Little Britain - тема ента

• 20 713
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
термина ми беше за 8-ми декември Sad какво ли става днес сме 12, а чантата отдавна е готова. Бях си приготвила и цяла торба с ядене, но малко по малко я привърших Simple SmileСъпругът ми се майтапи с мен, че за последната седмица съм качила повече килограми отколкото през цялата бременност Laughing Ами ... нерви вероятно, уж съм спокойна ,а ме избива само на ядене Simple Smile ех... само бебенцето ми да е добре..

# 76
Лелеее Oni напомня6 ми за времето когато аз 4аках раждането на моята дъ6тери4ка. Аз я преносих цели 10 дена Shocked и се наложи да я вадим принудително, 4е на нея хи4 не и се излиза6е. Но тук 6те ти спестя самото раждане. На теб ти желая леко, ама много леко раждане и не се страхуваи, вси4ки болки си заслужават smile3521. Прегру6там те Hug и късмет мила.

# 77
Лида, извинявай, но хвърлих бърз поглед на снимките ти. Роклята е страхотна, много хубава булка си била Simple Smile

Они, съвсем е набилижило. Да презаредиш торбата с яденето, не знам при вас, хора, как беше , но мен такъв зверски глад не ме бе мъчил никога през живота ми.  Crazy
както и да е. лек ден ви желая  на всички.
При нас грее е слънце и е топло и е грехота да стои затворен човек в къщи,
  bouquet

# 78
  • Bristol
Хехе, Они, не ти остават повече от 10 дни  Mr. Green Аз и двата пъти само по 2 дни преносих, но вторият се бях подготвила психически, че ще преносвам повечко и даже се изненадах, като родих само 2 дни след термина  Laughing
lida, супер са снимките от подписването! И обстановката е прекрасна, много гости могат да се съберат в залата Wink
А Били нали от понеделник уж щеше да има интернет  newsm78
Вчера ходихме с Ели на плуване, от септември не бяхме влизали в басейна, нали все ми е хремава и покашля. Обаче ми писна да я пазя и вчера, вместо да чакаме брат й да свърши урока по плуване в кафето, се гмурнахме във водата. Малката много се кефи, като се прибрахме, набързо излапа омлета си и започна да затваря очи още преди 7 часа   Mr. Green
miravmbd, и мен първия път ме мъчи глад, но втория нямах никакъв апетит  Thinking При нас е слънчево, но така ужасно духа. Точно се прибрахме с Ели от пазар и простряхме прането в двора, поне бързо ще изсъхне, ако не го издуха вятъра преди това на някъде  Crazy

# 79
благодаря момичета за куража,който ми давате. И при нас е слънчево и мисля да си направя една разходка, може да ми е за последно  Simple Smile

# 80
Моми4ета няма проблем да гледате снимките, благодаря за пожеланията много сте мили, а тоалета не е рокля, а е от две 4асти. Хаиде ние отиваме да папкаме и после на разходка.

# 81
  • UK/София
Oni, пожелавам ти леко раждане! Heart EyesНяма къде да ходи бебето, ще излезе.Ти си хапвай, нервността на всеки действа различно Simple Smile
 От снощи сме абонати на БТ и интернета ни е песен.С мъжа ми не можахме да повярваме колко по-опростено е включването и как от АОЛ са ни правили на маймуни толкова месеци.Разликата е от небето до земята.
 Вчера моят пакостник беше взел домашния тел. и нещо бърбореше в слушалката.Аз все крия апарата, но Алекс може да стига на всякъде и.... ConfusedТа като  видя, че съм до него каза едно бързо "Ае, ба-бай." и затвори слушалката.След секунди телефона звънна и какво се оказа ooooh!Александър набрал 999 и се обадил в полицията ooooh!Направиха ни забележка хората и то  с право EmbarassedКазаха, че колата била готова да тръгне към нас ShockedИ както постоянно слушалката виси и, ако не бяха се обадили, представам си, ако бяха нахълтали в нас.За това ви предупреждавам да криете телефоните.Ще се опитам и аз да крия нашия Thinking

# 82
  • Bristol
Били, добре си се завърнала!  Hug Разсмя ме  Laughing И Ели все докопва телефоните и се чудех, кога ли ще звънне на тези номера  Crazy Ще крия и аз. А мобилния нали знаеш, че даже и да е заключена клавиатурата, може да се набере 999 или 112  ooooh!

# 83
Били, разсмя ме  Laughing Големи са скици. Аз уж слагам телефоните на недостъпно за дребосъка място, обаче ония ден набарал на татко си мобилния и незнайно как пратил 3-4 празни съобщения на баба си в БГ. Пет минути след това жената връща обратно смс и пита какво става и защо получава празни смс-и. Чак тогава разбрахме нашето момче какви ги в свършил.  Grinning По-късно същия ден всичко се повтаря с празните съобщения и тогава получаваме пак смс от баба му: "Получих смс-а на Алекс. И ние сме добре".  Laughing  Laughing Та така си кореспондират те.  Laughing

# 84
Хахаха, разсмяхте ме с вашите истории Grinning

Аз най - редовно намирам мобилния на 999, но засега никога не е звънял там Crazy
За сметка на това, една вечер, мен докато ме е нямало малкия взел телефона и набрал някого. Мъжа ми като го видял и затворил без да провери имало ли е човек отсреща или не. АЗ след два дена виждам от хисторито, че от нашия тел се е звъняло на приятели в Лондон, които само преди два дена си тръгнаха от нас, бяха ни на гости. Аз писах на жената, тя каза, че с Алекс са си провели много сладък разговор и даже ми каза да му предам, че щяла да му се обади скоро отново. Grinning

# 85
Meri blagodaria ti Zdraveite na vsi4kiostanali ima li niakoi ot vas koito e ragdal v uk da mi kage pove4e podrobnosti na men mi predstoi sled 3 mececa s priatelia mi niamame brak toi e s biznes visa interesuvame dali shte triabva da plashtam v bolnicata i dali shte polu4avamsled tova detski blagodaria predvaritelno

# 86
  • Bristol
Meri blagodaria ti Zdraveite na vsi4kiostanali ima li niakoi ot vas koito e ragdal v uk da mi kage pove4e podrobnosti na men mi predstoi sled 3 mececa s priatelia mi niamame brak toi e s biznes visa interesuvame dali shte triabva da plashtam v bolnicata i dali shte polu4avamsled tova detski blagodaria predvaritelno
mamy, добре дошла  welcome
Медицинското обслужване тук е безплатно. Питай твоята акушерка, дали има възможност да разгледаш болницата, където ще раждаш. Обикновено правят турове и показват родилната зала, апаратурата, ако имаш въпроси отговарят на тях. Всички обезболяващи също са без пари и се прилагат само ако ги искаш.
Детски, ако не си постоянно пребиваваща, за съжаление не се полагат  Rolling Eyes

# 87
# 88
Аз пак да се намеся тук. Аз съ6то съм с бизнес виза и като раждах не бях женена, но след раждането си полу4авах добавка от 108 паунда всяка седмица в продължение на 6 месеца. И много ми помогнаха тези пари4ки. Мамъ само трябва да отиде6 в наи-близкя жоб центер и да попита6 как може да кандидатства6 и те 6те ти дадат да попълни6 една книжка. Оба4е трябва да си работила 6ест месеца преди да забременее6 и така. Успех Peace

# 89
Здравейте!
Аз си бях в Бг за 3 седмици, но вече се завърнахме.
Тази седмица ще купувам подаръците, че вече няма време, но коледната украса я сложих и сега е едно такова празнично и приятно  Grinning

Нана, ние сме  с БТ интернет и сме много доволни

oni,  леко раждане  Hug

lida, честито за подписването, пожелавам ви много щастие   bouquet

Jessy I, успех в битката

лека вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт