Тренировки в домашни условия - 117

• 46 100
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Привет, момичета Blush
Първо да споделя възхищение от стройната и силна фигура на Надя и разкошната трансформация на Нона. Удивителна духовна сила стои зад този физически резултат!

Трети ден тренираме с ММ, новоизпечен гирванатор Grinning
Караме по IRON, но първата седмица разбъркано, че тренировките за крака го ужасяват и реших да започнем с другите дни, за да придобие някаква увереност.

Но... човек и добре да живее, веднъж в седмицата трябва да прави крака Joy
Днес - ден 1 от желязната програма. Каролинка с 2 х 15, моя милост с 2 х 10, а при упражненията с един дъмбел - 12.5, само тягата правих с 2 х 15. Хубава, базова, плътна тренировка - от тези, които могат да се повтарят често и да бъдат маркер за развитието ни.
За да не стряскам любимия, му предложих да работи със собствено тегло (95 кг са прилична тежест, хихи), само на тягата му връчих 2 х 9. Каза, че никога в живота си не е тренирал крака 30 минути, зор му се видя, но издържа стоически. Обнадеждена съм, че ще продължим и следващите седмици Hug

# 526
Ооо Ветрена...БРАВО,БРАВООО💪
Мъжът ми е най-големият фен на Гирванката ,а преди това на Сидни ,преди това на Отъм....8години ми се присмиваше на домашните тренировки хахаха докато пандемията не го бутна в моя лагер и сега завинаги е НАШ 🤣
Днес последна тренировка от Iron -arms &abbs..

# 527
Много полезно чаршафи. Чета ги с удоволствие. Надявам се да качиш някоя снимка за мотивация на мързелани като мен. Нона я изпуснах.

# 528
Я светнете недоспалия ми мозък какво е това с гирвинатора Grinning

Отчитам един много измъчени 5 км, ама много..не ми тръгна бягането, още от преди това ми тежаха краката (и дупето и шкембето)

# 529
  • Перник
Идвам с едно необичайно питане, обаче не знам къде другаде да ме светне някой. Затрих на мъжа ми оригинална стелка от маратонки хока и е доста неприятна ситуация. Проверих в сайта на хока не продават само стелки. Някакви идеи?
Дух, съвсем набързо това намерих https://insolesgeek.com/sports-insoles/replacement-hoka-one-one- … e-insoles-gk-1223. Нямам идея дали ще ти свърши работа. Другият вариант е да търсиш нещо максимално близко в алиекспрес. Да, да, знам как звучи в едно изречение хока и алиекспрес Blush

Ани, Надя, изглеждате супер! Нона както обикновено не успях да видя Sad

Аз бях отпуска миналата седмица и мързелувах. Бягах 2 пъти - 4,5 и 8 км. Беше голям зор в жегата. И поплувах 2 дни и това беше. В понеделник https://youtu.be/bfeQXWIgmEo и вторник https://www.youtube.com/watch?v=yXq_SFpDH48 си довърших лятното предизвикателство на Рори, а днес правих това https://www.youtube.com/watch?v=lnvFF4a5-q8

# 530

Гирванатори са трениращите с Caroline Girvan 😊

# 531

Гирванатори са трениращите с Caroline Girvan 😊
Помислих си го ама не се сетих фамилия, благодаря ти.
Светла, благодаря ти!

# 532
Хелоу от мен.
Днес децата са при баба си и аз не мога да се спра. Сутринта преди работа направих една Руми, тъй като си карам сега програмата Уникална.
След работа се озовах сама вкъщи и си викам я да видя аз това момиче, което го хвалите.
Направих си тренировката за глутеус, която постнахте и бонус след нея малко ръце с гири:
 https://www.youtube.com/watch?v=X6gWQ1Lcvjg

Чувствам се страхотно! Отдавна си мечтаех за такъв спортен ден Relaxed
Отивам да се къпя Sweat Smile

# 533
Аз си правя jobs1, като вече минах половината. Програмата ми харесва, идеална е при малко време. Пропускам единствено hiit тренировките, които са малко еднообразни, а от трета седмица включват и движения, които предпочитам да не правя (напади с подскок). Заменям с кикбоксинг хиит тренировки на tone it up и heather robertson.
Мускулите явно наистина имат памет и бързо се възстановяват след пауза, защото гледам, че бицепсите и глутеусите вече щръкват. Сега остава да оправя храненето.

# 534
Добро утро!

Тази сутрин правих ден 4, Epic Heat - цяло тяло:

Тук имаше от всичко - ниско и високоинтензивно натоварване, работа с ластик и с тежести, т.нар.мейкър, бърпита...Работните интервали са 40-20-40, почивката е 20сек.Работих с 2*6кг и 16кг за хип тръста.

Направих и предложеното допълнение:

Тези допълнителни кратки тренировки са много интересни за мен.

G&B, тази снимка е от понеделник.
Скрит текст:
Не зная доколко мога да служа за мотивация, защото имам още доста работа до постигане на целите си, но съм доволна, че започвам да виждам резултати. Flushed

Хубав ден от мен!

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 21:46 от dea76

# 535
Чудесна си! Поздравления!

# 536
dea76, беше ми много любопитно да те видя Simple Smile Изглеждаш много добре.
Аз вчера направих тренировка за крака , между другото качих една идея килограмите, дано не съжаля после.
Днес почивам.
Нека повече момичета да качват снимки Simple Smile

# 537
И сега след моя ден на "изхвърляция" с тренировките идва и логичния въпрос в последствие:

Как, мили дами, се справяте с мускулната треска? Sweat
Почивате или тренирате леко?
Моята треска към момента от 1 до 10 е към 6-7, с Руми ми е принципно към 3, ако изобщо имам. Та сега се чудя да пия ли нещо (аспирин например) или е вече късно и довечера да тренирам или да почивам.
Принципно съм на мнението "клин-клин избива", ама ми се щеше и вие да споделите. Heart Decoration

# 538
  • Стара Загора
dea76 много добре оформени мускули.Браво.И винаги даваш много хубави опсания на тренировките.

# 539
  • Перник
Деа, изглеждаш страхотно! Heart Eyes

Аз днес пак си спретнах номера със сушене коса. Снощи си легнах с мокра коса с идеята днес да се събудя къдрава, но се събудих мокра. Та, времето за тренировка отиде за прическа. И без това имам мускулна треска на бедрата от вчера. Уж тренировката беше за дупе Thinking И така си насметох деня от самото начало, че си забравих обяда и днес за пръв път от много време ще обядвам храна, която не съм готвила аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт