🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 088
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Яла съм сладко от рози от Гърция. Беше вълшебно!

# 601
Да, и аз съм купувала гръцко за майка ми. Не беше лошо, но аз по начало не си падам по сладка. Ям само с палачинки, 1-2 пъти в годината.

# 602
  • София
Вечерта беше много забавна - паснаха си, имаше настроение. 😉 Менюто беше добро, без нищо особено кулинарно, но с малко лукс 😉.
Стриди не съм яла и няма да вкуся
Скрит текст:
течен сопол
.
Черният хайвер е най-вкусен върху препечен ръчно приготвен черен квасен хляб, обилно намазан с масло и отгоре тънък слой ЧХ. Ако сложиш дебел слой черен хайвер, вкусът е натрапчив - абе, рибено масло 😂.
Хубава вечер! 😊

# 603
Хубава вечер. Менюто следваше една тема. Компанията весела, домакинята поддържаше разговора приятно. Мястото - чудесно. Изненадите - добри. Единствена забележка - при толкова голяма маса блюдата трябва да се поднасят индивидуално, а не в общи съдове. Гостите се пресягаха неудобно, за да се докопат до храната.

Като притежател на голям бюст, смятам наличието му за наказание, а ваденето му постоянно на показ и акцентирането върху него - за пошло и некрасиво.

# 604
  • София
Плюсове: Хубаво, лятно меню, със сигурност е било доста вкусно. Личеше си по гостите. Калкана ми е любим. Стриди не съм ял и нямам и намерение. Прекрасно място. Много добре ги предразположи и вечерта мина много приятно. Според мен и дадоха десетки заради това, а не толкова за готвенето. Домакинята е красива, свежа и става за разговор.
Минуси: Колкото и красиво и романтично да беше, все пак не ги беше поканила у дома. Не сготви сама. Личеше си, че не е много по готвенето. За поредна седмица в черешката, 40 точки получават такива, които не готвят кой знае колко. Докато яко готвещите духат супата.
Цялостно, поредна приятна вечер от тази седмица. Чак 40 точки малко много, но 39/38 е бетон. Засега Турбото се представи най-слабо. Но слабо на фона на двете жени, иначе много по-добре от много други участници този сезон.

# 605
Ех, няма ли епизодчето....Heart Eyes

# 606
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Tоку що изгледах вечерята на Мария Драгнева.
Хубаво си сготви,обаче тези цици на показ - ужасно показно и не отива на вечеря с гости. На мен ми е гнусно. Neutral Face

Сега ще си пусна Боби Турбото.

Днес е нямало епизод ли?

# 607
  • София

Сезон 17 Епизод 33

Лора Георгиева - синоптик в NOVA TV

Черешката на тортата (06.07.2022)

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 02:56 от Mari_Mar

# 608
  • earth
Абе жените какво сте се обсебили от тези цици? Все едно не сте виждали. Оставете ги и жената на мира.

Моето отношение е добре изразено от Tim Minchin ("Confessions"):

Fuck, I love boobs though
I just really love them
Fuck, I love boobs though
I just want to rub them
They're just so jooby
They make me feel groovy
I would rather watch boobs than a movie

# 609
Нищо не е сготвила момата. Едни брускети нареди сама, ама изгоряха. Друго видяхме на софрата. Това девойче лъжицата не може да държи, камо ли да спретне вечерята. Абсолютно незаслужени точки. Отново калинче, което е нечие батково, но от друга роднинска линия. Те и самите участници се държат някак резервирано към нея. Първите двама бяха нормални участници, ама нали трябва да вкарат нечия мома. Дано другото момиче, изглежда мила, не се окаже пак фалшива.

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Когато ходя у някой на гости,последното,което искам е домакинята да провисва 10 кила цици над чинията ми с ястия.Гнусно е,пък като си е сред свои,ако иска и гола да се разкожда.

Сега ще си пусна и синоптичката.Явно тя ще спечели.

# 611
  • София
Нищо не е сготвила момата. Едни брускети нареди сама, ама изгоряха. Друго видяхме на софрата. Това девойче лъжицата не може да държи, камо ли да спретне вечерята. Абсолютно незаслужени точки. Отново калинче, което е нечие батково, но от друга роднинска линия. Те и самите участници се държат някак резервирано към нея.
тя сама си разказа че първия път в Нова (единствен) са й казали че не става (за "синоптичка"?), след 2 месеца й звънят: "Абе идвай..." Relieved

# 612
Така нареченият ВИП, да се чуди човек - кой го нарича ВИП, трябва да поработи върху някои неща. Трябва да знае, че облеклото, обноските трябва да са прилични и чисти. Да не ходи в предавания, в които ще стане смешен и неприятен, няма и хабер от това в какво участва. Отдавна сме наясно какви моми ходят в ТВ-то за подобни служби. Затова и не гледаме телевизия много-много. Макар, че е срамно. Какво гледаме зрителите? Не вярвам, поне така си мисля, че например Силвена Роу няма да се излага така като Манчо. Абе какво ли не прави човек за някой лев, ама ...

# 613
Моля ви, дайте скрийншот на тази пазва за която се пише от няколко страници насам. В момента нямам нито телевизия, нито WiFi и мога само да чета темата.

# 614
И аз бях много уморена и успях да заспя точно на най-дискутираната част от Черешката. И на мен ми е интересна тая пазва. Като гледам пишещите, май съм единствената, която не е с голям бюст. С малко въображение докарвам чашка С.

Общи условия

Активация на акаунт