Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 270
  • 948
  •   1
Отговори
# 795
Ако са двуяйчни няма никакъв проблем за разликата им. Но, ако са еднояйчни си имайте едно наум Simple Smile Успешна бременност!

# 796
Двуяйчни са, Диди, благодаря 🤗

Ако са двуяйчни няма никакъв проблем за разликата им. Но, ако са еднояйчни си имайте едно наум Simple Smile Успешна бременност!

# 797
Моите са момче и момиче. Вървяха симетрични. Родиха се 2750/50см  и 2550/48см.
Както каза единият ми доктор”Това са две съвсем различни човешки същества”.

# 798
Моите нямаха почти никаква разлика. Момче и момиче, родиха се 2850 момичето и 2870 момчето, съответно 48 и 49 см. Родиха се точно толкова, колкото ги беше измерила АГ- то преди да се родят. Вече са на 4г. и момичето изпревари момчето с 1,5 см. и 2 кг. Но си вървят едрички за възрастта.

# 799

При еднояйчните еднакво ли вървят?

# 800
При тях е опасно, тъй като може да се развие т. нар. Т синдром. Тази бременност е малко по-рискова, защото делят една плацента, а в някои случаи един сак.

# 801
Плахо се присъединявам и аз. Имам едно момиченце на 4 и съм бременна в 6 г.с. вчера на прегледа при АГ се установиха две бебета.Grinning Имаха си пулс и двете,едното е малко по - малко. Двуяйчни са, каза че това е по - добрия вариант. За сега се чувствам добре, освен че съм гладна постоянно и вече съм качила кг.

# 802
Добре дошла, Marthina! 😘 Много се радвам, че не съм единствената бременна в тази темичка Simple Smile
Наслаждавай се на прекрасния период, в който имаш апетит - и аз до края на 6 гс бях така и после почна зверско гадене с повръщане,  при което нищичко не ми се ядеше. Сега съм 10 гс + 3 дни, гаденето си продължава, но вече далеч не е така тежко като в началото, тъй че има светлина в тунела 😃 Стискам палци да се чувстваш добре, а пък за качването на кг не се тревожи - то си е неизбежно Simple Smile

# 803
Аз да те успокоя , не съм имала нито гадене , нито повръщане , нито с близнаците , нито сега , а съм бременна пак в 7-ма седмица.Леко бременеене!🍀

# 804
На мен до вчера ми се гадеше вечер, но днес сутринта станах и ми се гадеше.. с дъщеря ми не ми се е гадило. Хапнах и ми мина.

# 805
@Devilche изписаха ли твоите момичета от болницата? Колко време бяха там и колко грама ги изписаха?
Моите все още са в интензивното отделение в МД. Добре са, дишат сами, хранят се през сонда все още, наддават по 30- 50 грама на ден. Нас ни пускат през ден за половин час и всеки ден по телефона ни дават информация за теглото. Нямам търпение да си ги гушна вкъщи 🥺❤❤
Привет,
Ние се гушкаме вкъщи от 15.12 още. Изписаха ги 2300 и 2100. Тази разлика си остава и до днес,но в % съотношение вече е нищожна. Вчера бяха 3800 и 3600. Изпишат ли ги страшно бързо качват бебчовците. Важното е да започнат хубаво да се хранят от шише,независимо дали ще ги кърмиш или не,а не колко точно тежат-това разбрах аз поне.
Изписаха ли ви вече?

# 806
@Devilche изписаха ли твоите момичета от болницата? Колко време бяха там и колко грама ги изписаха?
Моите все още са в интензивното отделение в МД. Добре са, дишат сами, хранят се през сонда все още, наддават по 30- 50 грама на ден. Нас ни пускат през ден за половин час и всеки ден по телефона ни дават информация за теглото. Нямам търпение да си ги гушна вкъщи 🥺❤❤
Привет,
Ние се гушкаме вкъщи от 15.12 още. Изписаха ги 2300 и 2100. Тази разлика си остава и до днес,но в % съотношение вече е нищожна. Вчера бяха 3800 и 3600. Изпишат ли ги страшно бързо качват бебчовците. Важното е да започнат хубаво да се хранят от шише,независимо дали ще ги кърмиш или не,а не колко точно тежат-това разбрах аз поне.
Изписаха ли ви вече?

Браво на твоите момичетата, колко са пораснали само 🤗😍
Нас не ни изписаха още, казаха че най-вероятно ще ги изпишат вторник на 16.01. Иначе са добре, хранят се добре с шише, вече са 2000гр и 2010гр. Позволяват да ходя всеки ден и да ги храня 😍Нямам търпение да си ги прибера, малко остана 🤗

# 807
Килограмите много се менят с времето, не се притеснявайте, ще пораснат! Мойте са родени момичето 1,860кг, 41см, момче 2,690кг, 47 см. В момента са 1, 4г.  Момичето е 11,800кг, 83 см, а момчето 10, 200кг, 81см. До годинка, момичето вървеше с килограм по малка, от брат си.
Никога не съм вярвала, че момичето така ще изпревари брат си, тя беше страшно злояда, едва я хранех, изписаха я 2,040кг и първата нощ   не успях въобще да я нахраня, нито капка мляко, на другия ден търсих педиатри да ми покажат, как да я нахраня, нямаше никакви сукателни инстинкти, храненето до годинка си беше изпитание. И после изведнъж се отприщи на хранене.

Привет,
Изписаха ли ви вече?

# 808
Имам близнаци момчета на 1г и 6 м
Имаха 500 грама разлика( разнояйчни).
Следях се при двама лекари и двамата изказаха притеснение когато разликата стана 500гр в предвид , че като по-големи трудно се мерят.
Даже ми биха в края на 32г.с инжекции за дробовете, защото лекарят се притесняваш за по-малкият. И добре, че имах направени тези инжекции, защото на по-малкият му се спукаха водите В 33 г.с 🙂

# 809
Здравейте бъдещи мами на близнаци,
Искам да се разделя с 6 чифта спално бельо за кошарки,от тях са с калъфе, долен чаршаф и калъфка за възглавница, а 2 са с олекотена завивка. Плюс още 2 долни чаршафчета. Съответно за момиче и момче.
Единственото ми желание е да преведете сума по ваш избор за кауза по мой избор.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:06 от Kisela_Krastavi4ka

Общи условия

Активация на акаунт