ЛС SadИзтрий малко съобщения, моля те!

# 207
Честита Нова Година и от мен момичета!
На всички, малки и големи пожелавам най-вече здраве щастие и много любов.
През новата година по-добра работа, по-висока заплата за да си купите всичко останало...

# 208
честита 2007 година!!!много здраве и успехи

# 209
Здравейте! честита 2007 година!Дано ни донесе много положителни емоций! Аз преди известно време писах в темичката.Исках да ви питам на тези на които дечицата ходят на у-ще трудна ли е програмата,която изучават?Имам предвид че ако дъщеричката ми започне у-ще в UK дали ще се справи след като почти не говори английски,като я наблюдавам се заслушва в разговорите с мъжа ми тъй като с него само на англ.разговаряме,но това не е достатъчно! newsm78  Бях ви писала че баща и неиска да ми разпише документите за да замине,е все още не е но съм положително настроена няма да мръдна от тук без дъщеря си  Naughty  Май най-потърпевщ е съпруга ми,защото се разкъсва м/у BG и UK явно обаче наистина имам прекрасен човек до себе си! Heart Eyes  Целувки на всички! Мери не съм забравила,че си ни почти съседка тази година живот и здраве може да се запознаем!  Joy     Hug

Общи условия

Активация на акаунт