Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 554
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Преди време обсъждахте раници, планирам да закупя още една, че постепенно се събират доста неща - залъгалки, санитарни, термос, шишета, контейнер - дозатор за АМ - /много полезна вещ предварително да е измерено количеството и само се сипва/.....

Вълшебство, ако не се лъжа беше писала за раница на Чиполино?!

# 271
Използвам беберони и шишета на МАМ, които са самостерилизиращи за микровълнова, т.е. отделен стерилизатор не ми трябва, е не излизат сухи 😉, ако това е от съществено значение

# 272
Аз ползвам раница на Чиполино. Много съм доволна.

# 273
Здравейте,

Остават 13 седмици до термина ми и вече се оглеждам за повечето покупки за бебчо.
Взехме количка Балиос С лукс 3 в 1, искам да купя комплект за зимния кош - долно чаршафче, завивка и възглавничка, но ми е трудно да преценя размера (количката ни все още е в кашона, защото чакаме мебели за стаята). Не съобразих да измеря матрачето, когато я сглобихме да я огледаме.

Харесала съм една бг фирма, която изработва бебешки текстил, но виждам, че размерите на комплекта им за количка е  долен чаршаф 60/90,завивка 75/75 и се чудя дали ще паснат; по спецификациите на количката има даден някакъв размер 77/60. Освен това, ако поръчам долното чаршафче с ластик, размерът ще трябва да бъде точен...

Може ли някоя от вас с този модел количка да ме упъти, пък и да не е точно с този модел, все някаква идея сигурно имате... Благодаря!

# 274
Моята количка е такава, комплекти не съм купувала. Възглавница не ви трябва изобщо за новородено. За чаршаф използвах дебела пелена, а завивките сменях според времето.

# 275
Благодаря.
За възглавницата знам, просто е включена в комплекта.

Ще помисля, имам време.

Моята количка е такава, комплекти не съм купувала. Възглавница не ви трябва изобщо за новородено. За чаршаф използвах дебела пелена, а завивките сменях според времето.

# 276
  • Beyond the stars
Преди време обсъждахте раници, планирам да закупя още една, че постепенно се събират доста неща - залъгалки, санитарни, термос, шишета, контейнер - дозатор за АМ - /много полезна вещ предварително да е измерено количеството и само се сипва/.....

Вълшебство, ако не се лъжа беше писала за раница на Чиполино?!

Моята е от Алиекспрес , но и за Чиполино имам добри отзиви. На приятелка подарявахме Kindercraft, също много доволна.

# 277
Момичета, стигнах до избора на матрак. Моля, препоръчайте ми хубав матрак 60/120 за бебенце. Благодаря предварително!

# 278
Момичета, стигнах до избора на матрак. Моля, препоръчайте ми хубав матрак 60/120 за бебенце. Благодаря предварително!
Нашият е от Вис Виталис на тяхната марка Rainy със сребърни нишки, двулицев.

# 279
Аз взех на лорели матрак sweet dream с алое вера, мисля че в хиполенд ги има

Цената на матраците на лорели е добра, има и с кокосова подложка, но дистрибутор на лорели ми каза, че sweet dream е по хубав.

# 280
Да попитам аз, в бебешко-детските магазини в Одрин има ли списък за новородено, както например в нашите бебешки магазини?
Да не се бъркаме в езиковата бариера, че бебок напира и се замислям за едно посещение за купуване на всичко от там.

# 281

Препоръчвам този - https://aiko-bg.com/product-10365090001. Даже е и намален. на нас ни е много удобен и тъй като имаме и друг(по бюджетен) определено се вижда разликата в качеството и твърдостта.

# 282
За баткото взех матрак на Magniflex - Pierre Cardin. Сега за девойките пак взех такъв. Намален е в Айко до края на месеца Simple Smile

# 283
https://aiko-bg.com/product-10365090001

Този ли? И ако да, калъфът сваля ли се да се пере, че не пише?

# 284
https://aiko-bg.com/product-10365090001

Този ли? И ако да, калъфът сваля ли се да се пере, че не пише?

Този е, да. Не се сваля калъфа, но аз не го ползвам без протектор за матрак. Пера си протекторите и това е.

Общи условия

Активация на акаунт