Отговори
# 1 425
А питате ли ни нас какво е да цъкаш ту тук, ту в мон.
Айде, да пускат резултатите, че не се издържа това - в едната ръка телефона, в другата - прахосмукачката.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 17:18 от anra

# 1 426
Адмирации за всички дечица, които четат или планират да четат лятото. Моят и да е получил списък, го е игнорирал веднага. Да ви кажа, направо не си го представям разговора, който ще започне с мой въпрос "хайде да прочетеш нещо от произведенията за осми клас?". Пък като видях заглавията, които сте споделили, съвсем се обезкуражавам Simple Smile. Моят все има хиляди идеи за неща, които иска да прави (предимно разни хай-тех идеи). Цяла година се разправяме да ги остави за след нво-то и сега едва ли ще погледне каквото и да е цяло лято.

# 1 427
Здравейте, притеснявам ви с въпрос за отзиви за 3-то училище в София.Молбата е от моя близка.Аз лично търсих информация в нета и форума, но няма.
Интересува ги паралелката с компютърна графика.Благодаря.

# 1 428
  • София
Не зная не си ли поглеждат часовниците тези от МОН. Кой заман стана? Нали видяха, че Рени каза в неделя да пускат резултатите. Какво чакат още?

Аз видях курс за Pyton дистанционно. Човечето веднага се нави. А то било от 10.09. Винаги съм се чудила защо лятото няма нищо интересно за децата. Дори и да искам да им дам някакви пари на тези хора, не ги щат.

# 1 429
Момичетааа, съвсем скоро ще има класиране, пробвах да влезна от телефона и ми се появи колона Класиране, но като цъкнах на нея и ми изписа, че още нямам права да я видя, а от компютъра като се логна и я няма колоната. Скоро явно ще има резултати, освен, ако не блокира сървъра.

# 1 430
Работи се нещо по сайта.

# 1 431
  • София
Здравейте, притеснявам ви с въпрос за отзиви за 3-то училище в София.Молбата е от моя близка.Аз лично търсих информация в нета и форума, но няма.
Интересува ги паралелката с компютърна графика.Благодаря.

Като цяло отзивите за 3-то не са добри. Моя позната си премести детето от там, в прогимназията и не иска да кандидатства там сега след седми клас. Проблемът е, че няма дисциплина. Вече за гимназията не мога да кажа конкретно.

# 1 432
  • София
Има си курс за Python през лятото, Вале, синчо се е записал, даже вече минаха 1-2 занятия. Ако искаш, да питам за подробности?

# 1 433
  • София
Сайта зарежда вече. Поне при мен без нови неща. Тея ще ни скъсват нервите 🤦‍♀️

# 1 434
  • София
Работи се нещо по сайта.

Аз влязох вече и няма бутон Класиране, няма нищо ново.

# 1 435
Има си курс за Python през лятото, Вале, синчо се е записал, даже вече минаха 1-2 занятия. Ако искаш, да питам за подробности?

Може ли инфо и за мен

# 1 436
Момичетааа, съвсем скоро ще има класиране, пробвах да влезна от телефона и ми се появи колона Класиране, но като цъкнах на нея и ми изписа, че още нямам права да я видя, а от компютъра като се логна и я няма колоната. Скоро явно ще има резултати, освен, ако не блокира сървъра.

А, дано! Не се издържа вече 😆

# 1 437
  • Вече в моята си приказка...
При нас колоната с бала още е празна. Трябва ли да пише нещо различно от 0.00?

# 1 438
  • непостоянно
Поне заредиха ли се липсващите варненски балове?

# 1 439
  • Варна
Поне заредиха ли се липсващите варненски балове?
Не празно е все още при мен.

Общи условия

Активация на акаунт