Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 831
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Късмет и на добър час на всички! Да е изпълнена с прекрасни емоции, успехи и много здраве / и здрави нерви за родителите/. Flowers Four Leaf CloverBellBook

# 601
На добър час на нашите седмокласници!
Здрава, щастлива, спокойна и присъствена нова учебна година!
А за майките по-малко нерви и повече бутилки в шкафа Simple Smile

# 602
Здрава, успешна и спокойна учебна година на всички! 🍀

# 603
  • ВАРНА
На добър час!
Една успешна и спокойна учебна година пожелавам на всички!

# 604
  • София
Да им върви по вода на наборчетата, да имат хубава и успешна година, спокойна и интересна!

# 605
Хайде, попътен вятър в крилата! И НВО е една МОН-ска глупост, която е урок по живеене. Важното е да я преминем без напрежение и стрес.
На всички здраве, на децата късмет, а ние да се заредим с бутилки "бело". Simple Smile

# 606
  • Някъде на край света
Спорна и безаварийна да ни е тази учебна година! Flowers Four Leaf Clover

За протокола и бело, и розаво може, а в по-студените дни червено. Колегите вече знаят, че тази година всичкото вина е у мен. Yum

# 607
  • Пловдив
Изпратих една нетърпелива да се види с приятелите си седмокласничка!
Дано да се мотивират един друг не само в дивотиите, но и в ученето!

Желая успешна година на всички наборчета!
Hug
А на нас мноооого търпение!!!!!

# 608
  • Mars Hotel
Здравейте, аз съм майка на бивша седмокласничка, а от днес официално - осмокласничка. Включвам се само да пожелая успех и лека учебна година на вашите седмокласници, а на вас - здрави нерви и спокойствие! Всичко ще бъде наред!

# 609
  • София
Попътен вятър, спокойствие (доколкото е възможно), здраве и успехи!
Моята седмокласничка тръгна с огромно нежелание днес. Дано се върне засмяна.

# 610
# 611
  • София
Хайде на добър час и от мен! Да е спокойна, успешна и присъствена учебната година и на финала ѝ децата да са доволни и щастливи от резултата.

Седмокласникът замина сутринта ентусиазиран, пък да видим докога ще го държи Grinning

# 612
Здрава, присъствена, успешна да е учебната година за всички седмокласници. Да покажат най-доброто от себе си и да сбъднат мечтите си.
Изпратих усмихнати деца, които нямат търпение да влязат в клас. И въпреки че за наборката учебната година официално започна още преди седмица и всеки ден правят тестове по нещо, още не е загубила ентусиазма си, дано го запази до края на годината Simple Smile

# 613
# 614
И нашия седмокласник замина и се върна с усмивка, да видим как ще е

Общи условия

Активация на акаунт