Отговори
# 1 395
Време да минава- щерката стигна до подвизите на Херкулес и така, между другото, изчислила, че цар Авгий, онзи, с   прословутите обори, имал 513 бика!

# 1 396
Ние и двамата с таткото сме безгласни букви. Тя от самото начало си беше решила, къде иска и държи да е паралелка биология и химия. Само успях да я навия по-надолу да запише езикова с испански.

# 1 397
  • в очите на дъщеря ми
Божеее,  ra Какво дете, за чудо и приказ...😅...прекрасната се "натока"  дето викахме едно време, тури цаките,  за VIP вид и замина на вън ....да сеее прелест...
При нас ролята на баща и се заключава в израза"Кво стана, излезе ли?" АбЦолЮтно съм убедена, че не разбира смисъла на това, което пита...ма то това, не е от сега....

# 1 398
  • София
Във ФБ вече пишат, че качвали резултатите.🙄
И аз дочух същото.

Коя е тази група?

Казва се: На старта! 7-ми клас 2021/2022
След ! май беше подобно.

# 1 399
  • Майничка
Време да минава- щерката стигна до подвизите на Херкулес и така, между другото, изчислила, че цар Авгий, онзи, с   прословутите обори, имал 513 бика!
512 ги знам аз: 300 черни, белокраки, 200 червени за разплод и 12 снежнобели, посветени на бащата на Авгий, Хелиос.
Ама питай ме откъде ги знам - никакъв спомен!

# 1 400
Правят стрес-тест на майките 🤭

# 1 401
Правят стрес-тест на майките 🤭
Участвам. Нищо че за втори пък имам седмокласник. Като за първи път ми е.Scream

# 1 402
Имало и един някакъв уникален бик- "сияел като звезда", т.е 512+1 Laughing
Можем да продължим- ако всеки бик отделя по х кг фекалии на ден, с относителна плътност у, и ако оборите са с квадратура с на пода, на каква височина са били стигнали натрупванията?! И още- колко вода е била нужна според налягането, та да се очисти всичкото?

# 1 403
  • Майничка
... като отчитаме и високосните в тези 30г.!🤣🤣🤣

П.П. Тè това е задача за класическа гимназия!👍

# 1 404
  • София
ММ е по-дипломатичен: "Какво решихМЕ?" 😄
Култовата реплика, която чувам често от наш приятел е: “Жената каза и НИЕ решихме да …” 😆
Добавям нещо по темата…
Тъй като все още обсъждаме изпити, отговори и т.н., биг брадър (11. клас) реши да изпита сестра си, която се перчи колко добре си била научила произведенията.
Ако включат негово еъпрос в следващото НВО, със сигурност ше бъде линчуван: “В колко от произведенията, изучавани в 7. клас, се споменава името Никола?”. Излишно е да казвам, че щерката изпразни погледа.😀
(Отговорът по-късно, ама се приемат предположения;))

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:23 от Skiorche

# 1 405
  • София
Моят решава задачи. Flushed Да се смееш ли, да плачеш ли. Писна ми това чакане и притеснение.

# 1 406
А при нас е някаква апатия .Не му се излиза ,не иска на море .Само лежи спи и яде .Пълна почивка.

# 1 407
Здравейте, бих искала да попитам - на записването задължително ли е да присъства родител, може ли да е някой друг роднина или придружаващ възрастен? Благодаря!

# 1 408
  • София
А моята бърка бетон! На село сме и баща й прави една пътечка.
Ей, щом не е четене и учене, хвърчи, та чак се не трае. Направо се чудя що се мъчим с тез гимназии. Ама нали, мома...
Нищо не е бутнала т.е. чела.
Аз кротко напомням за христоматията.

# 1 409
Дадоха ли ви списък с книги за четене през лятото?

Общи условия

Активация на акаунт