Отговори
# 375
При мен по последен цикъл термин 01.01, по УЗ - 25.12 😆 Така или иначе ще е по декемврийските празници (имам познати, които са родени в началото на декември и пак рожденните им не бяха като на останалите деца, в смисъла на подаръците). Ноо  всичко си зависи от родителите, как го усещат и го направят.

От вчера съм с уникално подут корем и с прерязвания Sad Някой да му е предписан еспумизан, виждам че няма забрана за прием при бременост - проследяващия ми е отпуска и не искам да го тормозя за това.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 14:50 от LasTShaDe

# 376
Началото на декември е друго, там иди дойди. И то не е само до подаръците. По време на зимната ваканция трудно каниш гости, защото всеки е на някъде, с родата се виждаш по самите празници, а между тях евентуално гастролираш и графика е сложен. Абе аз като цяло не познавам някой, който да си харесва рождения ден изключително много и празнуването му между Коледа и Нова година. Със сигурност има, разбира се, но от моето обкръжение съм останала с такова впечатление, а имам доста примери. Виж, именните дни са друго.
Рождения ден на ММ е баш междусрочна ваканция и не е празнувал с много връстници като дете, аз съм в началото на лятната ваканция и съм по същия начин до има-няма 16тия си Simple Smile Ще си е направо тематично лимончето да се роди за зимната ваканция Joy

# 377
Моят термин по прм е 01.01 Grinning но аз си знам овулацията и че е била доста късна, 3-4 седмици след прм. И сега по ехограф съм си с термин 09.01. /по ову термин 15.01/ Grinning За съжаление съм записана на жк с прм и термин 01.01, въпреки че следящата ми разбира и знае че това няма да е термина, най-вероятно ще съм секцио и така се притеснявам да не се извади бебето твърде рано по този термин…

# 378
И моят е 01.01 😁 но с това секцио правим струваме по празниците да сме си 4ма.
Изобщо не се притеснявам за рождени дни , по важно ми е всичко да е наред. Цялата бременност е благословия в нашия случай, че просто нямам търпение да идва декември вече. 😁

# 379
Моят термин е 11.01. аз също си предпочитам секцио, но не съм решила окончателно ще видим. Но ако е секцио то знам че се прави 38-та седмица, което при мен е точно покрай коледа. Да малко кофти като цяло не исках да е края на годината, но какво пък. Иначе в семейството ми всички са декември месец, сестра ми е точно на 31 декември.
Днес бях на преглед всичко е окей с бебчо и да потвърди се че е момченце. 💙

# 380
Ако секциото е 38-ма седмица, аз ще съм баш около нова година 😂 аз също не съм решила, но и не мисля, че ще имам избор.

# 381
Ако секциото е 38-ма седмица, аз ще съм баш около нова година 😂 аз също не съм решила, но и не мисля, че ще имам избор.

Новогодишен подарък какво пък. 😀
А иначе на сестрата не й е проблем празнува си рождения ден с компанията й за нова година на 1 януари е и именничка така че троен празник 😃

# 382
Моят термин е 12.01 и също осъзнавам възможността да е баш по празниците, като се тревожа за липсата на лекари, не чак толкова за рождения ден.
За сметка на това нямам идея къде и при кого ще раждам. Има ли някой от Велико Търново - вие към къде и кого сте се насочили?

# 383
Аз съм с термин 06.01.23, но ще раждам секцио, така че покрай празниците ще имаме и един голям подарък

# 384
Моят син е роден съвсем малко преди Коледа и наистина е трудно с организирането на рождения му ден. Обикновено го правим след като мине Коледа, някъде на 28-29ти. Миналата година го направихме на едно с Бъдни Вечер, но някак е тъпо, защото тогава всеки се подготвя за празниците и на никой не му е и до детски рд. Ама какво да се прави - тогава се роди детето.
Този път съм за края на януари и такъв проблем няма да има. Там ще посъвпадне пък с рд на едни други приятели ама какво да направя.
Хора, днес ми е много зле. Кръвното ми ужасно падна на 80 на 55 и щях да умра, още ми е зле. Ядох , пих , сладко ядох, но до колкото си познавам тялото, цял ден ще съм замаяна. Мислех да ходя на неинвазивния тест днес ама с това кръвно и замаяност не отивам никъде, има шанс да се строполя след като ми вземат кръв.
Запазих си час за утре, дано ми е по-добре, а хич не обичам да отлагам важните неща.

# 385
Привет,
 с първата бременност у дома не се готвеше 4 месеца, ММ си купуваше готвено отвън, а аз карах на ягоди и таратор. Сега у дома се готви все още рядко, като аз се изнасям нанякъде, но и лятото не ядем готвено. И двамата сме с ИР и много, много не ядем готвени манджи. Аз вечер оцелявам на салати и препечена филийка с масло.
Вчера се записах вече за ЖК и правихме първа морфология. Бебчо е добре, расте интензивно и активно мята крачета и ръчички. Според док този път ще го усетя може би и след 5-6 седмици, защото съм предна плацента, иначе е висока и всичко е наред. Предният път май беше задна , трябва да се разровя да видя, защото каката я усетих много рано. Кръвните изследвания са ми окей, като изключим наличието на анемия, но аз цял живот си имам, камо ли сега... Инсулинът ми е паднал още и съм изключително щастлива, защото много се притеснявах за тази част.

# 386
Добро утро момичета, днес се събудих с мисълта за шаран.. много ми се яде 😂 четох противоречиви мнения за консумацията му. Дали малко количество ще навреди на бебчо, вие как мислите?

# 387
На плода вредят големи рибоци с високо съдържание на живак. Подбери малка рибка, по-прясна, ако имаш от къде, сготви я хубаво и от две шайби нищо няма да ти стане.
Ние сме в Гърция сега и уви, не мога да ям по една порция скариди на ден -.- Това ми е една от малкото радости на морето, защото хич не обичам да ходя. Но шанс. Ще си отям след две години, когато няма да кърмя Joy
Аз все още си одържам поривите за конкретна храна. Това, че съм видяла едно или друго не ми се отразява, стига да има залче, което да хапна, когато огладнея не е драма Simple Smile

# 388
Благодаря за отговора 🤗 по принцип никога не ми се е случвало да се сещам за риба. Иначе не съм голям привърженик и половин шайбичка ще ми стигне. Преди 2 седмици пък се събудих с мисълта за сладко от боровинки. Втори път ми се случва това и ми е станно малко, а ММ се радва, че ми се яде нещичко поне 😂😂 имаме развъдник наблизо, та ще скочим след малко да си вземем.

# 389
Здравейте!🌹Извинявам се предварително,ако на някоя дама й се дояде,но имам малка дилема..😂Чувам смесени мнения за приема на ананас по време на бременност,а много ми се яде.Някой може ли да сподели мнение и опит?Опасно ли е наистина ?

Общи условия

Активация на акаунт