Отговори
# 570
Момичета, ще направя група ей сега и ще пусна линк. Само ми пишете на лично коя дама коя е, за да мога да ви приема. За да сме си ние.

Супер, благодарско Simple Smile

# 571
При мене нещо не ми отваря групата

Момичета, ще направя група ей сега и ще пусна линк. Само ми пишете на лично коя дама коя е, за да мога да ви приема. За да сме си ние.

Група:

fb://group/591280162572545?ref=share

Оставям я видима, докато всяка една от вас ,която иска, влезе. След това ще я променим на скрита

# 572

Януарски бебета 2023г.

# 573

Януарски бебета 2023г.

И при мен не се отваря. Дали не е добре да става само с покана? Но пък е голям ангажимент за админа.

# 574
На мен с този линк не ми излиза групата.

# 575
Да и в търсачката излиза само някаква с 400 члена.

Ние преди правехме така хората ми пишеха на лично техния фб, и аз им пращах покана. Занимавка беше в началото,но бързо се посъбрахме. Simple Smile

# 576
Пишете ми на лс.

# 577
Здравейте, аз чета от самото начало темата Simple Smile терминът ми е 07.01.

И аз съм изчислена за 07.01, Twice ☺️

# 578
Мина първата ФМ след 4 седмици пак. Девойката е 200гр любов ахахха върви си 4 дни назад както от началото, но съм и с по-дълъг цикъл точно с 4 дни и доктора каза, че всичко е наред. Със задна плацента съм този път(иееей).Много се възмути девойката от прегледа и седеше с гръб към нас та трябваше да изблъскам една кола. Адски много мразя кола не мога да ви опиша 🤣 Ама на екс я ударих и настана парти. Обърна се и всичко показа ръце, крака, каквото трябваше. И това ще е инатливо с характер от малко.  Сега имам 2 седмици до ЖК и после 2 седмици до ФМ, че направо ми доскуча от чакане. Много обичам такива прегледи дълги и изключително подробни с часове мога да седя да си гледам. 💁😁

# 579
При мен мина ЖК - всичко е наред, написаха ми че ПРМ е 18.03 (реално 27.03), за да си върви спрямо ехографа. Явно ще е декемврийче. Предписаха ми магнерод + дуфлак, тъй като от два дни вечер корема ми е твърд и не знам дали не са контракции или просто е от проблемно ходене до тоалетна.

Следващ преглед - 2ра ранна морфология чаак на 19.08

# 580
И аз днес ходих на преглед. Отговаря си точно като за 16+6, на колкото и е. Потвърди се предположението, че е девойка, но още нищо не е сигурно.

# 581
И аз бях вчера на преглед. При нас се потвърди, че ще е момченце. Мислим мъжки имена, женското беше измислено предварително. 😃 Пък за мъжко ни е много трудно, хем харесваме класическите български имена, хем ни се иска да не е съвсем от най-често срещаните, та ще видим какво ще измислим.

# 582
С първата бременност се следях и родих на частно в Майчин дом Варна и си имах всички болнични и права, сега за момента е същото.

И аз така четох. За хистеро и лапароскопията Дойчиновски си ми издаде направление за постъпване и болничен, не виждам защо за раждането да е различно. Във вторник ще докладвам какво ми е казал Simple Smile

Минавам след прегледа да потвърдя, че не е задължително да се следим по ЗК за болничните и майчинството Simple Smile  Дойчиновски каза, че всичко нужно ще ми издаде.

Иначе нашата шушулка си е супер, отговаря си точно на седмицата. С предна плацента съм, така че скоро няма да усетя ритничетата. Единствената забележка беше, че шийката ми се е скъсила още и пак ще започна да слагам Утрогестан.

# 583
И аз бях на преглед. Младежът е в топ форма, всичко си има, активно шава. Уж е малко големичък за седмиците си, но на тоя етап всичко е в рамките на измервателната грешка (и в норма).

Аз нямам оплаквания, само снощи посред нощ се събудих от някакъв много болезнен спазъм в прасеца. Ако вземе да става по-често, ще се наложи да пия магнезий, но това е, бял кахър.

Много съм щастлива днес. Innocent

# 584
Май набор януари 2023 са само/повечето мъжки бебета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт