Little Britain - тема ента

• 20 772
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Мери, и ние тази година имаме обемен подарък и смятам да го сглобим като заспи на Бъдни вечер ,та на Коледа сутринта да е готов за игри  Grinning

# 166
nana_cool благодаря за помоща  bouquet ето го моето малко мишленце...като нова майка чувствата бушуват в мен.... Simple Smile

# 167
Они честито малко слънчице! Да ви расте здраво и усмихнато!   bouquet

# 168
  • Bristol
Ехе, да не сте започнали с готвенето за Бъдни вечер и Коледа от сега, никакви ви няма  Laughing

# 169
Ехе, да не сте започнали с готвенето за Бъдни вечер и Коледа от сега, никакви ви няма  Laughing
И аз това си мислех,Мери !  Laughing

Влизам да пожелая на всички весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа! Всички мъници  да си харесат подаръците и да няма претършувани от рано елхи  Grinning !

# 170
  • UK/София
Вярно, че нашата тема пак затихна Simple Smile
 Ние днес приключихме с пазара, а готвенето ще е утре.За да не се вманиачавате в коледните приготовления да ви разсея малко пак с моя колеж Mr. GreenУчителакат ми нстояваше в четвъртък да ходим да платим таксата.Но мъжа ми беше на работа и отидахме вечра, а нея я нямаше.Знаехме, че се плаща на рецепцията и дадахме чека на жената.Много се забави и след около 10 мин ни каза, че ме няма никъде регистрирана като ученичка в колежа newsm78Поиска ми студентска карта, но аз нямам такава.Извини се, че не са ми я пратили по пощата, всеки студент е длъжен да има такава.Попитах я нея за цената на курса, тя каза, че не знае колко е ще провери и ще се обади.Но така и не се обади.Щяла да прати имейл на учителката ми да я уведоми, че сме идвали да плати, но не са ни взели парите.
 Много ми е чудно как така никой не знае цената на курса, учителата сама я определя, няма ме регистрирана, а 3 месеца ходя на курс ThinkingТри пъти я питахме кога да платим, а тя все казваше, че цената не е определена.Поне да ми бяха взели 30паунда за начална такса която всички я плащат.Много ми е странна цялата история Confused
 От все сърце пожелавам на всички весело изкарване на празниците Heart Eyes

# 171
Леле Били наистина голяма мистерия Thinking.Според мен ти въобще не трябва да плащаш.Още повече,че вече си жена на "англичанин" Wink.АЗ сега реших да приготвя основните ястия за утре вечер,та  да не ми се трупат.На моя мъж му направих днеска списък какво да пазари и ooooh!все едно пратих почти 4 годишната ми дъщеря на пазар.Мъже-какво да ги правиш Laughing.Ами момичета желая Ви весели празници.На болните-здраве,на самотните-да намерят половинката си,на гладните-хляба на трапезата им да е в излишък,на бедните-джоба им никога да не е празен,на богатите-да се сещат по-често за бедните,на бездетните-да станат родители,на сирачетата-да намерят дома си.На такива като нас/българи в странство/-по-често да чувстваме топлината от прегръдките на близките ни в Родината. Hug

# 172
  • Bristol
На болните-здраве,на самотните-да намерят половинката си,на гладните-хляба на трапезата им да е в излишък,на бедните-джоба им никога да не е празен,на богатите-да се сещат по-често за бедните,на бездетните-да станат родители,на сирачетата-да намерят дома си.На такива като нас/българи в странство/-по-често да чувстваме топлината от прегръдките на близките ни в Родината. Hug
Много хубаво пожелание  Heart Eyes Весели празници, момичета!!!

# 173
arliin много хубави пожелания...страхони.
Били наистина и аз не разбирам,я иди и им кажи какъв е мъжат ти да спрат да ти досаждат и да ти искат пари.
И ние днес пазарихме,аз отидох на Лидл  ooooh! толкова хора на едно място не бях виждала,всеки се бута,малки деца плачат,ужас.А мъжа отиде в турският  #Cussing out напазарува набързо и ни чака около 20 мин отвън в колата.(пак ме изпързаля) Joy

# 174
  • ENGLAND
Мили мами, аз се опитвам редовно да ви чета, но рядко успявам да напиша нещо, все не ми остава време.
Искам само да ви пожелая весело изкарване на Коледа, много много усмивки и много весел детски глъч(на повечето от вас).

# 175
Хей сладурани, Simple Smile
Искам да пожелая на всички ви ВЕСЕЛА КОЛЕДА. Не се отказвайте от мечтите си, бъдете борбени и много много позитивни.
Здравето да е ваш спътник и щастието да не ви изоставя за миг. Радвайте се на живота.
Мери, малка част от подаръците ще ги увием и под елхата, големите подаръци- кухня, гараж , замък, етц всичките ще ги извадим от кутиите, ще ги нагласим, сложим батерии и така.  Crazy Дълга ще е нощта утре.

Не знам при вас как е, дали защото до последно ходих на работа, дали защото тази година ще сме само тримата, но нещо коледното настроение досега го нямаше никакво. Тази вечер чак леко започна да се появява, но досега newsm78 . Някаква статистика имало, че 75% от населението не се чувствало празнично. Thinking  Да е от годините ли ?Thinking КАкто и да е. Надявам утре да е по- различно, ще правя постни сърми- лозови, зелеви, шопска, ракийка...белким ми дойде насторението. Мъжа ми не може да пие в момента, та самичка ще трябва да се справям с ракията Twisted Evil, което мен идеално ме устройва.

Били
, уви, за съжаление да си съпруга на британец не ти дава големи привилегии, освен статута де - ИЛР. Мисълта ми е, че това няма по никакъв начин да се отрази на ценоразписа. Изчакай до 1ви Януари, тогава пак отидете. Може би по- други тарифи ще ви чарждват тогава.
А това, което казваш хич ме ме изненадва. Такъв хаус цари в техните учреждения, че не си е работа. Лявата ръка не знае какво прави дясната, но поне хубавото е, че разбере ли се, че има  разминаване бързо се оправя. 
Фейам,, дай на лични координати и подробности и ще направим свръзката.
За сега лека нощ и весели празници, ако не се видим виртуално преди това тук.
  bouquet

# 176
  • UK/София
уви, за съжаление да си съпруга на британец не ти дава големи привилегии, освен статута де - ИЛР. Мисълта ми е, че това няма по никакъв начин да се отрази на ценоразписа.
Като съпруга на британец имам право да карам безплатно курса, те сами го казаха като исках да се запиша.Но аз искам да съм по правилата на ЕС, а не да ме имат за изключение като съм от БГ.
 В БГ нациатя нямала коледно нстроение, тукашната също................ ThinkingМай само аз съм издънката която на Коледа няма да е с подаръци.Но ги оставихме за Нова годна, аз така съм и свикнала, тъй че нямам угризения.

# 177
И ние с мъжа ми това си говорихме днес,нямаме настроение за празници,пък то не било само с нас така  newsm78

# 178
Момичета, и аз искам на всички вас да пожелая весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа, защото не знам дали в следващите два дни ще мога да се включа. Бъдете здрави, много успехи и късмет пожелавам на вас и семействата ви. Утре ме чакат големи приготовления в кухнята. Вечерта ще се събираме у наши приятели и сме си разпределили кой какво да направи. Ама то не малко неща се оказа, че има. На Коледа пък у нас ще идват гости, така че и за тогава трябва да се подготвям.
Аз понеже въобще не съм от ранно лягащите и затова сега си седя и пиша на воля, иначе нямам време за редовни включвания.
Относно празничното настроение - и мен започна да се хваща едва тази сутрин. До вчера и онзи ден като че ли и аз не бях особено на празнична вълна.

# 179

Като съпруга на британец имам право да карам безплатно курса, те сами го казаха като исках да се запиша.Но аз искам да съм по правилата на ЕС, а не да ме имат за изключение като съм от БГ.

Били, възможно е. Аз съм останала с такова впечатление. Казаха ми (преди две години), че нямам право на стипендия (за един курс), понеже не съм от ЕС (въпреки, че съм с ИЛР), което ме навя на мисълта, че не си ли от ЕС май няма преференции. Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт