Отговори
# 495
Уф, много тегаво така. Аз вторник съм при Дойчиновски и ще го питам за тези работи, но хич не ми се занимава да ходя на 2 места.

# 496
С първата бременност се следях и родих на частно в Майчин дом Варна и си имах всички болнични и права, сега за момента е същото.

Нали питах за линия негра преди дни и хоп- днес се е появила. Едва забележима е за сега, но аз я виждам. Шанс Rolling Eyes
Много лошо спя и това е. Не мога да си намеря място, боли ме кръст, неудобно ми е и се въртя. Ужасно е, а още няма дори никакъв корем, не ми се мисли после...
С първата бременност си спях като бебе.

# 497
С първата бременност се следях и родих на частно в Майчин дом Варна и си имах всички болнични и права, сега за момента е същото.

И аз така четох. За хистеро и лапароскопията Дойчиновски си ми издаде направление за постъпване и болничен, не виждам защо за раждането да е различно. Във вторник ще докладвам какво ми е казал Simple Smile

Много лошо спя и това е. Не мога да си намеря място, боли ме кръст, неудобно ми е и се въртя. Ужасно е, а още няма дори никакъв корем, не ми се мисли после...
С първата бременност си спях като бебе.

И аз съм така от 3 дена, чувствам се като парцал. Нощем най ме болят краката и изобщо не мога да се наместя.

# 498
И мен много ме боли кръста, особено ако легна на място, различно от спалнята ни. Никога не съм имала проблем да спя на различни матраци, а напоследък само да полежа на дивана и почва много да ме боли кръста, а пък сега бяхме на почивка 5 дни и да не ви казвам каква мъка беше на матрака там. 😔

# 499
И на мене спането ми е проблем заради болки в кръста и хич не ми е удобно все се въртя, даже тая сутрин като станах съм се схванала. Не мога си връткам врата на дясно. Ужас направо

# 500
Моят проблем е обратният, матракът ни се оказа много неудобен (дълга история, купихме go случайно, мислехме че взимаме топматрак Joy ). Отказахме се да го сменяме след като купихме новото жилище, тъй като за там ще вземем боксспринг легло и няма смисъл.

# 501
Да помрънкам, имам болки като менструални, към яйчниците, даже отвреме-навреме е като пулсиране...
Вчера казах на лекарката, тя ми изписа магнезия 2 пъти по 2 т, но не каза нищо. Пия и но-шпа, ама... Другата седмица съм командировка, по-другата-отпуска, имам записан час за 17.08 , но естествено, ако продължава да изпитвам такъв дискомфорт, ще звъня на лекарката да ме прегледа по-рано...

# 502
Нормални са тези болки. Стандартно но шпа и магнезий се изписват. Не знам какъв по-детайлен преглед има, това е нормален дискомфорт. Аз съм ревала от болка, но с но шпато и магнезия минава. Моите болки бяха до 12гс и спряха.

# 503
Добре де, назначават ли ви изследване преди да ви го дадат този магнезий? Аз като гледам и този път не са ми назначили, ще ходя да ме дупчат другата седмица, но и аз не съм се оплакала от болки при последния преглед, защото започнаха преди няколко дни.

# 504
Моят преди забременяване беше под долна граница. После се е вдигнал без да приемам нищо, но си е пак долу. Аз си взимах само 1 таблетка при нужда и ме успокояваше. Не съм суплементирала с натрупване. Взимах го от време на време. Сега от месец вече не приемам нищо, защото не ме е боляло.

# 505
Аз вече мия магнезий, заради скъсената шийка Disappointed

# 506
Няма нужда да се следите някъде по ЗК. На частно също издават нужните болнични.
Относно магнезия - не се изследва, защото не се пие за попълване на дефицити, а - за отпускане на гладката мускулатура.

# 507

Извинявай, може ли да ми кажеш при кого се следиш и при кого си раждала предния път. Аз миналата година родих там, но сега съм пред голяма дилема заради преживяното ( избрах си лекар и си платих специално тя да ме изражда, отношението и беше под всякаква критика и имаше последствия за детето ми след раждането )

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 22:39 от Rossito0

# 508
Аз по принцип обичам да спя на една страна като леко издам единия крак встрани и някак си все едно спя по полу корем. Сега гледам да не го правя, защото знам, че не е хубаво. Сутрин като стана, а и не само сутрин ами и вечер като ставам по 60хил пъти до вц съм като някоя баба - вчера единия крак ме боля и горе хълбоците. Ако не е това, едвам ставам от леглото от адските все още болки в гърдите, докато стана докато отида до вц. Ако ме гледа някой ще каже, че съм в напреднала бременност,  а тепърва ще се почва.
Аз точно вчера имах много гадни болки от газове, чак нагоре към гърдите ми отидоха. Бях 2ч на зъболекар и там понеже мразя да ходя, някак си се напрягам и самите ми мускули и те и после веднага ме удря в стомаха това напрежение. Отделно, че не мога да ходя до вц редовно и от там са болките, газовете, подуването.
Видях и, че говорите за Майчин Дом Варна. Аз от 6г живея в чужбина, но ще ви кажа какво е моето лично впечатление от миналата година. Запазих си час за профилактичен , но понеже не познавам докторите освен един, двама, които бяха в отпуска, ми дадоха да си избера между други двама, които не бях чувала. Произволно избрах едната лекарка, но останах доста разочарована. Трябваше аз да й кажа, че искам утрогестан, защото имам къса лутеална и тя вика щом искаш ще ти изпиша. По време на прегледа беше доста грубовата, правеше ми забележки за маската постоянно, че не била покривала цялата ми уста. Накрая тръгнахме да обсъждаме изследванията ми правени в чужбина за АМХ и т.н. и тя се поядоса, че не можела да ги коментира, не били правени в България и т.н. Отпрати ме по живо по здраво със 75лв сметка на касата. Каза ми ,че матката и изобщо детеродните ми органи били малки, нямало съм да износя до термин дете, казах й , че вече имам едно дете износено до термин. Тя каза - ами добре тогава, то за 1во дете става дума, при второ няма проблеми.Еми не останах доволна, пък уж частна клиника.

# 509
Слагай възглавница под крака, а най-добре между краката, защото много се усукваш и кръста ще замине предварително Joy

Общи условия

Активация на акаунт