🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 083
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
За тази къща ли става въпрос?

# 631
На мен ми направи кофти впечатление как мелницата за черен пипер стоеше на земята и почна да мели директно над чинията.

# 632
  • София
Този Краси Боев ми е малко антипатичен, но днес май ще се справи с готвенето. Или поне така ми изглежда в промото.

За предястие опитният журналист се спира на салата от домат, патладжан и печени чушки. Разядките са 3 - каймак и айвър, приготвени от пиротски баби, а третата е урнебес, която продължава традицията на типичните сръбски предястия. Основното ястие ще е гювеч от свинско и телешко месо, изпечен в старинен глинен съд – истински 40-годишен ветеран, гарнирани със зеленчуци, изпечени на родопска тикла. За десерт Краси ще приготви бишкотена торта от маскарпоне и шоколад.

# 633
Апетитно меню всичко ми хареса в описанието на журналиста.
От рекламата и аз мисля че ще се справи. Коментатора се шегува ще играем на една игра.
Леля Вили каза Joy

# 634
Този Краси Боев ми е малко антипатичен, но днес май ще се справи с готвенето. Или поне така ми изглежда в промото.
Имам чувството, че главата му е огромна. И на мен не ми е много симпатичен

# 635
# 636
Не знам дали е това вилата. Боби каза, че през двора минава река...

# 637
Здравейте , намерих я къщата Simple Smile

# 638
Не знам дали е това вилата. Боби каза, че през двора минава река...

Точно реката ме грабна, а от снимките не се вижда такава.
И няма свободни места за следващия уикенд

# 639
# 640
В тази тема осъзнах,че в bg-mamma е хайвера на обществото. Като мъж с  ръка на сърцето си го казвам освен, че в този форум наистина е най-приятно да се дисктуритат теми за литература и предавания в момента се оказа, че е и пълно с жени с големи гърди. Направо съм умрял и се намирам в рая.
😂
Начи, окачам ти две торби с пясък, да висят на съответното място, ще ти сложа и сютюен, за който казват, че помагал. На него пък ще ти се впият презрамките в раменете и все някоя ще пада. И ще си го купиш ти, качествените са от 80 лв нагоре и така ще ходиш два дни. После пак ще си говорим дали си в рая!

За тази къща ли става въпрос?

Тази къща е в Гърмен, онова село беше Гърлян.

# 641
Е тази вила я дават в някакво село Момински рид. А реката по-скоро минава в страни от двора, защото както го гледам къщите са разположени точно от двете страни на реката.

# 642
Азалия🌸 не намери човека, който да плашиш с две торби пясък и и впити презрамки. Мен хобито ми е да спортувам от момента в който работата стана на компютър от преди няколко години. Обожавам да се мъча с тренировки. Даже напоследък гледам да запиша още нещо като йога, защото имам прекалено много енергия. Така че ми правиш услуга с това предложение Grinning

# 643
Оф бе хора, откъде тая енергия, аз се чудя каква още добавка да си взема, че да мога да стана от леглото Grinning много ви завиждам

# 644
Винаги съм насреща за съвет, единствения проблем поне при мен е че защото съм мъж има билки които ми влият феноменално. Даже в момента приемам една гъба - кордицепс, която подсилва имунитета, подобрява тонуса и физическата издръжливост и забавя процесите на стареене. Попринцип и като спортувам ми се повишава тестостерона и още повече енергия имам. Но и лятото е хубаво да приемаш електролити защото дори и след по-дълга разходка или тренировка и редовното отделяне на пот организма се изтощава и има нужна от презареждане. Дори и на неспортуващите го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт