Отговори
# 1 410
  • Разпиляна във въображението
На мен това ми е втора седмокласничка Simple Smile Уж трябва да имам тренинг. След седем години ще имам седмокласник. Тогава би трябвало да съм бетон Simple Smile

# 1 411
Нямаме списък. От темата разбрах какво да прочете. Миналата събота и неделя с нея лепихме естествени парчета камък на фундамента на новата орада в тр. Тя ги подрежда като пъзел, аз бъркам теракола и мажа и лепим заедно. Хубавичко стана. Имаме и горната повърхност, ще видим кога ще е пък тя на ред. Карам я да види как се шие, едно копче да може да си зашие- не, та не! Искам да я науча да трака на шевната машина, да може поне чершафи да си шие, да плете- нищо! Яд ме е.

# 1 412
Дадоха ли ви списък с книги за четене през лятото?

Това е нашият списък,не е започнат!
Аз след 2г.,както и след 7г ще съм отново във вихрушката на 7клас.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 19:39 от bobsi81

# 1 413
  • Разпиляна във въображението
bobsi81, явно ще висим заедно, живот и здраве Simple Smile

# 1 414
  • варна
Дадоха, но моят тийн заяви,че това лято няма да поглежда нищо , защото последните месеци "се е минал " много 😂
Заръча ми  да купя христоматията и ще чете само нея ...нищо излишно и извън учебния материал и обем 😁

# 1 415
  • Пловдив
Нашият татко си е съвсем в час. В началото на годината му поверих физиката. Изведнъж детето казва ,че нищо не разбира. Питам баща й защо нищо не й е обяснил и получавам отговор " Ти искаш ли това дете да завърши?". Слуша какво говорим по бел и пита "Аз на какъв език говоря?" Но хитът е от снощи. Пита ме кога летим за английската сватба, да не изпуснем записването. Летим на 9.08. Човекът само попита може ли друг да я запише. Ама може, разбира се, няма проблем. Та толкоз с неговата компетенция. Но пък иначе го играе такси и финансист.

# 1 416
  • Sofia
За мен това е първи седмокласник, а ме чакат още четири 🤣🤣 Възможно е последният да съвпадне с някой внук 😁
Но понеже аз съм най-голямата от три деца, от опит знам, че майка ми с мен се вълнуваше най-много. Така че докато стигна до петото, толкова да съм претръпнала, че да пропусна някоя дата или класиране 🫣

# 1 417
На щерката са дали този списък

# 1 418
Нищо не са ни давали. Имам чувството, че само се чудеха как да се сбогуват с нас.

# 1 419
  • София
И аз съм нова в 7-мо класните неволи, последно беше моето кандидатстване 😉
Но имам още два тура след 8 и 11 години 😀- всичко ще съм забравила (а как си мечтая мъниците като поотраснат да ги няма тези неща).

# 1 420
На щерката са дали този списък
Това дадоха и на моята дъщеря. Не я натискам да чете все още. Има време.

# 1 421
На мен не, на детето сигурно са дали Thinking
Има задача да си ги потърси в библиотеката на село Hands Plus1

# 1 422
  • Mars Hotel
Цял ден бяхме навън, сега отварям форума и гледам 83 нови отговора! Scream Сърцето ми слезе в петите - реших, че е излязло класирането. Ох!

# 1 423
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Цял ден бяхме навън, сега отварям форума и гледам 83 нови отговора! Scream Сърцето ми слезе в петите - реших, че е излязло класирането. Ох!

# 1 424
  • София
От списъка за четене не бих прочела нищо! Дори не си спомнял да съм ги чела тези произведения навремето. Толкова да са ми безинтересни, че няма накъде повече. А съм много четящ човек, не е като да не съм виждала книги.

Общи условия

Активация на акаунт