Little Britain - тема ента

• 20 762
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Манчестър

Като съпруга на британец имам право да карам безплатно курса, те сами го казаха като исках да се запиша.Но аз искам да съм по правилата на ЕС, а не да ме имат за изключение като съм от БГ.

Били, възможно е. Аз съм останала с такова впечатление. Казаха ми (преди две години), че нямам право на стипендия (за един курс), понеже не съм от ЕС (въпреки, че съм с ИЛР), което ме навя на мисълта, че не си ли от ЕС май няма преференции. Не знам.

Дори и като омъжена за британец нямаш право на безплатен курс,докато не вземмеш ИЛР. Това го гарантирам 100% от собствен опит. Вече след 01.01. правилата надявам се,че ще са други. Ако е безплатно за ЕС,трябва и за нас да е безплатно.

# 181
  • Пловдив сега England( Farnham)

Честита Коледа на Всички !!! newsm51

Желая ви много успешна и плодотворна година, каквото си пожелаете да се сбъдне и преди всичко Здраве и много Усмивки  smile3525!!!

# 182
честито рождество !!! желая на всички здраве и успехи

# 183
Честито Рождество Христово!!!
Бъдете здрави и щастливи!

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 23:46 от Eli_cz

# 184
Весела Коледа!

Приемете най-искренните ни пожелания за една красива коледа и една успешна и щастлива нова година! Hug

# 185
Честито Рождество Христово!

# 186
Весела Коледа!

# 187
Честито Рождество Христово!
Пожелавам ви много здраве, радости и сбъднати мечти!

# 188
Хей, банда, нищо не пишете!  Naughty
Аз само май ще се оплача от коледното празнуване. Много ме хвана яд. Събрахме се всички българи в дома на парти. Честито! Направиха ми къщата леш (нали не е тяхната) и се изнесоха по терлици. До сега, като сме празнували общи празници, винаги заедно сме почиствали след това. Сега нъцки. На 26-ти цял ден с Вальо чистим. То не бе пране на килими, мокети, завивки, мене на чинии и прочее. На всичко от горе, мивката ми беше пълна с фасове.  Sick Като, че ли няма пепелници в къщи. Мерси! Друг път празник в къщи - Stop  няма нужда! Иначе беше весело - спор няма! Как изкарахте вие?

# 189
  • ENGLAND
Ех, Нана и аз си мечтая за такъв купон, па макар и след това да чистя два дни. Ама тук нъц, купоните бяха в България. Ние както винаги си бяхме тримцата. Английската рода се изнесе на почивки в чужбина, а пък ние сега си мечтаем догодина за Коледа да отидем в България. Мъжо да види как се празнува там, че тук са откъсана работа.
Днес тук е такъв мрачен и дъждовен ден, а така ми се излизаше, малко да се поразходя по магазините. То сега една тарапана там, тоя народ е хукнал и пазарува като за последно. То че има намаления, ама и те купуват на поразия като невидяли. Вие ходихте ли на намаленията? Купихте ли си нещо? Аз с моята фурия не мога никъде да мръдна. Е, и сега мрънка #Cussing out, хайде до после.

# 190
На Коледа бяхме с мъжа ми и негов приятел,доста скучно беше...
Отидох аз на прословутите рапродажби,така ме намачкаха там,че надали бих отишла някога пак.Пазаруват наистина като невидели и за последно...Лудница.
Успях да взема един пуловер на мъжа ми и един панталон на мен.За повече не ми издържаха нервите в тази блъсканица. Crossing Arms

# 191
Ние на Бъдни вечер бяхме на гости - събрахме се три семейства българи и беше доста весело. След това на Коледа пак същите българи/едното семейство само/  пък дойдоха у нас и пак стана хубав празник. Аз по разпродажбите още не съм успяла да отида. Тези дни приключвам работа по-късно и то по какви магазини да ходя тепърва. Но другата седмица ще ида да видя какво има, ако има останало нещо де, че те както казвате грабят като невиждали.
На кого се падна паричката от питката?   Simple Smile При нас беше  в парчето на Алекс.

# 192
И ние бяхме сами на Коледа.Така ще бъде и на Нова Година.То с деца накъде,особено като са мънички и няма кой да ги гледа.Но аз не се оплаквам.За мен най-голямата радост е когато съм със семейството си.Купоните не ми липсват-тях винаги ще ги има.Но ще съжалявам ако изтърва и един миг от мига да бъда с децата си.Знам,че сега ми се е паднало да ги гушкам и целувам.След някоя друга година ще се дърпат и ще ми правят забележки  да не го правя пред връстниците им:),че да не ги излагам.Колкото до намаленията-не обичам да ходя на пазар.Не обичам блъсканиците и тълпите.Тук винаги има намаления и винаги можеш да си купиш нещо хубаво на по-ниска цена.Иначе ние вече втори месец сме болни.Изпихме толкова много сиропи/включително и антибитоици/ и не минава:(.Какъв беше този вирус-ужас.Хайде здраве на всички ви.  bouquet

# 193
Ние бяхме сами за Коледа. Супер беше. Толкова спокойно си я прекарахме, без излишен стрес да се суетиш около сурия хора. Искам от сега нататък все така да бъде.  Спомням си предишни коледи- все с родата сме празнували, супер преяждане - само гледката ти пълни стомаха. Леко задушаващо ако мога да кажа така. Този път си сипахме в чинийте толкова колкото ни се ядеше, пийнахме каквото ни се пиийваше и колкото ни се пийваше и си го сготвихме така, както на нас си ни харесва. С една дума- релакс.

Вчера отидох до ЕЛС (магазина за играчки), Алекс получи ваучери та решихме да купим още някоя играчка. Там жив човек нямаше, идеално. След това той доволен, с играчката в ръка ми позволи Rolling Eyes да вляза в Ривър Айлънд и да премеря един панталон и си го купих. Обикновено и дума не може да стане за влизане в магазин с него, освен ако няма играчки или е супермаркет. (колкото и странно да звучи). Там нямаше чак толкова много хора също така. Принципно, много мразя да се бутам в магазините. С количката още повече е абсурдно,  А почти винаги сме заедно.

Нана, важното, че купона  е бил хубав. Пък чистенето-подробност.

# 194
Хора, какво правите когато вали и вали, и вали цял ден и цяла нощ. Днес ме изяде секлета. От една седмица съм отпуск (отново), мъжа ми вече две седмици е в отпуск и почваме да не ни свърта. Такава буря  при нас, такова чудо. Ако поне ръмеше щях да изкоча на вън, но в това време за никъде не е. И прогнозата е същата за следващите няколко дена.  УЖАС!!!
Аз съм фен на ходенето, и хич не ме свърта да седя затворена непрекъснато за повече от два дена. Не е като да не правим нищо по цял ден, оня ден ходихме на театър с малкия, вчера аз и малкия напрвихме 6ч разходка, днес- ужас. Утре- ужас. В Неделя- ура, ще работя и на кръчма след това с колеги.
Депресирам се като седя затворена в къщи за повече от ден,(два максимум според случая). Това време ме побърква. Искам сухо време. Май нещо много отпусно време ни се събра на веднъж newsm78

Общи условия

Активация на акаунт