Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 836
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При нас по Физическо,БЕЛ и Физика, Биология ще има нови.Дадоха добри отзиви за двама от тях. Другата ми е била учителка Simple Smile, та си я знам от много отдавна.
Къде гледате кои ще са учителите тази година? При мен в Школо стоят още миналогодишните.

Програмата им я изпрати класната по вайбър. Официална информация отново няма...

# 586
  • София
Ние имаме временна програма в Школо, там се вижда ново име по БЕЛ, за съжаление, предишната не беше лоша.

# 587
Ние получихме мейл, че Школо не работи по независещи от училището причини. Има някакъв бъг в НИС и МОН. Ще получаваме първите седмици инфо от класните ръководители по мейла.

# 588
  • София
Всъщност сега влязох в Школо с профила на детето - при него е актуализиран класът, има информация и за учителите. Явно родителските профили ще ги оправят по-натам.

# 589
  • София
Май ще сформираме тук кръжец набор 70+ Grinning
Луда Яна какво представлява тази лечебна физкултура и къде се провежда? Доволна ли е девойката? Едната щерка израстна рязко и ходи леко прегърбена. Крие и порастналия бюст...
И аз им спирам английския тази година.

# 590
  • София
Програмата им е чудесно направена, четири разказвателни в понеделник, петият във вторник, в петък половината часове са почивни. Ще имат нова учителка по БЕЛ, но според мен е най-добрата възможна, така че засега нямаме неприятни изненади. Още се колебая дали да ходи на училищния курс по български, но пък преразказите и тезите ще трябва да се упражнят, имам още 5 дни да го измъдря.
Росита,
Скрит текст:
къде и какво избра каката ви? Да й върви по вода, както и досега!
Ще търся и плуване някъде, тъй като нашият готин треньор спря да се занимава с това. То реално не й трябва треньор, защото си плува всичко отдавна, но предполагам, че заради възрастта не може да е сама в басейна, би било да е добре и да се пречиства с електролиза. Някой с някакви препоръки, може и на лични?

# 591
  • Sofia, Bulgaria
В страницата на МОН са публикувани модели за НВО за тази година. Аз го видях от страницата на Дидева във Фейса за което благодаря.
https://www.mon.bg/bg/100694.

# 592
  • София
Ели, моята плува в клуб Сприн, комплекс Възраждане (това е в парк Възраждане). Изключително, изключително съм доволна и препоръчвам.

За какта ще ти пиша  по-късно на лични 🙂

# 593
Луда Яна какво представлява тази лечебна физкултура и къде се провежда? Доволна ли е девойката? Едната щерка израстна рязко и ходи леко прегърбена. Крие и порастналия бюст...
bubara, заради лоша стойка я водих на ортопед, който констатира начална форма на сколиоза. Но каза, че мускулатурата ѝ е много отпусната и ѝ трябва гимнастика да се вкара малко във форма преди да се постави окончателно диагноза. В момента ходи в един спортно възстановителен център и прави гимнастика с персонален треньор. Девойката е много доволна, аз също 🙂
Аз тръпна в очакване да видя кои ще са ѝ учители тази година, че ще има доста промени, но....само здраве и спокойствие да има!

# 594
bubara, заради лоша стойка я водих на ортопед, който констатира начална форма на сколиоза. Но каза, че мускулатурата ѝ е много отпусната и ѝ трябва гимнастика да се вкара малко във форма преди да се постави окончателно диагноза. В момента ходи в един спортно възстановителен център и прави гимнастика с персонален треньор. Девойката е много доволна, аз също 🙂
Аз тръпна в очакване да видя кои ще са ѝ учители тази година, че ще има доста промени, но....само здраве и спокойствие да има!
И при моя син личната заподозря, че има нещо. Вчера правихме рентген за снимка на гръбначния стълб, откриха му също сколиоза и днес бяхме на преглед при рехабилитатор. Ще ходи 10 дена на рехабилитация, за да научи упражненията, които трябва да прави. После вкъщи трябва да е редовен с упражненията.

# 595
В навечерието на първия учебен ден пожелавам на всички успешна, ползотворна и късметлийска учебна година! Да сме здрави и спокойни! 🤗

# 596
  • София
Минавам среднощно, че не знам утре дали ще мога в прилично време.
Да е здрава, успешна, присъствена и спокойна годината! Здрави нерви на майките и отлично представяне на наборите! По вода да върви!

# 597
Здрава и успешна година и на вас и повече хубави емоции.

# 598
Здрава, специална, емоционална, спокойна, присъствена и успешна учебна година на деца и родители!

# 599
Успешен старт на всички ученици! Пожелавам им една добра, спокойна и ползотворна година. На нас родителите желая здрави нерви и само позитивни емоции Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт