Отговори
# 180
Здравейте!
Дa споделя - днес си получих резултатите от неинванзивния тест и са добри. Също потвърдиха, че чакаме момченце Simple Smile. Не сме решили за име; има едно, което и аз и ММ харесваме, но той се дърпа, понеже има няколко човека около нас с женската версия на същото име. Има време на го убеждавам Wink

Много съчувствам на мамите с гадене и повръщане – и аз съм в същата лодка и като гледам пак ще откарам така до края, както бях с дъщеря ми. Слагам в скрито, че да не товаря всички.
Скрит текст:
Голямо мъчение е, моето е почти денонощно; на добър ден мога да седя и да не усещам да ми се повдига (но при всяко движение се връща с пълна сила), а като е зле, няма поза просто. Течности едва приемам, гледам супи и салати да има вкъщи. Понякога се будя, защото ми е толкова лошо и не мога да заспя. Изпробвала съм всички бабини лекове и док ми изписа хапчета, два вида, нищо не е помогнало на този етап. Адски съм изтощена, ако трябва да провървя 2м се чувствам все едно съм копала цял ден. Ако трябва да излизам за преглед или нещо, направо ми се реве.
Но и това ще мине. От време на време си представям момента, когато малкото човече е вече излязло и си давам сили.

На тези с ИР, нищо полезно не мога да споделя, но не ви завиждам за диетата!

Не мисля да пазаря до 9ти месец (освен, ако мноого не харесам нещо). Също имам няколко бебешки дрешки и играчки от дъщерята, ще видя какво от тях ще е подходящо за момъка. Засега само набелязвам неща.

А растат ли ви коремчетата? Моят беше така чак в края на 5ти месец предният път, сега няма да ме сбъркат с преяла Smile.

Честити предстоящи сватба и годишнини! Аз и ММ също имаме годишнина края на този месец
Поздрави на всички с хубави резултати и стискам палци на тези, които чакат! Flowers Four Leaf Clover

# 181
Мен ме спасява Спрайт 😂 просто си пия една чашка и съм нов човек. Направо се преродих след това откритие.

# 182
При мен помага газирана вода и резенче лимон. Чудесно и за лятото 😇
А иначе аз от както влезнах в 4ти месец всичко изчезна и си дойде глада, тук-там и киселини имам, но газираната вода помага и за това.

# 183
При мен газираното и киселото много влошават нещата с киселините Joy Няма угодия

# 184
При мен гаденето като, че ли отшумя, не напълно, но почти. Сега имам лесна уморяемост, сънят ми нещо стана накъсан, а си спях перфектно. Сега се събуждам в 5.30ч и край, а това, че ставам по  5-6 пъти до вц ме довършва. Тази сутрин в граския транспорт ми стана лошо, но не да ми се повръща ами ми стана замаяно, едно разтреперано. Сутрин много не мога да закусвам, никога не съм го правила. Сега естествено трябва да се хапва и напоследък си правя мляко с какао и някоя друга бисксвитка и после плодове и така карам до обяд, но сякаш е малко. Не ми се яде нищо друго за сега, само това мляко с какао.
Днес усещам леко придърпване ниско в дясно, но смятам, че е нормално. Оф, и тоя хематом дето се видя на видеозона ме притесни, но док каза, че се случва често и да не се тревожа.

# 185

Днес усещам леко придърпване ниско в дясно, но смятам, че е нормално. Оф, и тоя хематом дето се видя на видеозона ме притесни, но док каза, че се случва често и да не се тревожа.

Eliza, на една приятелка й намериха хематом в 12 гс и после дори прокървя. Казаха й да не се притеснява, след като я видяха на видеозон. Сега е в 37гс. Всичко ще е наред Hug

# 186
Здравейте момичета!вчера мина нашата фетална морфология,всичко е наред с бебчо,ще си имаме момченце💙
За тези които имат кървене и отлепване  на плацентата,ще споделя ,аз направих голям кръвоизлив в 8 седмица изписаха ми лекарства и ме караха да лежа ,сега вече съм в 14 седмица отлепването на плацентата се е резорбирало и вече всичко в наред! Сега вече си чакаме бебчо да расте и сме много по спокойни!

# 187
При мен гаденето като, че ли отшумя, не напълно, но почти. Сега имам лесна уморяемост, сънят ми нещо стана накъсан, а си спях перфектно. Сега се събуждам в 5.30ч и край.

Кураж.. и аз съм в това състояние от месец...днес съм будна от 3.30...умората ме убива, но не ме приспива...

# 188
  • София
На мен днес ми определиха термина. Оказа се, че е на 28.12 😂 Но, както дойде. 🤪 На 99 % е момче

# 189
Момичетата, които са раждали вече - наистина ли след записването на ЖК не се променя термина и на база записания в системата вече се издават болничните ? На документите, когато се записах имам два термина - спрямо последната М и спрямо УЗ и сега не знам какво да гледам Grinning

Иначе мисля че вече усещам бременните желания за храна - от два дни искам люти чушки. Днес най-накрая си взех и бях толкова щастлива, като дете с бонбони Grinning

# 190
При първата бременност си беше дата по термин спрямо последна менструация.

# 191
При мен по дата от прм би ме направило седмица и половина напред, с късна засечена овулация съм. Това докторката ми по жк го отчете, на феталната също ми потвърдиха термин по овулация. Но въпреки това агто ми написа вече дата на прм, каза само да запомним че ще се водя по друга и най-вероятно ще го променим. Това не знам какво трябва да значи. Надявам се да ми запишат реалния термин…

# 192
Здравейте, мами! И аз се включвам много плахо с вероятен термин 09.02, но ако е секцио ще е по-рано. Преди няколко дни ми пуснаха кръвни изследвания и съм много притеснена. TSH ми е 0.015 при най-ниска граница 0.27. Освен това FT4 ми е 24.42 при най-висока 22. АГ ме праща на ендикринолог. Никога добре сега не съм имала такъв проблем (или не съм знаела, защото не се е налагало да се изследвам). Първа бременност ми е и не съм на себе си. Моля ви от сърце ако някоя се е сблъсквала с подобен проблем да ми пише какви лекарства е приемала. В нета чета, че последиците може да са големи и сърцето ми се е свило.. 😢

# 193
Добре дошла. Преди да започнеш да четеш повтори изследванията Simple Smile Може да се е касаело за грешка или нещо моментно. Мен ме изкараха с чернодробна недостатъчност след ин-витрото, месец по-късно резултатите си ми бяха съвсем нормални Simple Smile

# 194
Добре дошла. Преди да започнеш да четеш повтори изследванията Simple Smile Може да се е касаело за грешка или нещо моментно. Мен ме изкараха с чернодробна недостатъчност след ин-витрото, месец по-късно резултатите си ми бяха съвсем нормални Simple Smile

Повторих ги в 2 различни лаборатории.. за съжаление и двата пъти резултатите са еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт